تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870032243




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بودجه استان سمنان دارای بیشترین افزایش بودجه در سال ۹۵


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار سمنان: بودجه استان سمنان دارای بیشترین افزایش بودجه در سال ۹۵ استاندار سمنان در چهارمین جلسه شورای اداری استان گفت: بودجه استان سمنان با ۴۵% افزایش دارای بیشترین افزایش بودجه سال ۹۵ بین استان‌های كشور است.
۱۳۹۵ شنبه ۲۶ تير ساعت 21:56

به گزارش پانا از سمنان، محمد رضا خباز، در چهارمین جلسه شورای اداری استان سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری، افزود: این میزان بودجه در مقایسه با سال ۹۴ به میزان ۴۵ درصد، یعنی بالاترین افزایش بودجه در بین استان های كشور را دارد.
وی با بیان این كه سمنان در بین استان های كشور، بیشترین میزان رشد اعتبارات عمرانی را از سوی دولت یازدهم در سال ۹۵ داشته است، اظهار كرد: اعتبار ماده ۱۸۰ مربوط به برخورداری متوازن استان ها از امكانات كشور برای استان سمنان ۹۷۰ میلیارد ریال است و نسبت به پارسال از رشد ۳۳ درصدی برخوردار است.
استاندار سمنان با اشاره به مصوبات سفر دكتر روحانی رئیس‌جمهوری به سمنان، گفت: اختصاص ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در سفر رئیس جمهوری به سمنان، جهش اعتباری و توسعه ای قابل توجهی برای استان رقم بزند.
خباز با اشاره به ۷۱ مصوبه سفر كاروان تدبیر و امید به سمنان، گفت: كل اعتبار تخصیصی به این مصوبات ۹۴۸۰ میلیارد ریال بوده است.
وی با بیان اینكه علاوه بر این رقم ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانكی هم به استان سمنان اختصاص یافته، تاكید كرد: حساب بودجه طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان از این ارقام جدا است.
استاندار سمنان افزود: از ۷۱ طرح مصوب در سفر رئیس جمهوری به سمنان، ۱۳ طرح مربوط به عمران شهری و روستایی و زیرساخت های صنعتی، هفت طرح كشاورزی، هشت طرح منابع آب، هفت طرح بهداشت و سلامت، ۱۵ طرح حمل و نقل، هشت طرح علمی، فرهنگی و گردشگری، ۲ طرح امور قضایی، ۹ طرح ورزش و جوانان و ۲ طرح تعاون، كار و رفاه اجتماعی است.
خباز خاطرنشان کرد: مقرر شد پنج هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال از این اعتبار در سال ۹۵ و چهار هزار و ۳۰ میلیارد ریال در سال ۹۶ به استان سمنان اختصاص یابد.
وی مقابله با ركود را یكی از برنامه های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: تاكنون یك هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی سمنان در سامانه بهین یاب ثبت نام كرده اند كه به نوبت، به پرونده آنان در كمیته رفع موانع تولید رسیدگی می شود.
استاندار سمنان با اشاره به سقف ۳۰ میلیارد ریالی تسهیلات برای واحدهای مشكل دار ثبت نام شده در سامانه بهین یاب افزود: تاكنون بیش از یك هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به بیش از ۱۱۵ واحد تولیدی استان مصوب شده است.
خباز با اشاره به تلاش دولت یازدهم برای ایجاد تحرك اقتصادی در كشور گفت: دولت یازدهم برای ایجاد تحرك اقتصادی در كشور بیش از ۱۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی كرده كه سهم استان از این مبلغ چهار هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال است.
وی با توجه به مشكل كم‌آبی در این استان و اینكه باید با مدیریت منابع موجود، مشكلات را برطرف كنیم، اظهار كرد: اعتباراتی برای حفر چندین چاه جدید با هدف تامین نیاز آبی مردم استان پیش‌بینی شده و با مدیریتی كه مسئولان در استان انجام دادند، تاكنون مشكلی در این بخش در سمنان وجود نداشته است.
استاندار سمنان از برنامه‌ریزی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان برای برگزاری رزمایش در مهر ۹۵ خبر داد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی استان باید با مسئولان برگزاری این رزمایش همكاری كنند.
خباز، با بیان اینكه ایران با برگزاری رزمایش های مختلف، قدرت خود را به رخ جهانیان می‌كشد، گفت: انتظار می‌رود همه مسئولان همكاری لازم را برای برگزاری این رزمایش داشته و در زمینه برپایی اردوهای جهادی نیز نهایت همراهی را با دانشجویان و گروه‌های جهادی داشته باشند.
در این نشست كه معاونان استانداری، فرماندهان نظامی و انتظامی، فرمانداران، مدیران كل دستگاه های اجرائی، احمد همتی نماینده مردم سمنان، سرخه و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی، حضور داشتند، از مدیران كل ۱۰ دستگاه اجرائی استان كه میزان مصرف آب ادارات خود را كاهش دادند، از سوی اداره كل آب و فاضلاب شهری سمنان تجلیل شد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن