تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871875298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار رهبر انقلاب به اردوغان چه بود؟/ گزارش شمخانی از وضعیت حصر/ واکنش برادر رئیس جمهور به دخالت در انتصاب ها/ پیشنهاد ناطق برای حل بحران فیش ها/ کدام خانم سوشا مکانی را به نروژ برد؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد. رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
انتقاد عارف از سازمان بارسی کل کشور

محمدرضا عارف نماینده مردم تهران در مجلس دهم درباره فیش های حقوقی گفت: باید توجه کنیم کسانی که چنین حقوق‌هایی را تصویب و تایید کردند نیز مورد برخورد قرار گیرند. برخورد با این مسئله نباید محدود به دریافت‌کنندگان این حقوق‌ها و وام‌ها شود؛ بلکه باید با تصویب‌کنندگان و تاییدکنندگان نیز برخورد شود. سوال بسیار جدی و مهم این است که دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور در ارتباط با این مسئله چه کرده‌اند. سازمان بازرسی کل کشور باید به مجلس و مردم گزارش دهد چرا در این خصوص قصور کرده است و همچنین دیوان محاسبات نیز باید به مردم و مجلس شورای اسلامی گزارش دهد که چرا در حسابرسی سالانه به این مسئله بی‌توجه ای کرده و اگر به این تخلف‌ها برخورد کرده، چرا گزارشی ارائه نکرده است. ایلنا این خبر را منتشر کرد.

ایران با تحریم های علیه کره شمالی همراهی خواهد کرد

حسن طاهریان سفیر ایران در سئول می‌گوید: ایران کاملا با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه کره شمالی که به خاطر آزمایشهای موشکی و هسته‌ای این کشور در اوایل سال جاری میلادی صادر شده، همراهی خواهد کرد و همه محدودیتها و تحریمها را براساس این قطعنامه انجام خواهیم داد. تهران آماده است گزارش خود درباره این اقدامات و تلاشهای تهران برای انجام این قطعنامه را ارائه کند و آن را به شورای امنیت گزارش کند. خبرگزاری فارس اینن خبر را منتشر کرد.

واکنش برادر رئیس جمهور به دخالت در انتصاب رؤسای بانکها

حسین فریدون روز جمعه در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در مورد اظهارات رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با تکذیب ادعاهای مطرح شده گفت:  انتصاب و تغییر روسای بانکها توسط مجمع عمومی بانک و پس از طی مراحل قانونی صورت می گیرد و اصولا فرایند تعیین مدیرعامل یک بانک در حیطه اختیارات و وظائف دستیار اجرائی رئیس جمهور نبوده است. این اظهارات را موجب هتک حیثیت افراد در رسانه ها و مخدوش شدن جایگاه مهم سازمان بازرسی کل کشور می دانم و در عین حال حق پیگیری قانونی به جهت هتک حرمت و افترا را برای خود محفوظ می دانم.  اینگونه اظهارنظرها غیرسازنده است و باید در برابر قانون تمکین و از اقدامات خلاف قانون و نیز اظهار نظرهای اختلاف افکن پرهیز کنند.

رونمایی علم‌الهدی از قراردادای مخفیانه با آمریکا

سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد گفت: مذاکرات روشن بود و مقام معظم رهبری نیز حمایت کردند، اما اینکه قراردادی مخفیانه امضا شود و مردم در جریان نباشند و ببینند آمریکا بر همه چیز مسلط شده است صحیح نیست. از ریاست قوه قضائیه انتظار داریم که قضیه قرارداد‌های بین المللی به شکل رسمی پیگیری شود؛ از طرفی نمایندگان ما در مجلس شورای اسلامی این مسئله را تقاضا کنند و مردم را در جریان بگذارند که چه شده است، بعد از فیش‌های حقوقی این سونامی دومی نباشد. مردم در برابر خلاءهای اقتصادی خود از فیش حقوقی ناراحت شدند اما اگر بفهمند که پیگیری مسائل برجام سبب تسلط دشمن بر ما شده برای مردم ناگوارتر از این فشارهای اقتصادی است. خبر آنلاین این خبر را منتشر کرد.

گرمای شدید اهواز از زبان دماسنج ماشين ها

جمعه




سوغات تبریز، نام سیستم عامل بعدی اندروید

نام سوغات تبریزی برای سیستم عامل بعدی اندروید انتخاب شد. گوگل نام سیستم عامل  بعدی اندروید خود را با انتخاب کاربران، نوقا  Android Nougat انتخاب کرد. نوقا یک شیرینی تولیدی و سوغات مخصوص تبریز است. اقتصاد آنلاین، این خبر را منتشر کرد.

 






۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن