تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است... تقواى ال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798931387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سکونت فضایی‌ها دربزرگ ترین قمر زحل؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سکونت فضایی‌ها دربزرگ ترین قمر زحل؟




بزرگ‌ترین قمر سیاره‌ی زحل که تایتان Titan نام دارد، محل تحقیقات جدید دانشمندان در جستجوی حیات فرازمینی است.





zoomit.ir - مهدی زارع: بزرگ‌ترین قمر سیاره‌ی زحل که تایتان Titan نام دارد، محل تحقیقات جدید دانشمندان در جستجوی حیات فرازمینی است. این دانشمندان معتقدند وجود سیانید هیدروژن در فضای این قمر، می‌تواند برای شکل‌گیری انواع خاصی از حیات مفید باشد. این تحقیقات می‌تواند زمینه‌ی جدیدی برای تحقیق در مورد حیات فرا زمینی بدون آب بوجود آورد.


بزرگ ترین قمر زحل می‌تواند میزبان موجودات فضایی باشد



اکثر تحقیقات دانشمندان برای یافتن حیات فرازمینی به یافتن آب در سیارات دیگر مربوط می‌شود. بزرگ‌ترین قمر سیاره‌ی زحل که تایتان Titan نام دارد حاوی مواد شیمیایی است که می‌‌تواند نوع جدیدی از حیات فرازمینی بدون نیاز به آب را بوجود بیاورد.

دانشمندان آمریکایی به تازگی در حال آزمایش ترکیبات شیمیایی بزرگ‌ترین قمر زحل بوده‌اند. این دانشمندان تصور می‌کنند که وجود سیانید هیدروژن (HCN) در اتمسفر این قمر، می‌تواند نوع جدیدی از حیات را پشتیبانی کند. علت این تصور دانشمندان این است که HCN با انجام واکنش‌هایی می‌تواند پلیمرهایی شامل پلی‌مین (polyimine) تولید کند و این پلیمر می‌تواند طیف وسیعی از نور را به خود جذب کند. این طیف قابل جذب آن قدر وسیع است که می‌تواند نوری که از اتمسفر غلیظ تایتان رد شده را جذب کند. دانشمندان بر این باورند که پلی‌مین با جذب این نور می‌تواند به عنوان کاتالیزوری برای تشکیل حیات عمل کند.

مارتین رام (Martin Rahm)، شیمی‌دانی از دانشگاه کرنل (Cornell University) است که در مورد پلی‌مین می‌گوید: "پلی‌مین در اشکال گوناگونی وجود دارد و این اشکال می‌توانند در دمای پایین و شرایط دشوار تایتان، اتفاقات جدیدی را رقم بزنند. آزمایش‌های ما روی زمین و در شرایط این سیاره انجام می‌شود، این در حالی است که شرایط تایتان کاملا متفاوت است و واکنش‌های شیمیایی در جو این قمر، ممکن است نتایج متفاوتی داشته باشد."

قمر تایتان از برخی جهات شبیه کره‌ی زمین است. سطح این قمر شامل دریاچه‌ها و رودخانه‌های زیادی است که البته حاوی آب نیستند و متان و اتان مایع در آنها جریان دارد. بعلاوه، در جو این قمر نیز متان و نیتروژن زیادی وجود دارد که این قمر را به محیطی سمی برای انسان‌ها تبدیل کرده و امکان زندگی انسان‌ها در این محیط وجود ندارد. اما دانشمندان با یافته‌های جدید احتمال شکل‌گیری حیاتی متفاوت در این قمر را پیش‌بینی می‌کنند.

این تحقیقات که توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه کرنل انجام شده است، بر پایه‌ی اطلاعاتی است که توسط کاوشگر Cassini و پروب Huygens دریافت شده است. این کاوشگر و پروب در سال ۲۰۰۵ بر روی قمر تایتان فرود آمدند.

کاوشگر کاسینی در مدار زحل

اطلاعات دریافت شده از کاوشگر ناسا وارد یک برنامه‌ی شبیه‌ساز کامپیوتری شده‌اند و نتایج این شبیه‌سازی، نشان داده که پلی‌مین می‌تواند حیاتی خاص را در دماهای پایین ایجاد کند. سیانید هیدروژن پیش از این نیز به عنوان شروع‌ کننده‌ی حیات در کره‌ی زمین تصور شده بود.

پروفسور رام در مورد این تحقیقات می‌گوید: "اگر در مطالعات آتی بتوانیم مواد شیمیایی زیستی را مکان‌هایی مانند تایتان پیدا کنیم، به یافته‌های با ارزشی رسیده‌ایم. نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهند که شرایط ابتدایی برای تشکیل حیات بر روی قمر تایتان وجود دارد. البته این یافته‌ها مراحل اولیه‌ی کشف حیات جدید در این قمر هستند."

نتایج محققان نوع دیگری از احتمال وجود حیات در Titan را نیز متصور می‌شود. دانشمندان تصور می‌کنند که امکان وجود اقیانوس‌های حاوی آب در زیر سطح این قمر وجود دارد و این اقیانوس‌ها می‌توانند حاوی حیات باشند.

به هر حال، در صورت صحیح بودن تصورات و یافته‌های جدید دانشمندان در مورد Polyimine، جستجو برای حیات در خارج از زمین، وارد مرحله‌ی جدیدی خواهد شد و احتمال وجود حیات فرا زمینی در سیاره‌های بیشتری ممکن می‌شود.










تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن