تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870076008




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لغو حقوق‌شهروندی به دلیل شرکت نکردن در کلاس شنای مختلط


واضح آرشیو وب فارسی:الف: لغو حقوق‌شهروندی به دلیل شرکت نکردن در کلاس شنای مختلط

تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۰
سوئیس حقوق شهروندی دختران مسلمانی را که حاضر نشدند به همراه پسران در کلاس شنای مختلط دانشگاه حضور یابند، لغو کرد.به گزارش تسنیم، روزنامه ایندیپندنت نوشت: در آخرین مورد از بی‌توجهی‌های دولت سوئیس به حقوق پناهجویان و مهاجران مسلمان به این کشور، این بار حقوق شهروندی دو دختر مسلمان به خاطر اینکه حاضر نشدند در کلاس شنای مختلط به همراه پسران حضور یابند لغو شد.براساس بیانیه‌ای که دولت سوئیس در این رابطه منتشر کرده این دو دختر ۱۲ و ۱۴ ساله به دلیل اینکه از قوانین مدرسه برای حضور در کلاس درسی‌شان سر باز زدند مجازات شده‌اند.عدم حضور این دختران در کلاس شنای مختلط براساس آموزه‌های دین اسلام امری بدیهی به نظر می‌آید اما اینکه چرا دولت سوئیس به جای تعامل و فراهم کردن شرایط این‌گونه واکنش‌ نشان می‌دهد، پرسشی است که آسوشیتدپرس در این گزارش مطرح می‌کند.طبق این گزارش درحال حاضر روند دریافت تابعیت و گذرنامه سوئیسی از دو دانش‌آموز مسلمان از سوی دولت سوئیس لغو شده است.در همین حال، یک دادگاه منطقه‌ای در این کشور، پدر دو دختر دیگری که به فرزندانش اجازه نداده بود با پسران شنا کنند را به پرداخت جریمه ۴۰۰۰ فرانک سوئیس (معادل ۲۹۰۰ یورو) محکوم کرد.«استفان ورل»، رئیس کمیته تابعیت این کشور در مصاحبه‌ای با یکی از شبکه‌های دولتی سوئیس در این رابطه اظهار داشت هر کسی این شرایط را نپذیرد نقض قانون کرده و نمی‌تواند درخواست تابعیت دهد.طبق گزارش رسانه‌های محلی، پدری که به واسطه ممانعت از شنای دخترانش در حضور پسران به پرداخت جریمه محکوم شد، پیش از این نیز به دلیل حضور با حجاب دخترانش در مدرسه با مقامات مدرسه با مشکل مواجه شده بود، به طوری که کار به دادگاه کشید.دادگاه عالی سوئیس در نهایت براساس حق آزادی مذهبی به دختر بزرگتر این مرد اجازه حضور با حجاب را در مدرسه صادر کرد.در موردی مشابه، پیش از این خودداری مقامات سوئیسی از اعطای تابعیت به دو برادر مسلمان که حاضر نشده بودند با معلم زن خود دست بدهند، جنجال‌آفرین شده بود.مقامات سوئیسی بلافاصله درخواست تابعیت پدر این پسرها که امام مسجد شهر «بازل» بود را به حالت تعلیق درآوردند و برای وی جریمه ۵۰۰۰ دلاری تعیین کردند.سوئیس درحالی یک مقصد مهم برای پناهجویانی است که در یک مورد نژادپرستی آشکار، در سال ۲۰۰۹، نزدیک به ۶۰ درصد شهروندان این کشور علیه «ساخت مناره» برای مساجد در این کشور رأی دادند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن