واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: مشاور وزیر کشور: دولت در واکنش به تذکر و گلایه رهبری 11 روز قهر نمی کند در خانه بنشیند
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت و ائمه جمعه و جماعات کشور گفت: دولت تدبیر و امید در واکنش به تذکر،خطاب و گلایه رهبری 11روزقهر نمی کند و در خانه بنشیند.
حجت الاسلام داود نمازی روز یکشنبه در جمع مردم شهرستان دیلم افزود: دولت یازدهم از شروع کارخود توصیه و فرامین رهبری را فصل الخطاب و راهگشا در ادامه مسیر خود می داند. وی باتاکید برتحمل همدیگر یادآورشد :دردیدار اخیر رهبری با دانشجویان یک دانشجو از فرزندان شهدا ،مسائل وانتقادات خود راخیلی صریح ،شفاف بیان داشت که رهبری آن را در آغوش گرفت و تکریم کرد و از این رفتار باید درس و عبرت گرفت. نمازی اضافه کرد:این درحالی است که ما تحمل همدیگر را نداریم و با انواع کنایه ،افترا و تهمت بدنبال حذف کردن همدیگر هستیم . وی اظهارکرد: امروز دربین کشورهای اسلامی ارتباط حسنه ای دیده نمی شود و این ناشی ازعدم شناخت اسلام واقعی و حقیقی است . مشاور وزیرکشور در امور روحانیت گفت : درشهرستان دیلم ،با کمال تاسف این روزها شاهد نوعی بی مهری نسبت به امام جمعه این شهر بودیم و این مسئله تنها باعث خوشحالی دشمنان این نظام خواهد شد. نمازی افزود: خانواده امام جمعه این شهر را بیش از40سال می شناسم و ازاین خانواده شریف حضرت آیت الله حسینی بوشهری یکی از مفاخر ارزشمند استان بوشهر و نماینده مردم درمجلس خبرگان رهبری ازشخصیت های ملی و مورد اعتماد رهبری ومراجع نیز است.
وی اظهارداشت: به دستور رهبری امام جمعه هرشهربه عنوان پدر معنوی آن شهرمحسوب می شود و خود رهبری می فرمایند شان امام جمعه ،شان رهبری است و باید رعایت شود. امام جمعه دیلم پس از حضورش در مراسم سالگرد پیروزی حسن روحانی با سخنرانی صادق زیباکلام در این شهر و سپس دفاع از این اقدام که به گفته وی در راستای رفتار فراجناحی امام جمعه است، مورد هجمه تندروها قرار گرفت و ترکش این رفتارها طی یک هفته اخیر بیشتر شده است. در هفته گذشته بیانیه مجهولی با عنوان "مجمع طلاب و روحانیون دیلم" علیه حجت الاسلام ابوالجسن حسینی بوشهری در فضای مجازی منتشر شد که درخواست تغییر وی شده بود.
شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر قراردارد. منبع: ایرنا
دوشنبه, 11 مرداد 1395 ساعت 09:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]