واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: در پارک ملی سی سنگان هیچ چیزی آنطور که باید باشد نیست! استانها > مازندران - نایب رییس شورای اسلامی بخش مرکزی شهرستان نوشهر به نمایندگی از تعداد زیادی از اهالی منطقه سی سنگان، در رابطه با دردل های مردم، گلایه های آنان و مشکلاتی که واگذاری سد خاکی آویدر و نیز پارک سی سنگان به پیمانکاران غیر بومی برای آنان ایجاد نموده است، با خبر آنلاین گفتگو نمود.
اسحاق حق پرست در رابطه با قرار داد 10 ساله یک پیمانکار که با مدیریت از را ه دور و سکونت در خارج از کشور نتوانسته است شرایط ایده ال و مطلوبی را در سی سنگان (این بلندآوازه ترین منطقه گردشگری کشور) رقم بزند، توضیح داد:
این پارک عظیم در بخش مرکزی شهرستان نوشهر، در ضلع غربی روستای تاج الدینکلا و ضلع شرقی روستای توسکاتک، بمدت 10 سال است که به اشخاص خاصی اجاره داده میشود؛ در حالیکه بومیان بیکار و صدالبته توانمند و جوان منطقه از این نعمت محروم مانده اند؛ مردمی که در دوران جنگ و دفاع مقدس رشادت ها نموده و خون ها داده اند تا بسیاری از آقایان در آنسوی مرزها و در ممالک به قول خودشان پیشرفته، خوش بگذرانند، شاهد هستیم امروز همین عزیزان ما پشت در اتاق های خلوت مدیران ساعتها منتظر می مانند و جوابی برایشان نیست.
حقیقتا چرا؟
چرا باید فرزندان برومند نوشهر از این نعمت محروم بمانند و دیگران بیایند و نفعش را ببرند؟
نایب رییس شورای اسلامی بخش مرکزی شهرستان نوشهر ادامه داد:
در پارک سی سنگان بعنوان یک پارک ملی و برند جهانی، هیچ چیزی آنطور که باید باشد نیست:
عدم توجه به زیرساختهای اولیه از جمله نبود آسفالت مناسب، عدم روشنایی کافی در شب برای معابر پارک، وضعیت نامطلوب سرویس های بهداشتی و کافی نبودن تعداد سرویس های بهداشتی سالم، نداشتن فروشگاه های در شأن مردم و گردشگران در راستای رفع نیاز های ضروری ایشان و... که علیرغم تمام این مشکلات شاهد هستیم در جلسات گوناگون، از مستاجر و پیمانکار فاقد صلاحیت، تعریف و تمجید نیز بعمل می آید. رییس شورای اسلامی روستای تاج الدینکلا افزود:
اگر نگاهی به کتابچه قرار داد فی مابین طرفین انداخته شود، مشخص میشود که بیش از 50 درصد تعهدات 10 ساله پیمانکار که شهریور 1395 به اتمام میرسد انجام نشده است، چرا؟؟؟
نایب رییس شورای اسلامی بخش مرکزی شهرستان نوشهر افزود:این یک درد عمومی و مشترک میان مردم شریف منطقه است؛ از سازمان بازرسی استدعا دارم تا برای تایید صحت خواسته های بحق مردم بیایند و پرده از لابی ها و رفاقت های پنهانی این افراد بردارند و مشخص شود که در بخش ساحلی و نیز در بخش جنگلی، مجری طرح توانسته تا چه مقدار از تعهدات خود را عملی نماید.
اسحاق حق پرست اعلام کرد:
اینکه اگر کسی به دادخواهی مردم بلند شود را تهدید می کنند چه معنایی دارد؟
مستنداتی دال بر فاضلاب ها، سرویس های بهداشتی و زباله ها موجود است که بنا به درخواست مقامات مسئول ارائه خواهد شد. سد خاکی آویدر؛ انتفاع مجریان، حسرت بومیان!!!
رییس شورای اسلامی روستای تاج الدینکلا در بخش دیگری از گفتگوی خود به سد خاکی آویدر اشاره کرد، منطقه ای زیبا و سرشار از جاذبه های گردشگری.
وی یادآور شد:این سد خاکی که زیر نظر شرکت آب منطقه ای استان مازندران قرار دارد مجموعه ای تفریحی و گردشگری است که بهره برداری از آن تاکنون بدون اطلاع بومیان، همواره به غیر بومیان و اغلب به افرادی از شرق استان واگذار شده است.
اسحاق حق پرست خاطر نشان کرد:تمامی مشکلات حاصل از بهره برداری از این منطقه زیبای گردشگری نصیب ساکنین و اهالی روستاهای حوالی این سد می شود؛ مشکلاتی نظیر ترافیک های سنگین، حجم انبوه زباله های تولیدی، استفاده بیش از اندازه از آب و برق و کمبود شدید آن برای بومیان، خطر تصادف ایجاد مشکلات برای انهار کشاورزی، آلودگی صوتی، نشر فرهنگ غیر بومی و در نهایت هم، بعضا دریافت ورودی از بومیان منطقه!
رییس شورای اسلامی روستای تاج الدینکلا ادامه داد:
مسیر5 و نیم کیلومتری محور اصلی تا سد خاکی آویدر، که از روستاهایی چون تاج الدینکلا و ملاکلا می گذرد، دارای پیچ های تند و دره هایی است که تابحال زمینه ساز بروز حوادث و پرت شدن اتومبیل به داخل دره شده است، این مسئله سبب تحمیل خسارات مادی و حتی جانی به مردم شده است.
حق پرست با اعلام اینکه این مسیر طی چند سال گذشته به همت اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران و با پشتیبانی مالی مردم روستا مورد آسفالت قرار گرفته است گفت:
هم اینک این مسیر مورد استفاده تعداد زیادی از مردم، مسئولین، گردشگران و غیر بومیان قرار دارد، مسیری که نیاز مبرم به روکش آسفالت دارد. نوشهر – عشرت کراری
کلید واژه ها: استان مازندران -
دوشنبه 28 تیر 1395 - 13:16:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]