واضح آرشیو وب فارسی:نی زار:
جدی نگرفتن مشکلات سیستان در ادوار قبل سبب اوضاع نابسامان کنونی آن است
نی زار : معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل گفت: مشکلات سیستان از سالهای گذشته جدی گرفته نشده و این موضوع سبب تشدید معضلات و آسیب ها در آن شده است. هوشنگ ناظری جمعه شب در نشست ستاد بحران سیستان و بلوچستان در زابل با اشاره به مشکلاتی که توفان در […]
نی زار : معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل گفت: مشکلات سیستان از سالهای گذشته جدی گرفته نشده و این موضوع سبب تشدید معضلات و آسیب ها در آن شده است. هوشنگ ناظری جمعه شب در نشست ستاد بحران سیستان و بلوچستان در زابل با اشاره به مشکلاتی که توفان در منطقه ایجاد کرده است اظهار داشت: توفان های این منطقه از دیرباز در آن وجود داشته اما خشکی هامون و سایر موارد سبب تشدید آلودگی هوا شده است.
وی ادامه داد: کانون های بحرانی موجود در ایران و افغانستان سبب شده است تا با اندک وزش باد ریز گردها و خاک در هوا منتشر شود.
وی افزود: با توجه به اهمیت سیستان برای دولت یازدهم و نیز تاکید استاندار سیستان و بلوچستان به بهبود شرایط در این منطقه مطالعاتی برای بهبود شرایط جوی با محوریت حفاظت محیط زیست و دانشگاه در حال انجام است.
فرماندار زابل تصریح کرد: امیدواریم با انجام مطالعات دقیق و علمی بتوان مشکلات سیستان را در سطح کشور مطرح و برای بهبود شرایط آن اعتبارات لازم را کسب کرد.
ناظری با اشاره به عملکرد خوب ستاد بحران سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ستاد یحران استان در تمام موارد از جمله سیل اخیر و توفان کنونی انسجام خوبی داشته و نشست های آنها به صورت مکرر برگزار شده است.
وی بیان کرد: مردم این منطقه نیز حقوق شهروندی و حق تنفس در هوای سالم را دارند و باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که برای نسل های آینده نیز این امکان فراهم باشد.
وی ادامه داد: شرایط جوی بد در منطقه سیستان سبب شده تا در روزهای گذشته سه هزار و ۶۴۹ نفر به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه کنند که ۸۸ نفر آنها نیز بستری شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زابل نیز با تائید تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ها و مراکز درمانی گفت: همزمان با آغاز توفانها در این منطقه ستاد بحران این دانشگاه تشکیل شده و آمادگی خود را برای مقابله با این پدیده اعلام داشته است.
علی اکبر نصیری اظهار داشت: چهار بیمارستان و ۱۸ پایگاه امدادی ۱۱۵ تحت نظر این بیمارستان در این ایام فعال بوده و مرخصی پزشکان متخصص نیز لغو شد.
وی تصریح کرد: پایگاه های امداد جاده ای این دانشگاه نیز در حاشیه راه های منطقه با آمادگی کامل به منظور خدمات رسانی به مردم حضور داشتند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود پس از بازگشت شرایط جوی به حالت عادی بیماران بسیاری که امکان مراجعه به بیمارستان را تاکنون نداشته اند به مراکز درمانی مراجعه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد:۷۰ میلیارد ریال به منظور احداث بیمارستان تنفسی در منطقه سیستان در سال قبل اختصاص یافت و این بیمارستان که اینک ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است تا یک سال آینده آماده بهره برداری خواهد بود.
بادهای موسمی ۱۲۰ روزه از زمان شکل گیری سیستان در شمال استان با این منطقه همزاد بوده و هر سال با آغاز آن در اوایل تابستان مردم منطقه شاهد گرد و غبار و آلودگی هوا بعضا تا چند برابر حد استاندارد نیز هستند.
سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است./ایرنا
۲۶ تیر, ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نی زار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]