تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844800392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۰۲ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور فعال است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی:
۱۰۲ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور فعال است

کشاورزی


شناسهٔ خبر: 3719577 - پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
استانها > قزوین

.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی گفت: در حال حاضر ۱۰۲ صندوق استانی، شهرستانی، بانوان، عشایری و تخصصی با سرمایه ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سراسر کشور راه اندازی شده است. سید عبدالکریم رضوی اردکانی در حاشیه سفر به استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر به سوالات مطرح شده پاسخ داد. *چه ضرورتی موجب شد صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی شکل بگیرد؟ بخش کشاورزی جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد و اهمیت سرمایه گذاری در این بخش به ضرورت شکل گیری نهادها و تشکلهای قوی جهت توسعه سرمایه گذاری را نشان می دهد تا از این طریق امکان تجمیع منابع خرد و هدایت و تخصیص بهینه آنها فراهم شود. تحقق این امر مستلزم کمک و مشارکت دولت با بخش خصوصی است تا از این طریق ضمن توسعه سرمایه گذاری به افزایش درآمد و تولیدات کشاورزان کمک شود. افزایش سرمایه گذاری در این بخش باعث تسریع رشد اقتصادی سایر بخشها می شود و همچنین سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و بسیج و تجهیز منابع مستلزم وجود نهادهای نظام مند پولی و مالی در این بخش است. با وجود سهم بالای بخش خصوصی در تولیدات بخش کشاورزی جایگاه نهادهای پولی و مالی نظام مند بخش خصوصی ناچیز بود که این امر حاکی از آن است که فعال کردن نهادهای پولی و مالی بخش خصوصی در این بخش ضروری بوده و لازم است بخش خصوصی در ساماندهی منابع پولی و مالی نقش بیشتر و فعال تری ایفا کند.

* آیا صندوق ها به توسعه بخش کشاورزی کمک کرده اند؟ تشکیل صندوقهای بخش کشاورزی فرصتی طلایی برای نگاه به گذشته و ترسیم آینده است و همچنین بستری برای توسعه فعالیتهای روستایی است و با توسعه اینگونه فعالیت ها جهشی در مسیر اقتصاد منطقه صورت می گیرد اما باید گفت یکی از مهمترین اهداف تشکیل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، تجمیع و تخصیص بهینه منابع مالی، ساماندهی نیازهای مالی و اعتباری تولید کنندگان، ارتقاء نرخ رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر فعالیت های اقتصادی و رشد ارزش افزوده و توسعه کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی، عامل سرمایه و تجمیع آن در بخش کشاورزی است و سرمایه گذاری به عنوان پیش زمینه توسعه و موتور محرکه اصلی رشد اقتصادی در این بخش قلمداد می شود. تامین اعتبار و مهارت آموزی تا چه میزان می تواند به کیفی سازی تولید محصول و حرکت درمسیر مکانیزه شدن کشاورزی کمک کند؟ با بررسی روند تحولات در بخش کشاورزی، مسائل و مشکلاتی مانند تخریب منابع پایه، ناکافی بودن فناوری و تکنولوژی های نوین، ساختار نامناسب نظام های بهره برداری و تولید، کمبود زیرساخت فرآوری محصولات، نابسامانی بازار محصولات کشاورزی و همچنین کمبود بازار مالی و بازار سرمایه و سرمایه گذاری کاملا مشهود است.

در این میان سرمایه به عنوان یکی از مهمترین عوامل تولید و عنصر کلیدی رشد و توسعه محسوب می شود و این عامل نقش بسزایی در افزایش سطح کمی و کیفی تولید و توسعه فعالیتهای اقتصادی و در نتیجه افزایش بهره وری سایر عوامل دارد لذا به منظور افزایش نرخ سرمایه گذاری و افزایش درآمد سرانه و تولید ناخالص ملی و همچنین تثبیت و توسعه اشتغال و کاهش فاصله درآمدی بین اقشار روستایی و شهری، متناسب با اهداف و الزامات سند چشم انداز توسعه کشور در چهارچوب سیاستهای کلی برنامه چهارم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی، رویکرد فرهنگ سازی استفاده از منابع داخلی، برای توسعه تولیدات داخلی و افزایش تولید به منظور تحقق رشد اقتصادی پیوسته و با ثبات و پر شتاب و تعامل فعال با اقتصاد جهانی و همچنین توسعه روستاها، تامین منابع سرمایه گذاری بخش غیردولتی و حمایت از سرمایه گذاری در این بخش الزامی است. بدون تردید یکی از عوامل تاثیر گذار بر تولید اشتغال و ارزش افزوده هر فعالیت اقتصادی عامل سرمایه است که به عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی محسوب می شود و رشد و توسعه بخش کشاورزی هم بدون تجهیز و تامین منابع مالی میسر نخواهد بود. * بطورکلی هدف از تشکیل صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی چیست؟ تجمیع، مدیریت و تخصیص بهینه منابع مالی در بخش کشاورزی با توجه به ۳۰۰ هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات سالیانه بخش کشاورزی ارتقاء نرخ رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی حمایت از تولید کنندگان و فعالان بخش کشاورزی در مواجهه با موقعیت های بحرانی تضمین متقاضیان سرمایه گذاری برای دریافت اعتبار از بانکها و سایر موسسات داخلی، دریافت کمکهای مالی، اعتبار و هرگونه تسهیلات از دولت، بانکها و سایرموسسات داخلی و خارجی، جذب مستمر منابع مالی تولید کنندگان به منظور افزایش سرمایه تامین نقدینگی جهت ایجاد بازارهای عرضه مستقیم تولیدات نهایی به منظور ایجاد ثبات قیمتها و تنظیم بازار، تامین نقدینگی به منظور تجهیز و نوسازی واحدهای تولیدی به منظور افزایش بهره وری است. همچنین بازاریابی به منظور عرضه محصولات در بازارهای هدف(داخلی وخارجی) مشارکت در تهیه و اجرای طرحهای تحقیقاتی مرتبط با حمایت از تولید کنندگان و متقاضیان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، اعطای تسهیلات و انجام حمایتهای مالی به تولید کنندگان و متقاضیان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از دیگر اهداف تشکیل صندوق است.

* در حال حاضر چه تعداد صندوق در استانها راه اندازی شده است؟ در حال حاضر ۱۰۲ صندوق در کشور وجود دارد که ۳۲ صندوق در مراکز استانها هستند و ۴۷ صندوق در شهرستانها و ۱۳ صندوق ویژه بانوان روستایی و عشایری و بقیه تخصصی و محصولی است. * چند نفر در این صندوقها تحت پوشش قرار دارند؟
 
۷۰۰۰ تشکل فراگیر در زیربخشهای مختلف کشاورزی در این صندوقها تحت پوشش قرار دارند و هر جا صندوق ها با حضور اشخاص ایجاد شده بیش از ۶۰ هزار سهامدار غیر حقوقی داریم. * میزان سرمایه صندوق ها در حال حاضر چه میزان است؟ صندوقها بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارند که در حوزه تخصصی می توان گفت صندوق تولیدات دامی کشور با میزان ۱۶۰ میلیارد تومان و در حوزه استانی صندوق استان خوزستان با ۷۶ میلیارد تومان سرمایه بزرگترین صندوق ما هستند. البته باید گفت صندوق ها هر کدم شخصیت حقوقی مستقل دارند و فعالیت می کنند و در شهرستانها نیز ماهیت خاص خود را دارند و از محل منابع داخلی تسهیلاتی با سود ۴ درصد و قرض الحسنه با ماهیت تولید در هر زیربخش تعیین می شود تا بتوانند به تنظیم بازار کمک کنند. * میزان سهم دولت و تشکل ها چه میزان است و آیا می تواند تغییر کند؟ سهم ۴۹ درصد دولتی بر اساس قانون است و سهم مردم ۵۱ درصد اما قرار نیست همه جا این میزان باشد و می تواند متغیر باشد از زاویه ای که به مردم نگاه کنیم تلاش می کنیم سهم ۴۹ درصد را تامین می کنیم اما اگر مردم متقاضی بودند می توانند سهم خود را بیشتر کنند.

چون بخش کشاورزی مخاطرات زیادی دارد باید دولت در چارچوب اقتصاد مقاومتی به مردم کمک کنند اما منعی هم برای مردم برای نیست. * در سال گذشته چه میزان تسهیلات از محل صندوق به کشاورزان پرداخت شد؟ در حوزه دام وطیور، زراعت، باغبانی، صنایع کشاورزی بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از محل قرض الحسنه در اختیار سهامداران قرار گرفت که این مبلغ جدا از ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه موجود صندوق هاست. امسال طبق روال معمول افزایش سرمایه از محل آورده متقاضی امکان پذیر است و برای صندوق های جدید مانند صندوق بذر، نهال و شیر برای تقویت صندوق های موجود و تشکیل صندوق های جدید در اولویت خواهد بود. صندوق های جدید تخصصی و ملی در اولویت امسال است مانند شیر در قالب زنجیره کامل که مدل ارائه خدمات صندوق به صورت زنجیره ای است و همه خدمات به جای این که به افراد مختلف تسهیلات بدهد به یک مجموعه اعطا می کند تا کارها شتاب بیشتری گرفته و انحراف از مسیر هزینه شدن اعتبارات به صفر برسد. * صندوق می تواند با مراکز اعتباری بین المللی برای تقویت بنیه مالی خود ارتباط داشته باشد؟ یکی از ظرفیت های صندوق که قانون در افزایش بهره وری پیش بینی کرده این است که صندوق می تواند با بانک های بین المللی تعامل داشته باشد و ظرفیت خود را بالا ببرد.

* صندوق قزوین چه جایگاهی در کشور دارد؟ در استان قزوین خوشبختانه صندوق توانمندی خوبی دارد هم در مدیریت و هم منابع مالیو با عضویت  تشکل های توانمند ظرفیت خوبی را ایجاد کرده است و از همه مهمتر این که استانداری نیز تعامل بسیار خوبی با آن دارد که می تواند به توسعه و موفقیت کارها کمک کند. برای کمک به صندوق استان قزوین نگاه مثبتی داریم و بر این اساس در گذشته هم تفاهم نامه داشتیم و امروز هم تفاهم سه جانبه را امضا کردیم و ۱۵ میلیارد تومان تزریق خواهیم کرد و اگر خزانه کشور وضعیت بهتری پیدا کند می توانیم اعتبارات بیشتری به استان قزوین پرداخت کنیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن