واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مطرح کرد؛
تشکیل کمیته ویژه بررسی مرگ ۲ مادر باردار خوزستانی
شناسهٔ خبر: 3725807 - چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴
استانها > خوزستان
.jwplayer{ display: inline-block; } اهواز ـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: کمیته ویژه بررسی مرگ دو مادر باردار ساکن هویزه و سوسنگرد به صورت مشترک تشکیل میشود و موضوع مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر ایرج نظری با اشاره به مرگ یک مادر باردار پس از انتقال از بیمارستان سوسنگرد به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز، اظهار کرد: این مادر باردار به دلیل بیماری از شهرستان هویزه به بیمارستان سوسنگرد مراجعه کرد ولی با توجه به وضعیت وی، به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز اعزام شد.. وی افزود: این مادر جوان هویزهای در هنگام مراجعه به بیمارستان وضعیت بسیار وخیمی داشت و پس از انتقال به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز، جنین فوت شد و پس از آن مادر نیز جان خود را از دست داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: کمیته ویژه مرگ این مادر باردار در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تشکیل شده و تمام جوانب این موضوع به صورت کامل بررسی و پیگیری خواهد شد. در این کارگروه حدود ۷۰ نفر از مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور حضور دارند و وضعیت این مادر باردار را از پیش از بارداری تا لحظه مرگ مورد بررسی قرار خواهند داد.
نظری در خصوص این که گفته میشود این مادر در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به دلیل کم کاری و قصور پرسنل درمانی بیمارستان جان خود را از دست داده است، گفت: عملکرد پرسنل درمانی بیمارستان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت کم کاری و قصور، حتما برخورد خواهد شد.
وی اضافه کرد: هنوز نتیجه بررسیها مشخص نشده و ممکن است بررسی کامل مرگ این مادر باردار کمی به زمان احتیاج داشته باشد. نظری همچنین با اشاره به مرگ یک مادر سوسنگردی که پس از زایمان در بیمارستان شهید چمران سوسنگرد فوت شد، عنوان کرد: کمیته ویژه بررسی مرگ این دو مادر بارداربه صورت مشترک تشکیل میشود و موضوع مرگ هر دو مادر در این کمیته مشترک مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.
این فوق تخصص جراحی عروق با بیان این که متاسفانه مرگ مادر پس از زایمان در تمام دنیا رخ میدهد، گفت: پیش از انقلاب و با آن که جمعیت کشور ۳۶ میلیون نفر بود، اما سالانه پنج هزار مادر پس از زایمان فوت میکردند، اما اکنون با وجود جمعیت ۷۲ میلیون نفری، آمار مرگ مادران پس از زایمان به زیر ۳۰۰ مورد در سال رسیده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی، وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و معاونت درمان به شدت موضوع مرگ و میر مادر در زایمان را دنبال می کنند و مورد توجه قرار می دهند؛ برای هر مرگ مادر در زایمان، یک کمیته با حضور رییس و معاونان دانشگاه، مدیران گروههای آموزشی بالینی مختلف، مدیران شبکه های بهداشت و درمان، روسای بیمارستانها و دستیاران رشته زنان تشکیل و علت مرگ و میر بررسی و اگر کاستی یا قصوری از کادر درمانی رخ داده باشد، بطور جدی با آن برخورد میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]