واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کریمی درباره اجرای ناموفق این طرح در سال 85 تصریح کرد: وقتی موضوعی مانند مسئله ریاضی مطرح می شود گاها ممکن است این مسئله از طریق چند روش مختلف حل شود. لذا بحث نرم افزاری یک بحث ملموس بوده و امکان تقلب دوباره در این ماجرا وجود دارد.
به گزارش تراز ،غلامحسین کریمی رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران درباره زمان دقیق اجرای طرح رجیستری موبایل به خبرنگار تراز گفت: این احتمال وجود دارد که شرایط فعلی تا 2 ماه آینده تمدید شده و طرح رجیستری فعلا اجرایی نشود. وی با اشاره به عدم قطعیت این موضوع افزود: هر موبایل یک IMEI دارد که می توان آن را به مثابه یک کدملی 15 رقمی دانست که ازاستانداردهای بین المللی و پروتکل های قراردادی بین المللی ژنو است. کریمی در ادامه با انحصاری خواندن این شماره گفت: هر گوشی موبایل یک شماره مختص به خود دارد. رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی درباره مبارزه با قاچاق خاطرنشان کرد: اگر این موبایل ها به صورت قانونی وارد کشور شده باشند باید قبل از ورود به کشور در سامانه صنعت، معدن و تجارت ثبت سفارش شده باشند. وی افزود: بعد از ورود این کالاها، این کدها با سامانه گمرک لینک بوده و آنجا به صورت اتوماتیک مشخص می شود که ثبت سفارش های شرکت های مختلف انجام و این گوشی ها وارد کشور شده است.
این فعال صنفی تصریح کرد: بنابراین مغازه دارها باید صرفا به فروش اجناس قانونی مبادرت کنند. وی افزود: وقتی تعرفه واردات موبایل زیر 6 درصد بوده و در آینده ای نزدیک این کالا بعد از 24 ساعت از گمرک ترخیص شده و از طرفی هزینه قاچاق بالای 8 درصد باشد واقعا دیگر منفعتی در قاچاق وجود نداشته و این موضوع ریشه کن می شود.
کریمی درباره اجرای ناموفق این طرح در سال 85 تصریح کرد: وقتی موضوعی مانند مسئله ریاضی مطرح می شود گاها ممکن است این مسئله از طریق چند روش مختلف حل شود. لذا بحث نرم افزاری یک بحث ملموس بوده و امکان تقلب دوباره در این ماجرا وجود دارد. وی بیان داشت: اگر قاچاق به صورت ریشه ای از بین برود اصلا نیازی به اجرای طرح رجیستری وجود ندارد. کریمی افزود: در آینده اتحادیه دستگاه های مخابراتی قصد دارد با افزایش اختیاراتش با واحدهایی که جنس قاچاق بفروشند برخورد جدی تری داشته باشد.
رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی اظهار داشت: ما در سال 85 کالایی به نام موبایل قاچاق نداشتیم چرا که ورود گوشی قاچاق نه تنها اقتصادی نبوده و منفعتی نداشت بلکه خرید قانونی آن هم ارزان تر و هم دارای خدمات بیشتری بود.
کریمی درباره طرح ادغام اتحادیه ها خاطرنشان کرد: روز گذشته جلسه ای با حضور معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت و هیات رئیسه اتاق اصناف تهران برگزار شد که بحث ادغام اتحادیه ها یکی از مباحث این جلسه بود. وی ادامه داد: موضوع ادغام اتحادیه ها یک موضوع جدی است و اکثر روسای اتحادیه ها نیزبا این موضوع موافق هستند.
این فعال صنفی با اشاره به ساماندهی اتحادیه ها اظهار داشت: برای مثال جدا بودن اتحادیه هایی مانند اتحادیه گوشت گوسفندی با گوشت مرغ و.. دلیلی ندارد. وی درباره احتمال ادغام برخی از اتحادیه ها با یکدیگر ادامه داد: اتحادیه دستگاه های مخابراتی نیز یکی از اتحادیه هایی است که می تواند با سایر اتحادیه ها ادغام شود همان طور که بهتر است اتحادیه صوت و تصویر با اتحادیه لوازم خانگی ادغام شود.
رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی خاطرنشان کرد: اتحادیه دستگاه های مخابراتی به تنهایی حدود 10 رسته دارد که در آینده به خاطر یکسان بودن زیرساخت ها شاید با اتحادیه رایانه و دوربین های مداربسته و حفاظتی ادغام شود. وی با اشاره به توان شرکت های داخلی در این زمینه به تراز گفت: امیدوارم با ادغام صحیح و اصولی اتحادیه های مذکور توان صادرات خدمات خود را افزایش دهیم. کریمی در خاتمه بیان داشت: در حال حاضر ما در داخل کشور شرکت های دانش بنیان بسیار قوی داریم که حداقل می توانیم به تمام کشورهای دنیا غیر از کشورهای پیشرفته و صنعتی صادرات خدمات داشته باشیم.
زمانبندی انتشار: 5 مرداد 1395 - 12:21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]