تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833311346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرید لینکداین توسط مایکروسافت و چند خرید دیگر!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خرید لینکداین توسط مایکروسافت و چند خرید دیگر!




هر چند وقت می‌شنویم که فلان شرکت اقدام به خرید شرکتی دیگر کرده و بابت این خریدها معمولا میلیون‌ها یا حتی میلیاردها دلار هزینه می‌شود.





zoomit.ir - مجتبی بوالحسنی: هر چند وقت می‌شنویم که فلان شرکت اقدام به خرید شرکتی دیگر کرده و بابت این خریدها معمولا میلیون‌ها یا حتی میلیاردها دلار هزینه می‌شود. در این مطلب لیستی از ۵ خرید مهم انجام شده در بخش شرکت‌های مرتبط با فناوری‌های موبایلی آورده شده که قصد داریم آن‌ها را مرور کنیم.

چند روز پیش مایکروسافت شبکه اجتماعی لینکداین را به مبلغ ۲۶.۲ میلیارد دلار خریداری کرد. اما آیا ردموندی‌ها به دنبال یک شبکه اجتماعی بوده‌اند؟ ما می‌دانیم که برای چنین خریدی مطمئنا مطالعات زیادی صورت می‌گیرد اما بیایید واقع‌بین باشیم، ۲۶.۲ میلیارد دلار رقم خیلی زیادی نیست؟ این کمپانی چگونه و چه زمانی می‌تواند چنین مبلغی را با درآمد خود به مایکروسافت برگرداند؟ در همین زمینه تصمیم گرفته‌ایم تا لیستی از پنج خرید بزرگ شرکت‌های تکنولوژی فعال در حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزارهای موبایلی را با هم مرور کنیم. باید به این نکته توجه داشته باشید که در این لیست ادغام شرکت‌ها نظیر ادغام اچ‌پی و Compaq در نظر گرفته نشده‌اند. در ادامه لیست پنج خرید بزرگ شرکت‌های مرتبط با فناوری‌های موبایلی را می‌خوانید.

۵- خرید Sun توسط اوراکل (۷.۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۹)


۵ خرید بزرگ شرکت های مرتبط با فناوری های موبایلی



در صنعت فناوری‌های مرتبط با موبایل، خرید سازنده جاوا یعنی شرکت سان توسط شرکت اوراکل یکی از بزرگترین حرکت‌ها در این زمینه بود. این خرید از آنجا اهمیت یافته که بسیاری از پتنت‌های زبان برنامه نویسی جاوا به اوراکل رسیده و همانطور که احتمالا می‌دانید محبوب‌ترین سیستم‌عامل موبایل دنیا یعنی اندروید بر پایه جاوا ساخته شده است. برخلاف این حقیقت که هر دو شرکت سان و اوراکل اساسا از پلتفرم متن باز موبایلی گوگل به عنوان یک رقیب سرسخت ساخته شده از بخش‌های مختلف جاوا اسکریپت استقبال کرده‌اند، اما این ماجرا با شکایتی که علیه کمپانی ساکن مانتینویو به دادگاه ارائه شد، غرامتی چند میلیارد دلاری بابت لایسنس‌های زبان جاوا از گوگل درخواست شد. در واقع طی این شکایت مشخص شده بود که گوگل در پلتفرم اندروید ۱۱۵۰۰ خط از API های نسخه ۳۷ جاوا اسکریپت را بکار گرفته است.


۴- خرید بخش دستگاه‌ها و خدمات نوکیا توسط مایکروسافت (۷.۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴)


۵ خرید بزرگ شرکت های مرتبط با فناوری های موبایلی



اینکه این خرید چگونه آغاز شد و روند آن به چه شکل بوده خود داستانی جداگانه را میطلبد ولی در این لیست ما به بخش آخر این داستان می‌پردازیم که همان خرید نهایی است.  مایکروسافت بخش سخت‌افزارهای موبایلی نوکیا را خریداری کرد تا زیرساخت سخت‌افزاری لازم برای پلتفرم ویندوزفون خود را داشته باشد. نوکیا می‌خواست به رقیبی برای اپل مبدل شود و قابلیت‌هایی متفاوت با اندروید را به کاربران ارائه دهد. اما شرایط به خوبی پیش نرفت و ویندوزفون هم تنها پلتفرمی نبود که کاربران مجبور به انتخاب آن باشند.  آنچه هم اکنون از نوکیا باقی مانده قصد دارد تا در آینده نزدیک وارد بازار گوشی‌های هوشمند مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید شود.


۳- خرید موتورولا توسط گوگل (۱۲.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲)


۵ خرید بزرگ شرکت های مرتبط با فناوری های موبایلی



شاید بتوان این خرید را دلیلی برای این موضوع دانست که نتیجه آن باعث شده تا یک برند در صنعت موبایل همچنان به بقای خود ادامه دهد. در ابتدا گوگل اعلام کرد که از ۱۷۰۰۰ پتنت موتورولا که هم پس از خرید این کمپانی در اختیار گوگل قرار گرفته بسیار هیجان‌زده است. استفاده از تعدادی زیادی از پتنت‌های بلااستفاده موتورولا و کار بر روی آن‌ها در نهایت باعث ایجاد پروژه گوشی‌هوشمند ماژولار گوگل به نام پروژه آرا (Project Ara) شد. گوگل پلتفرم اندروید را در اختیار دارد ولی با اینحال این موضوع نتوانست به این شرکت کمک کند تا یک گوشی‌هوشمند دلخواه خود را تولید کند که از نظر همخوانی نرم‌افزار و سخت‌افزاری فراتر از محصولات دیگر باشد. البته سری موتو X موتورولا برای اولین بار باعث شد تا این شرکت برندی باشد که امکان تولید گوشی‌های دوست داشتنی و کاربرپسند‌تر را مطابق سلیقه هر کاربر داشته باشد.

