واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
لزوم پاتک دولت روحانی به حملههای دلواپسان/ پایان دوران تعارف سیاسی
دولت بهتر است برای پاتک زدن به مخالفان در این یک ساله باقی مانده تا انتخابات در مورد همه هجمهها و انتقادها به صورت شفاف سخن بگوید.
روز نو :
دولت بهتر است برای پاتک زدن به مخالفان در این یک ساله باقی مانده تا انتخابات در مورد همه هجمهها و انتقادها به صورت شفاف سخن بگوید.
به گزارش روز نو، نوبخت سخنگوی دولت در یکی از نشستهای خبری خود از تشکیل اتاق فکر عیله دولت روحانی خبر داد. او گفته بود:« هر هفته شنبهها اتاق فکری بر علیه دولت تشکیل میشود و تصمیم میگیرند بر روی چه موضوعی تا آخر هفته برای سوءاستفاده تمرکز کنند.»
رئیس جمهور روحانی نیز به این برنامهها و تخریبها واکنش نشان داده و گفته است:« هر روز یک برنامه ریزی می شود که هم ذهن مردم تخریب و هم مارا از مسیر منحرف کند اما اینها در پیشبرد هیچیک از طرحهایشان موفق نبوده و نخواهند بود. آنها هر جا به میدان آمدند شکست خوردند؛ چون نه حق گفتند و نه نیتشان برای خداوند و مردم بود.»
مجید انصاری معاون پارلمان رئیس جمهور نیز میگوید:« متاسفانه رقبا و منتقدان بی انصاف به دولت تهمت های ناروایی می زنند و می گویند پس از برجام در کشور کاری انجام نشده است.تحولات عظیمی در کشاورزی، کنترل تورم، افزایش صادرات نفت، گاز و پتروشیمی اتفاق افتاده و این در حالی بوده که محرومیت های مالی دولت ادامه داشته است.جریان یأس آفرین علیه دولت در راستای اهداف آمریکا و رژیم صیهونیسم حرکت می کنند.»
این سخنان نشان میدهد که دولت از تخریبهای چند صباح اخیر ناراضی است و آن را سدی در برابر برنامههای خود میداند. دولت از تخریبها ناراضی است اما آنها باید با این معنا کنار بیایند که این حملهها بخشی از بازی سیاست است و دولت نمیتواند از رقبای خود انتظار داشته باشد که علیه دولت هیچ فعالیتی نداشته باشند.
یک سال تا انتخابات ریاست جمهوری باقی است و قطعا مخالفان سعی میکنند به هر شکل ممکن روحانی را ناکارآمد نشان دهند. این تلاشها میتواند در قالب اتاق فکر باشد یا نطق در مجلس و یا هر شیوه دیگری.
دولت نباید انتظار داشته باشد که چون کشور در شرایط پسابرجام قرار دارد، مخالفان دست به سینه بنشینند و عملکرد دولت را تخریب و نقد نکنند. آنها کار خود را میکنند و دولت نیز باید کار خود را انجام دهد. مخالفین دولت روحانی حق دارند تلاش کنند تا روحانی اولین رئیس جمهور یک دورهای ایران شود. آنها حتی میتوانند کاری کنند که روحانی دوران چهارساله ریاست جمهوری خود را هم به پایان نرسانند. در این میان نازک و نارنجی بودن در فضای سیاسی بزرگترین ضربهای است که میتواند به یک جریان به ویژه دولت بزند.
وقتی از سوی مخالفان حملهای صورت میگیرد دولت باید با پاتک آن را جواب دهد نه آنکه بیاید روضه بخواند که علیه ما اتاق فکر تشکیل دادهاند تا اجازه ندهند دولت ما هشت ساله شود. دولت اگر میخواهد از بازی ایجاد شده از سوی مخالفان پیروز خارج شود باید درباره اتهاماتی که مطرح میشود شفاف عمل کند و در برار همه هجمهها بایستد و اجازه ندهد فضاسازیها به عمق جامعه نفوذ کند. حقوقهای میلیونی یکی از نمونههای بارز این معناست.
دولت بهتر است برای پاتک زدن به مخالفان در این یک ساله باقی مانده تا انتخابات در مورد همه هجمهها و انتقادها به صورت شفاف سخن بگوید. حقوقهای نجومی، فعالیتهای برادر رئیس جمهور، برجام و... نمونههایی است که روحانی و دولت باید از تریبونهای مختلف بر اساس آمار و ارقام در مور آنها با مردم صحت کنند.
روحانی در یکی از آخرین سخنان خود گفته است:« پهلوانی بالاتر از قهرمانی است و چقدر نیک که افرادی هم قهرمان و هم پهلوان باشند و البته متاسفانه شمار پهلوانان سیاسی ما کمتر از قهرمانان سیاسی است. سیاست به معنای دستیابی به خیر جمعی و تدبیر برای حل معضلات و گام برداشتن به سمت پیشرفت جامعه است و در تقویت این مسیر ، باید با یکدیگر مهربان تر باشیم.»
سخن روحانی از پهلوانی حرف درستی است اما او باید بداند که الان زمان پهلوانی در فضای سیاسی نیست. وقتی رقیب میخواهد تحریب کند نمیشود با او با عطوفت سخن گفت چون معمولا در جامعه سیاست زده مردم تخریبها را بیشتر قبول میکنند. در این فضا معمولا شایعهها دیده میشود نه تکذیبها. پهلوان بودن در فضای سیاسی زمانی قابل اجراست که اخلاق در جامعه نهادینه شده باشد اما امروز ما شاهد این مسئله هستیم که در جامعه سیاسی ایران "اخلاق" در اولویت نیست و همه به دنبال خرداد 96 و رسیدن به کرسی ریاست جمهوری هستند.
به نظر میرسد دولت باید در یک سال آینده اگر میخواهد بازهم به قوه مجریه را حفظ کند با تعارف را کنار بگذارد و در فضای زد و خردهای سیاسی، هجومی بازی کند.
نامه نيوز
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]