تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812833025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدرفتاری عامدانه با پناهجویان در استرالیا


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

عفو بین الملل و دیده بان حقوق بشر دولت استرالیا را به بدرفتاری عامدانه و نقض حقوق پناهجویان متهم می کنند.

به گزارش مهر به نقل از سی اِن اِن، «عفو بین الملل» و «دیده بان حقوق بشر» در یک گزارش جدید مدعی شدند که دولت استرالیا به منظور متوقف ساختن سیل پناهجویانی که از راه دریا به این کشور وارد می شوند،‌ بدرفتاری‌های عامدانه با پناهجویان مستقر در یک بازداشتگاه فراساحلی را نادیده گرفته است.

ارعاب و اعمال خشونت علیه پناهجویان و عدم ارائه مراقبت‌های پزشکی به کودکان از جمله اتهاماتی است که بازرسان سازمان دیده بان حقوق بشر و عفو بین الملل طی یک بازدید سرزده از این بازداشتگاه واقع در جزیره نائورو گزارش دادند.

«مایکل باچینک» مشاور ارشد بخش حقوق کودکان در سازمان دیده بان حقوق بشر یکی از دو پژوهشگری بود که با ویزای قانونی اما بدون اطلاع دادن به مقامات این بازداشتگاه در خصوص قصد و نیت و یا سازمان متبوع خود از آن دیدن کرد.

وی اظهار داشت: «تصور نمی کنم که هیچ کشور پیشرفته دیگری در جهان با مردمی که از شکنجه و آزار گریخته و به دنبال آزادی هستند و به هیچ جرمی مرتکب نشده اند، رفتاری این چنین نامناسب داشته باشد. این بازداشتگاه قابل مقایسه با هیچ کجا نیست».

گروههای حقوق بشری می گویند که دولت استرالیا به خوبی از وضعیت نامناسب پناهجویان در این جزیره آگاه است و به نظر می رسد که قصد دارد از طریق این بدرفتاریهای عامدانه سایر پناهجویان احتمالی را از مهاجرت به این کشور بازدارد.

با این حال، مقامات استرالیایی این اتهامات را به شدت رد می کنند. در همین ارتباط، سخنگوی «وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی» استرالیا از عفو بین الملل خواست تا پیش از انتشار اتهاماتی از این دست، این وزارتخانه را در جریان بگذارد.

گفتنی است که در مصاحبه های انجام شده با پناهجویانی که در این جزیره در بازداشت بسر می بردند، بازرسان عفو بین الملل و دیده بان حقوق بشر روایتهایی از ترس، ‌خشم و نا امیدی را ثبت کردند.

باچینک به نقل از پناهجویان از آزار و اذیت مداوم افراد محلی، وضعیت نامناسب مراقبتهای پزشکی و بالا بودن انگیزه خودکشی حتی در میان کودکان ده ساله خبر داد.

گفتنی است که از سال ۲۰۱۲ پناهجویانی که از راه دریا به استرالیا وارد می شوند، به مراکزی در خارج از استرالیا و در جزایر کوچکی در اقیانوس آرام به نام نائورو و پاپوئا گینه نو منتقل می شوند تا به خوبی برای همگان روشن شود که این دسته از مهاجران شانسی برای اقامت در استرالیا نخواهند داشت.

به رغم انتشار گزارشات متعدد در خصوص بدرفتاری با پناهجویان در اردوگاههای فراساحلی، مقامات استرالیا با این بهانه که سیاست مذکور باعث توقف مهاجرت پناهجویان از راه دریا و به تبع آن، کاهش احتمال غرق شدن این افراد می شود؛ از آن به عنوان اقدامی انساندوستانه (!) دفاع کردند.

شایان ذکر است که طبق آمار دولت استرالیا تا پایان ماه ژوئن، حدود ۴۴۲ نفر از جمله کودکانی از ایران، افغانستان، عراق و سوریه در بازداشتگاه نائورو بسر می بردند؛‌ بازداشتگاهی که دولت نائورو با حمایت دولت استرالیا و پیمانکاران خصوصی آن را اداره می کند.

«الاین پیرسون» مدیر دفتر دیده بان حقوق بشر در استرالیا در گفتگو با شبکه سی اِن اِن گفت که سیاست این کشور در قبال پناهجویان «یک تجربه وحشتناک انسانی» است.

گفتنی است که مقامات دو دولت استرالیا و نائورو شرایط سختی را برای ورود خبرنگاران به این بازداشتگاه وضع کرده اند. پرداخت ۵۸۰۰ دلار هزینه صدور ویزا برای رسانه ها، لزوم تعهد سپاری خبرنگاران برای عدم مصاحبه با بازداشت شدگان، و همچنین ممنوعیت ضبط هرگونه عکس، ویدئو و یا صدای بازداشت شدگان بخشی از این موانع تحمیلی هستند.



۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن