تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872219739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشست مخفیانه انتخاباتی احمدي‌نژاد با روحانیون/ با افتخار آدم می‌کشیم!/ پشت‌پرده جنجال فيش‌هاي‌حقوقي


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نشست مخفیانه انتخاباتی احمدي‌نژاد با روحانیون/ با افتخار آدم می‌کشیم!/ پشت‌پرده جنجال فيش‌هاي‌حقوقي
روزنامه آرمان در کنار پرداختن به موضوعات متفاوت به نشست انتخاباتی احمدی نژاد و روحانیون پرداخته است و معتقد است که محمود احمدی نژاد برای امدن به عرصه انتخابات آماده است.
به گزارش نامه نیوز، روزنامه‌های صبح امروز یکشنبه به موضوعات مهم روز پرداخته‌اند.

روزنامه وطن امروز در یادداشتی با عنوان عذرخواهی کافی نیست! به موضوع فیش‌های نجومی پرداخت و نوشت: در داستان اخیر فیش‌های نجومی، عذرخواهی لازم است ولی کافی نیست. هر که در حیطه مسؤولیتش زیاده‌خواهی و زیاده‌خواری کرده، توصیه بیجایی کرده یا توصیه بیجایی را پذیرفته، در فعالیت‌های خود قانون و مصلحت ملت را در نظر نگرفته و منفعت شخصی را ترجیح داده، در امر نظارت کوتاهی کرده یا هرگونه رفتار دیگری که به این بی‌آبرویی عظیم منجر شده و سرمایه اجتماعی نظام را بر باد داده است، باید خسارت وارده را جبران کند و پذیرای کیفر قانونی عمل خود باشد. اخیر فیش‌های نجومی، عذرخواهی لازم است ولی کافی نیست. هر که در حیطه مسؤولیتش زیاده‌خواهی و زیاده‌خواری کرده، توصیه بیجایی کرده یا توصیه بیجایی را پذیرفته، در فعالیت‌های خود قانون و مصلحت ملت را در نظر نگرفته و منفعت شخصی را ترجیح داده، در امر نظارت کوتاهی کرده یا هرگونه رفتار دیگری که به این بی‌آبرویی عظیم منجر شده و سرمایه اجتماعی نظام را بر باد داده است، باید خسارت وارده را جبران کند و پذیرای کیفر قانونی عمل خود باشد.
 
روزنامه کیهان نیز در یادداشتی تحت عنوان با افتخار آدم می‌کشیم! به حوادث تروریستی در اروپا پرداخته است و می‌نویسد: اظهاراتی اینچنین از سیاستمداران غرب مدرن بیش از هر چیز دیگر عمق فاجعه‌ای که این روزها در اقصی‌نقاط جهان رقم می‌خورد را باز می‌نماید. فاجعه‌ای بر پایه ارزش‌گذاری دوگانه غربی که ارزش زندگی انسان‌ها را برابر نمی‌داند. این همان نقطه شروع نوعی نژادپرستی ارتقا یافته در دنیای به ظاهر متمدن امروز است. نژادپرستی‌ای که اگر در گذشته معیارش تنها در رنگ پوست انسان‌ها تعریف می‌شد، امروزه به شکلی جهش یافته معیارهایی نظیر میزان موجودی حساب‌های بانکی افراد و منطقه جغرافیایی زندگی آنها را نیز دربر می‌گیرد. بر این اساس یک سفیدپوست سرمایه‌دار ساکن در کشورهای اروپای غربی و یا آمریکای شمالی به مراتب ارزش و اهمیت بیشتری از یک رنگین‌پوست فقیر ساکن در کشورهای توسعه نیافته خواهد داشت. پس مرگ او را می‌توان مساوی با مرگ هزاران انسان بی‌گناه در عراق، افغانستان، یمن، سوریه، فلسطین، نیجریه، سومالی و ... ارزش‌گذاری کرد و درست همین برترپنداری است که در ادبیات الهی حضرت امام(ره) نام «استکبار» را به خود می‌گیرد.
 
روزنامه آرمان در مصاحبه‌ای با غرویان تحت عنوان نشست مخفیانه انتخاباتی احمدي‌نژاد با روحانیون نوشت : يكي از اساتيد در قم زندگي مي‌كند و با ايشان ارتباط نزديكي دارم. ايشان به من گفتند كه از وی دعوت شده كه در جلسه‌اي با حضور احمدي‌نژاد شركت كند. وقتي اين دعوت و خبر جلسه از سوي يك نفر اعلام مي‌شود، معلوم است افراد مشابه ديگر هم هستند كه به اين جلسات دعوت مي‌شوند.

 
روزنامه اعتماد نیز با مصاحبه با علی طیب نیا از پشت پرده فیش‌های نجومی صحبت کرد و با تیتر پشت‌پرده جنجال فيش‌هاي‌حقوقي نوشت:  خب رييس‌جمهور اگر در انتصاب‌ها نقشي نداشتند اما شايعاتي وجود دارد كه از برخي عزل‌‌ها و تغييرها ناراحت هستند و اختلافاتي بين شما و ايشان در اين رابطه وجود دارد.
در خصوص تغييرات هم همان قاعده قبلي برقرار بود و اين دستور رييس‌جمهور بود كه همه افرادي كه دريافتي‌هاي نامتعارف داشته‌اند و مرتكب تخلف شده‌اند بايد بدون اغماض تغيير كنند. توصيه رييس‌جمهور اين بوده كه بدون چشم‌پوشي برخورد قانوني مناسب انجام شود و حرف و حديث‌هايي كه اكنون بعضا مطرح مي‌شود هيچ پايه و اساسي ندارد.
 
آرمان در مصاحبه‌ای دیگر با عنوان پايان مأموريت شوراي اصلاحات! می‌نویسد: شوراي عالي سیاستگذاری براي ماموريت خاصي كه انتخابات مجلس دهم بود، شكل گرفت. شخص آقاي عارف و ديگر دوستان، صلاح را در اين ديدند كه اين شورا كماكان به حيات خود ادامه دهد، اما بديهي است كه تصميم نهايي در شوراي مشورتي اصلاح‌طلبان گرفته خواهد شد. همچنان كه شكل‌گيري شوراي عالي سیاستگذاری نيز مصوبه شوراي مشورتي بود.
 
این روزنامه در مصاحبه‌ای دیگر با زیباکلام به حواشی انتخاباتی سال 96 پرداخته است و با تیتر روحاني با دست‌ و پاي بسته پيروز خواهد شد می‌نویسد: درست است كه جمع اصلاح‌طلباني كه در مجلس حضور داند از انسجام كافي برخوردار نيستند اما عمر مجلس دهم چهارسال است و نمايندگان اصلاح‌طلب مجلس هنوز آن طور كه لازم است، با هم آشنا نشده‌اند و در آينده نمايندگان اصلاح‌طلب و اعتدالي با يكديگر هماهنگ خواهند شد. بنابراين نبايد از نمايندگان مجلس نااميد شد. متاسفانه از مجالس ششم تا نهم مرتبا از جايگاه واقعي مجلس كاسته شد و بيش از يك دهه مجلس درمسائل حساس، سياسي و بين‌المللي ورود پيدا نمي‌كرد.
 
روزنامه شرق نیز در گزارشی با عنوان واکنش جوانفکر به شرکت نکردن احمدی نژاد در انتخابات نوشت: دکتر احمدی‌نژاد فعلا هیچ تصمیمی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ندارد. ایشان با هیچ‌کس رودربایستی ندارند و مردم هم آقای احمدی‌نژاد را به صداقت و روراستی می‌شناسند. بنابراین اگر قرار باشد وارد صحنه انتخابات شوند، تصمیم خود را به شکلی صریح و روشن با مردم درمیان می‌گذارند و هرگز وارد بازی سیاسی و انتخاباتی با ولی‌نعمتان خود نمی‌شوند.
 






۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن