تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رحم نكند به او رحم نشود، هر كس نبخشد بخشيده نشود و هر كس پوزش را نپذيرد، خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827837130




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگارش سریال «مولانا» به کجا رسید؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نگارش سریال «مولانا» به کجا رسید؟
نویسنده سریال «مولانا» درباره ویژگی‌های داستانی این سریال تاریخی گفت: سعی کردیم با نگاهی به وقایع تاریخی همزمان با دوران حیات این شاعر بزرگ، در حد توان خود دریافتی از اندیشه‌های مولانا ارائه کنیم.
آفتاب‌‌نیوز : مهدی شیرزاد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت نگارش متن سریال «مولانا» اظهار کرد: در حال حاضر خلاصه سکانس‌های هر قسمت از سریال را که در ۲۶ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای است به مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی تحویل داده‌ایم و با تایید شورا، ادامه کار را پیش می‌بریم. به‌طور کلی، مراحل تحقیق این سریال از سال گذشته آغاز شد و حدود شش‌ماه است که به‌طور جدی نگارش را شروع کرده‌ایم.


او  با اشاره به متن این سریال که به زندگی مولانا جلال‌الدین بلخی می‌پردازد، یادآوری کرد: رویکرد ما در نگارش متن این سریال، به دوره زمانی ارتباط شمس و مولانا برمی‌گردد.


شیرزاد با اشاره به سریال «جلال‌الدین» به کارگردانی آرش معیاریان که دوران کودکی مولانا را روایت می‌کرد و پیش‌تر از شبکه یک سیما پخش شد، اظهار کرد: در واقع، سریال «مولانا» فصل دوم سریال «جلال‌الدین» است؛ فصل اول تا دوران کودکی و نوجوانی مولانا و هنگامی را که او به قونیه می‌رسد، روایت کرد و فصل بعدی که در حال نگارش آن هستیم، از جوانی این شاعر آغاز و تا پایان عمر او را دربرمی‌گیرد.


او در پاسخ به این پرسش که سریال‌سازی با فیلمنامه کامل، چه مزایایی برای سریال «مولانا» خواهد داشت؟ گفت: این سریال آنقدر ساز و کار دارد و به مرحله پیش‌تولید و تدارکات ویژه نیازمند است که خنده‌دار خواهد بود اگر متن آن همزمان با جریان تولید نوشته شود. اصولا کامل بودن فیلمنامه یک مزیت است. شاید بعضی سریال‌های طنز طولانی به‌واسطه بازخوردهایی که در طول پخش از مخاطب می‌گیرند، بتوانند از شیوه همزمان نوشتن استفاده کنند، اما به‌طور کلی، سریال‌هایی مثل «مولانا» که در تولید نیازمند برنامه‌ریزی جدی و دقیق هستند، باید با فیلمنامه کامل کلید بخورند.


این نویسنده درباره لوکیشن‌های تاریخی و شهرک‌هایی که برای فیلم‌برداری سریال «مولانا» وجود دارد، توضیح داد: تقریبا در حال حاضر لوکیشنی برای این سریال نداریم، حتی خود من، یک سفر به قونیه رفتم و لوکیشن‌های واقعی و تاریخی بسیار کمی را پیدا کردم که برای تصویربرداری و پیشبرد داستان مناسب باشد. البته خانقاه و مدرسه مولوی وجود دارد. به همین دلیل، در روند نوشتن فیلمنامه تلاش کردیم قصه بیشتر بر پایه دو یا سه لوکیشن اصلی بنا شود تا هم تولید به صرفه باشد و هم کار، اجرایی و عملیاتی شود. امروزه بسیاری از سریال‌های تاریخی خارجی معمولا در دو یا چند لوکیشن اصلی روایت می‌شوند و فضاسازی‌ها در همان بخش انجام می‌شود.




شیرزاد همچنین درباره دلایل کمتر پرداختن به زندگی شاعران و ادیبان در عرصه فیلم و سریال‌سازی، گفت: مهم‌ترین دلیل کمتر پرداختن به زندگی شاعران ایرانی این است که پیشنهاد یا سفارشی برای ساخت سریال درباره این شخصیت‌ها ارائه نمی‌شود. ضمن این‌که ما گاهی تفاوت بین فیلم بیوگرافی و فیلم تاریخی را خوب درک نمی‌کنیم و به همین خاطر، وقتی قرار است به زندگی آن‌ها پرداخته شود، مانند فیلم مستند، تلاش می‌شود همه‌چیز همان‌طور که در تاریخ آمده، روایت شود، در حالی که زندگی آن شاعر ممکن است این جذابیت را نداشته باشد.


او پیش‌بینی کرد که فیلمنامه «مولانا» پایان امسال کامل شود و افزود: در زمان تحقیق و نگارش متن سریال «مولانا» جلسات مستمری با کارشناسان مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی داشتیم. خوشبختانه آقای صدیقی، مدیر این مرکز، ادبیات کلاسیک را خیلی خوب می‌شناسد و تسلط او، برای من کمک بود. حتی باید بگویم منابع خوبی را معرفی کرد و در اختیار من گذاشت که من از وجود آن‌ها بی‌اطلاع بودم.


 متن سریال «مولانا» در ۲۶ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای توسط مهدی شیرزاد و مهدی کیا به سفارش مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی نوشته می‌شود.




تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن