تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى الله عليه و آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821126597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه خشم خود را مدیریت کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چگونه خشم خود را مدیریت کنیم
یک روانشناس گفت :کنترل خشم به این معنی نیست که فرد اصلا خشم خود را نشان ندهد، بلکه کنترل خشم شامل ابراز خشم به شیوه ای سازگارانه نیز هست.


الهه فرشادنیا، روانشناس در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره واژه خشم گفت: خشم واکنش طبیعی موجود زنده نسبت به شرایطی است که فرد دچار ناکامی می شود. این احساس به صورت هیجانی و احساسی ابراز می شود. 


وی افزود: در اکثر موارد رفتار فرد عصبانی، ناسازگارانه است. با این حال اگرچه نمی توان خشم و عصبانیت را از زندگی حذف کرد ولی می توان آن را کنترل نمود. 


 فرشادنیا درباره کنترل خشم افزود: نکته بسیار مهم در مورد کنترل خشم این است که به محض ایجاد خشم بتوان آن را تشخیص داد و پیش از شدت گرفتن، آن را کنترل نمود. برای این کار شناخت علایم اولیه خشم ضرویست.


عضو کمیته دانشجویی سلامت روان افزایش ضربان قلب و فشار خون را از علائم جسمانی خشم دانست و بیان کرد: افرادی که دچار خشم می شوند ضربان قلب و فشار خونشان افزایش می یابد.
 
وی در ادامه گفت: گشادشدن مردمک چشم، منقبض شدن عضلات، تغییر رنگ چهره و تغییر تنفس نیز از دیگر علائم خشم در افراد است.


فرشادنیا ایجاد تغییر در محیط را یکی از شیوه های مدیریت خشم بیان کرد و افزود: گاهی فرد در محیطی قرار می گیرد که درآنجا عواملی وجود دارند که آستانه تحریک فرد را در مقابل خشم پایین آورده یاحتی باعث عصبانیت وی می شوند. حذف این عوامل درصورت امکان، یا حتی ترک محیط می تواند باعث کاهش میزان خشم فرد شود. 


عضو کمیته دانشجویی رسانه دانشکده علوم رفتاری تاکید کرد: هنگام عصبانیت می توان برخی عوامل محیط را تغییر داد. مثلا می توان برای کاهش سر و صدا، تلویزیون یا رادیو را خاموش کرد، در شرایطی که احتمال می رود ادامه حضور فرد درآن محیط باعث درگیری شود می توان محیط را ترک کرد.


وی مقابله با افکار منفی را از دیگر شیوه های مدیریت خشم دانست و اظهار کرد: تفسیر فرد از موقعیت و آنچه که به خود می گوید می تواند باعث خشم یا آرامش فرد شود. بنابراین هنگام خشم فرد باید به افکار خود توجه کند. 


فرشادنیا در پایان بیان کرد: آرام سازی ، حل مشکل، ابراز خشم خود به شیوه ای سازگارانه نیز ازدیگر شیوه های مدیریت خشم است.





۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن