تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871038572




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا کره‌شمالی، موشک‌های رودونگ و اسکاد را روی لانچر فرستاد؟ + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چرا کره‌شمالی، موشک‌های "رودونگ" و "اسکاد" را روی لانچر فرستاد؟ + تصاویر
کره جنوبی و آمریکا می‌گویند: "پیونگ یانگ"، سه فروند موشک سطح به سطح "رودونگ" و "اسکاد" شلیک کرده و این تحرکات کره‌شمالی، نگران‌کننده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزمایش‌های اتمی اخیر کره‌شمالی، سیگنال‌های جدیدی را برای جامعه بین‌المللی ارسال کرده که نشان می‌دهد، "پیونگ یانگ" اهداف خاصی را از شلیک موشک‌های بالستیک دنبال می‌کند.

روز 29 تیر ماه سال جاری، آزمایش موشک‌های بالستیک از سوی کره‌شمالی انجام شد و ارتش این کشور، 3 موشک سطح یه سطح را شلیک نمود؛ این شلیک‌ها، نگرانی "کاخ سفید" و نیز "کره جنوبی" را در پی داشت.



چرا کره شمالی موشک های




مقامات آمریکایی می‌گویند: در تاریخ مذکور، کره شمالی، سه فروند موشک سطح به سطح "رودودنگ" و "اسکاد" را روی لانچر فرستاده است که این موضوع، بر خلاف موازین بین‌المللی است.

ارتش کره جنوبی هم در این زمینه گفته است: این موشک‌ها که از شهر ساحلی "هوانگجو" در غرب کره‌شمالی شلیک شده بودند، موفق به طی مسافتی بین 500 تا 600 کیلومتر شده‌اند. این موشک‌ها که احتمالاً از نوع  "اسکاد"  بوده‌اند، توان هدف قرار دادن خاک کره‌جنوبی را دارند.



چرا کره شمالی موشک های




این قبیل انتقادات نسبت به کره شمالی، در حالی از سوی آمریکا مطرح می‌شود که خود ایالات متحده، دارای هزاران بمب اتم است؛ اما برای کشورهای منطقه شرق آسیا و به خصوص کره‌شمالی تصمیم‌گیری می‌کند. در حقیقت، نوعی دوگانگی رفتاری در دیپلماسی بین‌المللی "واشنگتن" وجود دارد که بر اساس آن، خود این کشور، مجاز به هر نوع آزمایش سلاح هست و یا مثلاً رژیم صهیونیستی می‌تواند با کمک فرانسه، نیروگاه اتمی دیمونا را توسعه دهد و 80 تا 200 بمب اتم(بر اساس گزارش منابع رسانه‌ای از تعداد بمب‌های اتمی رژیم صهیونیستی) داشته باشد؛ اما کره‌شمالی، از حق آزمایش سلاح برخوردار نیست.

**چرا پیونگ یانگ موشک‌‎های بالستیک را روی لانچر می‌فرستد؟

سوالی که مطرح می‌شود این است که کره‌شمالی چرا موشک‌های بالستیک را روی لانچر می‌فرستد و آزمایش‌های اتمی انجام می‌دهد؟  اولین دلیلی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که "پیونگ یانگ" به دنبال تقویت قدرت نظامی خود در برابر امپریالیسم است تا در صورت بروز یک جنگ بزرگ همانند آنچه که در دهه 50 میلادی رخ داد، بتواند در مقابل ارتش آمریکا و همپیمانانش بایستد.

دومین دلیل توسعه قدرت موشکی کره‌شمالی این است که آمریکا به هم‌پیمان خود یعنی کره‌جنوبی کمک کرده که به میزان تهدیدات خود در مرزها بیفزاید و همین موضوع، انگیزه مضاعفی را برای "کیم جونگ اون" شخص اول کره‌شمالی به وجود آورده است تا از کره‌جنوبی عقب نماند.



چرا کره شمالی موشک های




در سال 2013 میلادی و همزمان با افزایش تهدیدات نظامی آمریکا در سوریه؛ ایالات متحده، در منطقه شرق آسیا نیز به دنبال ایجاد یک جنگ بزرگ بین دو کره بود که کره‌شمالی به سرعت، لانچر و موشک‌های موسودان را به شمال شرق و شرق این کشور انتقال داد و موشک‌ها را آماده شلیک نمود تا در صورت لزوم، از آن‌ها استفاده کند.


**کره شمالی به دنبال امتیازگیری از 5 کشور جهان/آمریکا به دنبال برچیدن تأسیسات اتمی "پیونگ یانگ" 

سومین دلیلی که می‌تواند علت آزمایش‌های کره شمالی در 5 سال اخیر محسوب گردد، تلاش "پیونگ یانگ" برای وادار کردن دیگر کشورها به حضور سر میز مذاکره و "بده - بستان هسته‌ای" است. تحلیلگران معتقدند آزمایش موشک‌های بالستیک در تاریخ 29 فروردین 1395 از سوی کره شمالی، در همین تاکتیک "پیونگ یانگ" می‌گنجد.

در این زمینه، "اسماعیل بشیری" تحلیلگر مسائل شبه جزیره کره در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برنامه هسته‌ای "پیونگ یانگ" عنوان داشت: کره‌شمالی برای آنکه بقای خود را حفظ کند، از NPT خارج شد و فعالیت خود را برای رسیدن به بمب اتم آغاز کرد.

وی ادامه داد: با ادامه برنامه هسته‌ای کره شمالی، تحریم‌های بیشتری علیه "پیونگ یانگ" وضع شد اما مقامات این کشور اصرار داشتند که برنامه اتمی خود را ادامه دهند و تاکنون چند آزمایش هسته‌ای انجام داده‌اند.

بشیری گفت: امکان دارد که کره‌شمالی، چاشنی‌های انفجاری سلاح هسته‌ای را داشته باشد اما وسیله حمل‌کننده را تا کنون نتوانسته باشد تولید کند.

این تحلیل‌گر مسائل دو کره تأکید کرد: "پیونگ یانگ"، آزمایش‌هایی را از طریق زیر سطحی‌های خود انجام می‌دهد تا به فناوری حمل سلاح هسته‌ای دست یابد و از این طریق، بازدارندگی در برابر حمله آمریکا، ژاپن و کره جنوبی ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: این که می‌بینید کره شمالی تهدیداتی می‌کند، به این دلیل است که این کشور قصد دارد با پرتاب موشک‌های بالستیک، قدرت‌های جهانی را به میز مذاکره بکشاند و از آن‌ها امتیاز بگیرد.

وی گفت: چین، روسیه، آمریکا، کره جنوبی و ژاپن، مدت‌هاست مذاکره خود را با "پیونگ یانگ" قطع کرده‌اند و مقامات کره‌شمالی به دنبال این هستند  که با این 5 کشور مذاکره کنند.

تحلیل‌گر مسائل شبه جزیره کره با اشاره به خواست آمریکا در برچیدن همه تأسیسات یا حداقل بخش قابل توجهی از ساختار اتمی کره‌شمالی، افزود: "واشنگتن" تلاش می‌کند تا "پیونگ یانگ"، تغییراتی در ساختار اتمی خود بدهد و در ازای آن، کره شمالی کمک‌های اقتصادی دریافت کند.




چرا کره شمالی موشک های



تحلیلگران معتقدند که کره‌شمالی، مشکلات اقتصادی عدیده‌ای دارد و این مشکلات را از طریق آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی جبران می‌کند تا بتواند جهان را متقاعد به تعامل با "پیونگ یانگ" کند.   

گزارش از محمد زرچینی




۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن