واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پیگیری عدم تخصیص بودجه ملی عمران سواحل در سال جاری قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی با تاکید بر افزایش فعالیتهای فرهنگی در سواحل مازندران، گفت: با گذشت ۴ماه از سال ۹۵ هنوز بودجه ملی عمران سواحل تخصیص نیافته است .
۱۳۹۵ شنبه ۲۶ تير ساعت 07:58
به گزارش پانا-مازندران، تقی رستم وندی در حاشیه بازدید از سواحل و طرحهای سالمسازی دریای بابلسر اظهار داشت: فصل تابستان و گرمای هوا زمان مناسبی برای استفاده گردشگران از دریا، سواحل و امکانات موجود است. وی افزود: براساس بازدیدهای به عمل آمده با تلاش و فعالیت استانداری، فرمانداری و شهرداری امکانات خوبی در سطح سواحل مازندران فراهم شده ولی باید تلاش کنیم در سرویسها و خدماتی که به مردم ارائه میشود همیشه یک گام به جلو باشیم و ارتقای کیفیت نیز همواره مشاهده شود.
معاون اجتماعی وزیر کشور با بیان اینکه به طور معمول هر کار عمرانی نواقصی هم دارد گفت: نواقص بررسی و تا آنجایی که امکان داشته باشد باید تلاش کنیم تا مردم از خدماتی که به آنها ارائه می شود رضایت کامل داشته باشند.
رستم وندی با اشاره به اینکه متاسفانه در سالهای گذشته و امسال بودجه ملی برای عمران سواحل اختصاص پیدا نکرده است، خاطرنشان کرد: این موضوع را پیگیری میکنیم. البته سازمان مدیریت و برنامهریزی قولهایی داده که باید پیگیری شود تا بودجههای لازم اختصاص پیدا کند.
وی ادامه داد: حجم بالای جمعیت در زمان تعطیلات و حضور در سواحل خودش تبدیل به یک پروژه اجتماعی ملی میشود و از توان مدیریت منطقهای افزونتر میشود و باید تلاش کنیم تا کمکهای لازم به مدیریت محلی و منطقه ای صورت گیرد.
معاون اجتماعی وزیر کشور با بیان اینکه ما و هم مدیران منطقه ای برای تامین بودجههای لازم باید پیگیری کنیم، افزود: در صورت اختصاص و تامین اعتبارات لازم برای عمران سواحل، خروجی این فضا و تفریحات سالم یک اوقات غنی شده فرهنگی و اجتماعی است.
رستم وندی با اشاره به اینکه فرهنگ ملی و بومی ما یک فرهنگ غنی است و از تمام ظرفیتها، تجربیات، ابتکارات و نوآوریهای داخلی و خارجی میتوان استفاده کرد که این فضا به فضای مساعدی برای استفاده مردم تبدیل شود، گفت: همه این مسائل را نباید به اعتبارات ملی ربط بدهیم و مدیران محلی باید تلاش کنند تا این ابتکارات به صورت بومی و محلی مورد استفاده قرار گیرد
ساماندهی 95 طرح سالمسازی دریای مازندران
علیرضا یونسی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران نیز با بیان اینکه طرح سالمسازی دریا در سراسر استان وجود دارد، اظهار داشت: 341 نقطه مشابه طرح نیز در مازندران وجود دارد که طرح نیست اما افراد به دلیل اینکه فضای طرحهای جاری ما گنجایش ندارد از آن استفاده میکنند و ناجیان غریق، هلال احمر و نیروی انتظامی برای مراقبت از جان مردم در آن نقاط مستقر هستند.
وی افزود: همه تلاشهای فرهنگی در سطح استان به ویژه در سطح سواحل مازندران جهت ارائه خدمات مطلوب به مسافران و شهروندان در حال انجام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به اینکه هیچ استانی به اندازه مازندران از این مقدار طرح جاری برخوردار نیست، افزود: به دلیل رغبت زائدالوصف مردم برای بهرهبرداری از دریا این مقدار طرح سالمسازی دریا در مازندران نیز پاسخگوی نیاز گردشگران به ویژه در اوج ترافیک حضور آنان در استان نبوده و تمام تلاش ما بازسازی، بهسازی و زیباسازی مناطق شنا ممنوعه است تا این طرحها گسترش پیدا کند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]