پس از تغییرات مختلفی که در موتورولا اعمال شد، این شرکت به کمپانی چینی لنوو فروخته شد و جالب اینکه باوجود مبلغ قابل توجهی که گوگل برای تصاحب موتورولا پرداخته بود اما این شرکت را با قیمت ۳ میلیارد دلار به لنوو واگذار کرد. با این وجود باز هم برند موتورولا به کار خود ادامه داد و محصولاتی را تولید کرد که بیشتر مورد پسند کاربران قرار گرفته‌اند. با این وجود باز هم گوگل سعی دارد تا به این موضوع پی ببرد که در چه صنایع دیگری می‌توان حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد. با توجه به تجربه خرید موتورولا به نظر می‌رسد گوگل در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند به خوبی تولید سیستم‌عامل این محصولات نمی‌تواند عمل کند. با این وجود گوگل برخی از پتنت‌های مورد نیاز خود را از موتورولا همچنان نگه‌داشته و لنوو بیشتر آن‌ها را در اختیار خود دارد.


۲- خرید پیام‌رسان واتساپ توسط فیسبوک (۱۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴)


۵ خرید بزرگ شرکت های مرتبط با فناوری های موبایلی



منصفانه نیست که واتساپ را به عنوان آی-مسیج در سایر پلتفرم‌های موبایلی محسوب کنیم، اما این اپلیکیشن پیام‌رسان در تمامی پلتفرم‌های موبایلی یکی از بهترین سرویس‌های موجود است. بنابراین چرا فیسبوک در حالیکه خود یک پلتفرم پیام‌رسان داشت اقدام به خرید Whatsapp کرد؟ همانطور که می‌دانید کاربران در واتساپ بر اساس شماره موبایل‌های خود شناخته می‌شوند. هنوز مشخص نیست که فیسبوک چگونه هزینه لازم برای ارائه خدمات به بیش از یک میلیارد کاربر این پیام رسان را تامین می‌کند.

هزینه استفاده از این پیام رسان از سال دوم به بعد به ۹۹ سنت برای هر سال کاهش یافته است. بسیاری از کاربران به دلیل ارتباطات تمام رمزنگاری شده در این پیام‌رسان استفاده از آن را ترجیح می‌دهند. پیام‌رسان فیسبوک نیز با این وجود بسیاری از امکاناتی که در واتساپ ارائه می‌شوند را به کاربرانش ارائه می‌کند که از جمله می‌توان به استیکرها و شکلک‌های ایموجی اشاره کرد. هر دو سرویس پیام‌رسان یاد شده هم اکنون رایگان هستند اما گفته می‌شود که درآمد فیسبوک از این دو سرویس از طریق فروش اطلاعات به شرکت‌های تبلیغاتی و توزیع‌کنندگان محتوا است. البته استفاده از اطلاعات میلیاردها کاربر برای اهداف تجاری منطقی به نظر می‌رسد.


۱- تصاحب Broadcom توسط Avago (در ماه می سال ۲۰۱۵ و به مبلغ ۳۷ میلیارد دلار)


۵ خرید بزرگ شرکت های مرتبط با فناوری های موبایلی



شاید شما هم در مورد این خرید خبر چندانی را نشنیده باشید و اصلا به این خرید اهمیت نداده باشید. بر اساس اعلام بلومبرگ این خرید در واقع یکی از بزرگترین خریدهای شرکت‌های تکنولوژی در زمان حاضر به شمار می‌رود. در واقع پس از اینکه شرکت دل با مبلغ ۶۷ میلیارد دلار در ماه اکتبر کمپانی EMC را تصاحب کرد، حال خریداری شدن کمپانی Broadcom را می‌توان دومین خرید بزرگ کمپانی‌های حوزه فناوری دانست. اگر شما یک گوشی‌هوشمند دارید که قابلیت اتصال به شبکه‌های وای‌فای را دارد، می‌توان گفت به احتمال زیاد چیپست این بخش توسط شرکت Broadcom تولید شده باشد. اگر از آیفون استفاده می‌کنید احتمال اینکه چیپ وای‌فای گوشی‌ شما ساخت Broadcom باشد بیشتر است. این شرکت در واقع بیشتر از هر کمپانی دیگری چیپ‌های مرتبط با وای‌فای تولید کرده‌ است.

Avago پیش از این خرید بخش ساخت چیپ خود را راه‌اندازی کرده و چیپ‌هایی را نیز برای تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند و خودروسازان و نیز پیمانکاران دفاعی تولید کرده است. اینکه شرکت Broadcom یکی از مهم‌ترین کمپانی‌های تولیدکننده چیپ‌های لازم برای ساخت آیفون محسوب می‌شود خود به عنوان مهمترین دلیل برای خرید این شرکت توسط Avago اعلام شده است.  بازار قطعا پر از فرصت‌های ارزشمند است اما دقیقا نمی‌توان مشخص کرد که چه حوزه‌هایی در آینده بیشتر موفق خواهند بود. امکان دارد در اثر ترکیب برخی شرکت‌ها، مسیر آن‌ها به سمت پیشرفت و دست‌یابی به اهداف با سرعت بیشتری طی شود یا عکس این موضوع رخ داده و به کل باعث شکست شرکت‌ها شود. همچنین خریداری شدن شرکت‌های مختلف به دست کمپانی‌های دیگر می‌تواند نتایج مختلفی را برای آن‌ها در پی داشته باشد.









تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن