تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869551324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیدحسن خمینی: دشمنان در امت اسلامی نفوذ کرده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سیدحسن خمینی: دشمنان در امت اسلامی نفوذ کرده‌اند
یادگار امام گفت: در این حقیقت که دشمنان امت اسلامی در ما نفوذ کرده‌اند، شکی نیست و آن‌ها سوار بر دوش برخی حماقت‌ها شدند اما امروز وظیفه همه ماست که به اندازه توان‌مان بذر محبت بکاریم تا در دهه‌های آتی ثمر دهد.


به گزارش جماران، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در دیدار با جمعی از علمای شیعه و سنی کشور افغانستان که در حرم مطهر امام راحل برگزار شد، با اشاره به ثمرات بلندمدت رفتارهای انسانی اظهار کرد: حرکت پیامبر اسلام (ص) که تا زمان رحلت ایشان صرفاً شبه‌جزیره عربستان را تحت تأثیر داشت، پس از گذشت چند دهه توانست سراسر جهان اسلام را تحت تأثیر قرار دهد و باید قرن‌ها می‌گذشت تا این حرکت جهانی شده و تمدن اسلامی زاییده شود.


وی با اشاره به نقش سیدجمال‌الدین اسدآبادی به عنوان یکی از پیشگامان نهضت اسلامی، او را از مفاخر افغانستان خواند و افزود: تفکر سیدجمال توجه دادن به این نکته مهم بود که اختلاف سم مهلک جهان اسلام است و «بازگشت به دین‌داری» باید در عین پیشرفت باشد؛ نه تحجر و برگشتن به دوران بدویت.


یادگار امام با اشاره به دشواری‌های راه سیدجمال در مبارزاتش، یادآور شد: بذری که او کاشت سال‌ها بعد ثمره داد، تا جایی‌که می‌توان سیدجمال را از پایه‌گذاران مشروطه ایرانی دانست و حرکت او را تلنگری مهم در مسیر حرکت مشروطیت ذکر کرد.


وی با بیان اینکه اگر مصلحان توقع داشته باشند هر آنچه می‌گویند در روزگار خودشان ثمر دهد، توقع بیهوده‌ای است، تصریح کرد: مراقب باشیم که اگر بذر کینه‌توزی بکاریم، بعد از ده‌ها سال داعش تولید می‌شود، زیرا چندین نسل در شکل‌گیری این گروه موثر هستند و همه فِرق و مذاهب اسلامی به اندازه سهم خویش در شکل‌گیری این غده سرطانی نقش دارند.


سید حسن خمینی یادآور شد: وقتی صدای اندیشمندان دینی بلند شده بوده که بذر کینه را در جهان اسلام پراکنده نکنید و به یکدیگر دشنام ندهید و ندا سر دادند که اعلام هفته وحدت نه یک تاکتیک، بلکه یک استراتژی است و تقریب مذاهب یک قاعده کلی است؛ چنین روزهایی را می‌دیدند.


وی ادامه داد: روزی که آیت الله‌العظمی بروجردی اندیشمندانی را به دانشگاه الازهر مصر فرستاد برای جلوگیری از چنین روزهایی بود.


یادگار امام با تأکید بر «وحدت» به عنوان یکی از آرمان‌های اصلی انقلاب اسلامی ایران، گفت: در این حقیقت که دشمنان امت اسلامی در ما نفوذ کرده‌اند شکی نیست اما آن‌ها بستر لازم برای ورود را دیدند و سوار بر دوش برخی حماقت‌ها شدند و امروز وظیفه همه ماست که به اندازه توان خویش بذر محبت را بکاریم تا در دهه‌های آتی ثمر دهد.


وی با ابراز تأسف از وضعیت کنونی منطقه و جهان اسلام اظهار کرد: امروز گروهی نابخرد، حیثیت مسلمانان را برده‌اند؛ کسانی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب می‌توان آنها را اهل سنت آمریکایی  و شیعه انگلیسی خواند که هر دو سر در یک آبشخور دارند؛ لذا با همگرایی به جهات مشترک یکدیگر بیندیشیم، چرا که این راه به هیچ‌جایی نمی‌رسد.


سید حسن خمینی در پایان با بیان اینکه هرگاه بتوانیم به مسیر اصلی بازگردیم به نفع ماست، به نقش روحانیت در کاشت بذر محبت و وحدت اشاره کرد و به علمای کشور افغانستان توصیه کرد: در تربیت جوانان شفقت بیشتری بورزید و پیوندهای بین نسلی را تقویت کنید.


تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - 05 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن