تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827121205




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدررفت موادغذایی، به دلیل تصورات نادرست در مورد غذاهای منجمد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: هدررفت موادغذایی، به دلیل تصورات نادرست در مورد غذاهای منجمد
تصورات غلط در مورد غذاهای منجمد، یکی از عوامل هدررفت مواد غذایی و دور ریز آنها به شمار می آید به طوری که آژانس استاندارد غذا در انگلیس اعلام کرد سالانه هفت میلیون تن غذا در این کشور به همین دلیل دور ریخته می شود.

هدررفت موادغذایی، به دلیل تصورات نادرست در مورد غذاهای منجمد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از بی بی سی، نظرسنجی آژانس استاندارد غذا نشان می دهد 43 درصد افراد بر این باور غلط هستند که مواد غذایی باید در همان روز خرید، منجمد شوند چون در غیر این صورت خراب می شوند و 38 درصد تصور می کنند که مواد غذایی نگهداری شده در فریزر فاسد می شوند و باید دور انداخته شوند.

این آژانس در بیانیه ای توضیح داده است که می توان مواد غذایی را با خیال راحت تا تاریخ انقضا در فریزر نگهداری و مصرف کرد.

گرچه نگهداری غذا در فریزر به دلیل ایجاد بلورهای یخ سبب تغییر در طعم و بافت آن می شود؛ اما این موضوع به منزله خراب شدن غذا نیست.

بیشتر باکتری های موجود در مواد غذایی با انجماد مواد، زنده می مانند اما به دلیل کاهش دما و آب غیرفعال می شوند؛ بنابراین مواد بر اثر انجماد فاسد نمی شوند.

بر اساس گزارش سال گذشته سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، سالانه حدود 1.3 میلیارد تن غذا یعنی حدود یک سوم کل مواد غذایی جهان، دور ریخته می شود. این مقدار غذا برای سیر کردن 870 میلیون انسان کافی است.

در فرآیند تولید این میزان غذا، سالانه 3.3 گیگاتن، معادل 3.3 هزار میلیارد کیلو دی اکسید کربن به جو زمین وارد می شود و البته در جریان تجزیه این میزان مواد غذایی در طبیعت مقدار قابل توجهی گاز متان نیز آزاد می شود.

بخش عمده این دور ریز غذا در کشورهای ثروتمندی مانند آمریکا به وقوع می پیوندد. در این کشور سالانه 52 درصد از میوه و سبزیجات، 50 درصد از غذاهای دریایی، 38 درصد از غلات و 22 درصد از گوشت تولید شده، دور ریخته می شود. علت عمده این رویه در کشورهای ثروتمند، روش های نادرست مصرف کنندگان در خرید و استفاده از مواد غذایی است.

دور ریز کشورهای ثروتمند اروپایی نیز اندکی کمتر از آمریکا است. میزان غذای دور ریز در کشورهای کمتر توسعه یافته و فقیر در مقایسه با آمریکا و اروپا 10 برابر کمتر است. با وجود این، بازهم مقادیر عظیمی از مواد غذایی در این کشورها دور ریخته می شود. برای مثال بر اساس گزارش فائو، مقدار غذایی که سالانه در آفریقا دور ریخته می شود، می تواند 300 میلیون نفر را سیر کند.

بخش عمده مواد غذایی که دور ریخته می شود، در طول زنجیره تامین تا رسیدن به بازار، از بین می رود. بخش زیادی از مواد غذایی در جریان حمل و نقل از بین می رود و بخش دیگر آن به ویژه در کشورهای توسعه نیافته، به دلیل نگهداری نامناسب کیفیت خود را از دست می دهد. شکل گیری کلانشهرها در کشورهای درحال توسعه نیز با ایجاد تغییر در ساختار و رویه بازار و همچنین عادات غذایی شهروندان به این مشکل دامن می زند.

برای مقابله با این مشکل، مقامات بین المللی به دنبال راهکارهایی برای از بین بردن دور ریز غذا تا سال 2030 میلادی هستند. برای این منظور، سازمان فائو و سایر سازمان های بین المللی سیستمی را برای ثبت میزان غذای دور ریز در کشورها و تبادل این اطلاعات ایجاد کرده اند.

آمریکا و اروپا، برنامه های آموزش مصرف کنندگان را آغاز کرده اند. اما در کشورهای در حال توسعه اتخاذ راهکارهای دیگر از جمله بکارگیری فناوری های مناسب برای نگهداری، حمل و توزیع مواد غذایی، ضروری است.

منبع: ایرنا




۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن