تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817039161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یو اس ای تودی: چرا بهبود بهای نفت تا این اندازه طولانی شد؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یو اس ای تودی: چرا بهبود بهای نفت تا این اندازه طولانی شد؟
پایگاه تحلیلی یو اس ای تودی در گزارشی به عوامل طولانی شدن روند بهبود بهای جهانی نفت پرداخت.


به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی یو اس ای تودی در گزارشی به قلم "مایکل مک‌دونالد" نوشت: چرا بهای جهانی نفت سریعتر از این بهبود نمی‌یابد؟ سیر صعودی بهای نفت مدتی است که متوقف شده و سرمایه‌گذاران و کارشناسان نفتی قادر به درک این موضوع نیستند که چرا بهای طلای سیاه نمی‌تواند از سطح کنونی بالاتر رود.


در ادامه این گزارش آمده است: بهای نفت در یک دوران رکود گیر کرده است. حتی پس از آنکه بهای جهانی طلای سیاه در سراشیبی قرار گرفت، بسیاری از سرمایه‌گذاران بهای 60 دلار در هر بشکه را نیز پایین می‌دانستند. امروز بهای واقعی نفت به شکل قابل ملاحظه‌ای کمتر از این رقم است و سرمایه‌گذاران مجبور خواهند بود برای انتشار آمار و ارقام مثبت که بهای نفت را به نزدیکی سطح مورد نظرشان برساند، باز هم صبر کنند.


مشکل بر سر تولیدات و یا مازاد نفت موجود در بازار نیست. تولیدات نفت آمریکا در حال کاهش است؛ اما این روند نزولی به آهستگی و در طول زمان رخ می‌دهد. در حال حاضر آمریکا روزانه 8.4 میلیون بشکه نفت تولید می‌کند که کمترین سطح از مه سال 2014 (اردیبهشت 93) است. پیش بینی می‌شود تولیدات نفتی آمریکا در چند ماه آینده نیز در همین سطح پایین ادامه یابد.


تعداد دکل‌های حفاری در حوزه نفتی "بیکر هیوز" آمریکا در مقایسه با سال گذشته به شدت کاهش یافته است. در شرایطی که گفته می‌شود تعداد دکل‌های نفتی به پایین‌ترین سطح رسیده است، و شاید درمورد آن مبالغه می‌شود، بعید است حتی با انتشار اخبار اقتصادی مثبت هفته‌های اخیر، تغییر زودبه هنگامی در تعداد دکل‌های حفاری بوجود آید.


بخشی از دلیل که بهای نفت به کاهش تولیدات در آمریکا پاسخ نداده، ایران است. ایران تقریبا همزمان با کاهش تولیدات نفتی آمریکا، تولیدات خود را افزایش داد. البته این موضوع ادامه دار نخواهد بود زیرا هم‌اکنون ایران در پایان راه افزایش‌های مکرر تولیدات نفتی است. این موضوع درست است که ذخایر سرشار نفتی به ایران فرصت استخراج بیشتر را می‌دهد؛ اما تجهیزات و امکانات موجود در این کشور قادر به تولیدات بیشتر نفت نیستند. اگر ایران بخواهد تولیدات نفتی خود را بیش از سطح فعلی افزایش دهد، نیازمند میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری و جذب مشارکت شرکت‌های خارجی است که با توجه به پابرجا ماندن تحریم‌های اقتصادی، دست‌کم تا چند ماه آینده نیز این امر ممکن نمی‌شود.


با بهای کنونی نفت، اغلب شرکت‌های فعال نفتی عجله چندانی برای به خط انداختن سرمایه خود در بازار نامتعادل طلای سیاه ندارند. اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌های نفتی بیشتر نگران حفظ ثبات و امنیت در ترازنامه خود هستند. 


مشکل دیگر بالا بودن هزینه اکتشافات نفتی است. پس از اکتشافات نفتی، محل ذخیره سازی نفت استخراج شده نیز یکی دیگر از امور پرهزینه در این چرخه محسوب می‌شود.
در شرایطی که تولیدات نفتی آمریکا از ژوئن 2015 (خرداد 94) که به بالاترین سطح رسیده بود، 12 درصد کمتر است، اقدام به اکتشافات جدید نیازمند صرف زمان بیشتری است. نفت اکتشاف شده آمریکا 524.4 میلیون بشکه تخمین زده شده است که بالاترین سطح در دست‌کم یک دهه گذشته است. اغلب شرکت‌های آمریکایی قادر به سود بردن از فروش نفت استخراج شده نیستند و به ذخیره‌سازی آن می‌پردازند. به همین دلیل است که بهای نفت در شرایطی خنثی ثابت باقیمانده است و بهبود بهای طلای سیاه بیش از حد انتظار زمان بُرد.







۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن