تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871369311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهتر از روحانی برای انتخابات 96 وجود ندارد/احتمال حضور احمدی‌نژاد چقدر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بهتر از روحانی برای انتخابات 96 وجود ندارد/احتمال حضور احمدی‌نژاد چقدر است؟
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران گفت: هرچند نمی‌شود از اکنون پیش‌بینی دقیقی از انتخابات ریاست‌جمهوری 96 داشت اما بهتر از روحانی در میان گزینه‌های موجود برای انتخابات وجود ندارد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس سیاسی- جلال جلالی‌زاده در گفت‌وگو با «آفتاب‌نیوز» با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 96 و آرایش جناح‌های سیاسی 
احتمال حضور احمدی‌نژاد در انتخابات/ بهتر از روحانی برای انتخابات وجود ندارد
برای این انتخابات، اظهار کرد: وقتی کارنامه دولت روحانی و عمق مشکلات کشور در زمینه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و تلاش دولت برای حل این مشکلات را مشاهده می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که بهترین گزینه موجود برای ریاست‌جمهوری بعدی هم حسن روحانی است.



به گزارش آفتاب‌نیوز، وی در ادامه افزود:‌ با این وجود روحانی هم با موانعی برای پیروزی در انتخابات روبرو است. از سویی مشکلات اقتصادی کشور زیاد است و از سویی برخی مدیران دولتی با رییس‌جمهور همراهی ندارند. همچنین اتاق‌های تخریب علیه دولت هم فعال شده‌اند و رقبای روحانی سعی می‌کنند مردم را نسبت به دولت دلسرد کرده و برای دولت مشکل درست کنند تا به اصلاحات و اعتدال ضربه بزنند. این اتاق‌های فکر از  روز اول آغاز به کار دولت فعال شده و سعی می‌کنند متناسب با اوضاع کشور برای دولت مشکل درست کنند. دولت هم بهتر است برای مقابله با این تخریب‌ها، بهانه‌ای به مخالفان ندهد.


این فعال سیاسی همچنین یکی دیگر از موانع پیش‌روی روحانی را توده‌های ناآشنا با مسائل کلان کشور دانست و  تصریح کرد: این اقشار از جامعه آگاهی چندانی از منافع بلندمدت کشور، مصالح ملی و مسائل کلان ندارند و بیشتر به فکر حال هستند. جناح رقیب دولت گزینه‌ای جدی برای رقابت با روحانی ندارد و کارنامه و برنامه روحانی قابل مقایسه با رقبای او نیست اما مساله اصلی  اقشاری هستند که آگاهی کاملی نسبت به حقوق خود ندارند. آنها ابن‌الوقت هستند و شادی و تلخی آنی را مدنظر دارند.


جلالی‌زاده در ادامه خاطرنشان کرد: این اقشار با دریافت کمترین سهمی راضی می‌شوند و همیشه ابزار دست‌شده و مورد سواستفاده قرار می‌گیرند. دولت و حامیانش برای مقابله با این مشکل باید مردم را توجیه کنند و آنها را بیشتر در جریان امور کشور، حجم مشکلات و تلاش‌های انجام شده برای حل مشکلات قرار دهند.


وی در پایان درباره احتمال حضور احمدی‌نژاد در انتخابات گفت: احتمال حضور او در انتخابات وجود دارد زیرا او دنبال این است که خود را مجددا مطرح کند. با این حال بهتر از روحانی نداریم ولی دولت و روحانی هم باید به موانع موجود توجه کند.




۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن