تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814924191




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنهاترین ستاره را ببینید +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تنهاترین ستاره را ببینید +عکس
این جسم غیرعادی موسوم به CX330 اولین بار به شکل یک منبع نور پرتوی ایکس در سال 2009 توسط رصدخانه چاندرای ناسا مشاهده شد. مشاهدات بیشتر نشان داد که این جسم همچنین نور مرئی نیز منتشر می‌کند؛ اما این اطلاعات برای دانشمندان کافی نبود.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، تلسکوپ فضایی اسپیتزر و کاوشگر وایز ناسا یک ستاره جوان تنها را در جاده کیهانی و به دور از هرگونه جسم سماوی شناخته‌ شده مشاهده کرده‌اند که تحت یک جهش رشد فوق‌العاده قرار دارد. 

تنهاترین ستاره را ببینید +عکس



به گزارش فیزورگ، این جسم غیرعادی موسوم به CX330 اولین بار به شکل یک منبع نور پرتوی ایکس در سال 2009 توسط رصدخانه چاندرای ناسا مشاهده شد. مشاهدات بیشتر نشان داد که این جسم همچنین نور مرئی نیز منتشر می‌کند؛ اما این اطلاعات برای دانشمندان کافی نبود.

محققان دانشگاه فناوری تگزاس با بررسی تصاویر مادون قرمز موجود از این ناحیه که توسط کاوشگر وایز ثبت شده بود، دریافتند که جسم از غبار داغ بسیاری در اطراف خود برخوردار است که باید توسط یک انفجار، گرم شده باشد.

آن‌ها با مقایسه داده‌های سال 2010 این کاوشگر با اطلاعات جمع‌آوری شده توسط اسپیتزر در سال 2007 مشخص کردند که احتمالا یک ستاره جوان باعث ایجاد این انفجار برای چندین سال بوده است. در حقیقت، درخشش ستاره مذکور در این دوره سه‌ساله چند صد برابر افزایش یافته بود.

محققان با ترکیب این داده‌ها با اطلاعات رصدخانه‌های دیگر توانستند تصویر واضح تری را ارائه کنند.

یکی از دلایل منزوی بودن این ستاره می‌تواند این باشد که احتمالا این ستاره در منطقه دیگری متولد شده اما به این بخش دورافتاده کهکشان پرتاب شده است که البته احتمال دوری است چرا که CX330 در مرحله جوانی رشد خود قرار دارد و کمتر از یک میلیون ساله است، از این رو هنوز از دیسک اطراف خود تغذیه می‌کند و باید در همین منطقه از آسمان شکل گرفته باشد.

ممکن است ستارگان با جرم کم یا متوسط در نزدیکی این ستاره وجود داشته باشند که هنوز کشف نشده‌اند.

این نتایج در ماهنامه انجمن سلطنتی نجوم منتشر شده است.




۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن