تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863035504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هتک حرمت وحشیانه زن جوان داخل پراید


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



هتک حرمت وحشیانه زن جوان داخل پراید
روز نو : ساعت 22 و 30 دقیقه یکی از نخستین روزهای تیر ماه سال جاری بود که زن جوان پس از پایان کار فروشندگی اش در مغازه بوتیکی به سمت خانه اش حرکت کرد و در کنار خیابان منتظر تاکسی ماند.مرد مسافر دیگری کمی عقب تر از زن جوان نیز در انتظار تاکسی بود که پراید سفید رنگی ابتدا جلوی پای مرد جوان توقف کرد اما وقتی راننده جوان دید مسیرش با مرد جوان یکی نیست شروع به حرکت کرد و کمی جلوتر زن جوان با دیدن این صحنه و اطمینان به مرد پراید سوار با توجه به هم مسیر بودن با مرد مسافرکش سوار بر خودرویش شد.هنوز لحظاتی نگذشته بود مرد جوان که از آینه خودرویش زن مسافر را زیر نظر داشت مسیرش را تغییر داد و به خیابان خلوت و تاریکی در شرق تهران رفت و این در حالی بود که زن جوان التماس کنان اعتراض کرد اما همه این دادو فریادها بی فایده بود چون مرد جوان تحت وسوسه شیطان بود و خودرویش را در کنار خیابان خلوت متوقف کرد.زن جوان وقتی خود را در برابر تهدیدهای مرد شیطانی می دید گریه کنان التماس می کرد که دست از سرش بردارد اما مرد شوم به او تجاوز کرد و پس از آن زن جوان را از خودرویش به بیرون پرتاب کرد و با سرعت پا به فرار گذاشت.الناز که در برابر تلخ ترین صفحه زندگی قرار گرفته بود و باور نداشت این سناریو برایش رقم خورده باشد با چهره ای آشفته و در حالیکه با بازگو کردن شب حادثه هنوز ترس درچهره اش نمایان بود پیش روی بازپرس سهرابی در شعبه نهم دادسرای امورجنایی تهران ایستاد و خواستار بازداشت مرد متجاوز شد.همین کافی بود تا تیمی از ماموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران برای ردیابی راننده ارابه شیطان وارد عمل شوند .کارآگاهان در گام نخست الناز را هدف تحقیق قرار دادند و مشخص شد که با توجه به تاریک بودن خیابان وی قادر به نوشتن شماره پلاک پراید سفید رنگ نشده است.تجسس های پلیسی برای دستگیری این مرد متجاوزادامه داشت تا اینکه عصر 12 تیرماه زن جوان وقتی از محل کارش خارج شد با صحنه عجیبی روبرو شد.مرد شیطان صفت در همان محلی که اقدام به ربودن الناز کرده بود سرگرم مسافرکشی بود که در این صحنه الناز شماره پلاک خودروی این مرد را برداشت و خیلی زود در تماس با پلیس از شناسایی مرد شیطان صفت خبر داد.خیلی زود تیم های گشتی پلیس که درمحل حاضر شده و احمد 40 ساله را که با خونسردی سرگرم مسافرکشی بود دستگیر کردند.صبح امروز- دوشنبه 24 تیرماه- احمد که راهی جز اعتراف نداشت به بازپرس سهرابی گفت: برای تامین هزینه زندگی ام مسافرکشی می کنم و تا به حال کار خطایی نکرده بودم اما شب حادثه وقتی زن جوان سوار بر خودرویم شد شیطان در من رخنه کرده بود و تسلیم وسوسه هایش شدم و نمی دانم چطور توانستم این کار را انجام بدهم و پس از اینکه زن جوان را از خودرویم پیاده کرده تازه متوجه کارم شدم و پشیمانم.رکنا: بنا به این گزارش، بازپرس سهرابی از شعبه نهم دادسرای ناحیه 27 دستور داد تا متهم برای تحقیقات بیشتر و شناسایی دیگر جرائم احتمالی اش در اختیار ماموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران قرار گیرد.



تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن