واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
ایزوستیا: روسیه حق دارد نگران رهبران جدید اروپا باشد/ باید برای مواجهه با اروپای 2025 آماده بود بین الملل > اروپا - روزنامه روسی ایزوستیا در مقاله ای به تشریح دغدغه ها و نگرانی های روسیه در خصوص رهبران جوان اروپا پرداخته و توصیه کرده است که مسکو با احتیاط با آنها مواجه شود.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از وب سایت روزنامه ايزوستيا، این روزنامه در مقاله ای به قلم دمیتری یفستافیف پروفسور مدرسه عالی اقتصاد و کارشناس سیاسی نوشته است : مشکل روسيه در روابط با اروپا این است که ما درک میکنیم سیاستمداران اروپایی استقلال عمل ندارند و لذا نمیتوانیم به آنها اعتماد داشته باشیم. و ما نمیتوانیم روابط با اتحادیه اروپا را حتی در میان مدت طراحی کنیم. برای مثال، سیاست بوروکراسی اروپا امروز نه تنها "پس از مسیحیت" بلکه "پس از تمدن اروپایی" است
امروز آخرین نسل سیاستمداران اروپایی دارد از صحنه خارج ميشود. فرا رسیدن روندهای جدید به علایق سیاسی بستگی نداشته و نزد سیاستمداران راستگرا و چپگرای اروپایی قابل مشاهده است.
به نوشته این روزنامه هنوز ميشود به دامن خیالهای واهی مربوط به امکان "گردش ملی" در آلمان یا "رنسانس راستگرا" در فرانسه افتاد ولی حتی چنین امری، درصورت رخ دادن، نمیتواند روند میان مدت را تغییر دهد. مشکل این است که خود اروپاییها هم نمیتوانند بگویند پس از 10 سال چه کسانی جانشین آنها میشوند.
دمیتری یفستافیف در ادامه مقاله خود این سوال را مطرح کرده است که آیا روسيه میتواند بر روندهای اروپایی اعمال نفوذ کند؟ افسوس، ولی روسيه دارای توان کمک به اروپا برای حفظ استواری در جریان تحولات داخلی و استقلال عمل در شرایط تشدید فشار خارجی نیست. روسيه باید به مسائل توسعه خود توجه کند. بهترین کاری که ما میتوانیم بکنیم این است که درها را برای گفتگو باز نگاه داشته و همزمان با لبخندی مؤدبانه از امور آنها کناره بگیریم. فعلاً اروپا راه آینده را جستجو میکند روسيه میتواند به امور داخلی خود و راه انداختن روابط با جنوب و شرق مشغول شود. اگر روسيه بتواند زیرساخت تعامل سیاسی و اقتصادی در این جهات را برقرار کند، پس از آن آماده خواهد بود با اروپای آینده برغم هر تحول رابطه برقرار کند.
این استاد دانشگاه در ادامه تبیین کرده است که فعلاً روسيه روابط با اروپا را باید بر اساس یک اصل ساده و فوق العاده وقیح برقرار کند: ما فقط نقد معامله میکنیم. و نباید به دام لبخندهای شیرینی افتاد که سیاستمداران اروپایی استادان کارکشته آن هستند (کافی است به نیکولا سارکوزی نگاه کنیم). یعنی روسيه با اروپا باید فقط بر اساس "پیش پرداخت" سیاسی و اقتصادی صحبت کند. معامله نسیه با اروپای کنونی ممکن نیست. و روسيه همزمان باید برای صحبت با اروپای آینده، اروپایی که بعد از سال 2025 فرا میرسد، آماده شود. این دیگر معمایی دشوارتر از معمای فاوست گوته میباشد. 4949
کلید واژه ها: اتحادیه اروپایی - روسیه -
یکشنبه 13 تیر 1395 - 12:00:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]