تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802993998




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیلی‌بیست: آمریکا در جهان اسلام 36 سال شکست خورده‌است/مسلمانان، آمریکا را به چشم یک متحد نمی‌بینند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دیلی‌بیست: آمریکا در جهان اسلام 36 سال شکست خورده‌است/مسلمانان، آمریکا را به چشم یک متحد نمی‌بینند
دیلی‌بیست در مطلبی به اشتباهات 36 ساله آمریکا در خاورمیانه پرداخت.


به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب‌سایت "دِیلی بیست" در مطلبی نوشت: "اندرو بسویچ" – تاریخ‌شناس آمریکایی متخصص در روابط بین‌الملل – در کتابی به عنوان «نبرد آمریکا برای خاورمیانه‌ای بزرگتر» اعلام کرد، طی 36 سال گذشته، آمریکا درگیر سیاست‌های غیرعاقلانه در مورد جهان اسلام بوده که همواره نتیجه عکس داده‌است. وی این موضوع را با جنگ ویتنام مقایسه کرد و گفت: مانند ویتنام، جنگ اعلام نشده‌ای که در ابتدا بسیار کوچک بود، به جنگی تمام‌عیار منجر شد. همچنین مانند ویتنام، سیاست‌گذاران، افسران ارشد ارتش و نیز ملت آمریکا درک درستی از این موضوع نداشته‌اند. همچنین مانند جنگ ویتنام، سیاست‌های آمریکا در قبال اسلام کارآمد نبوده و پیامدهای غم‌انگیز داشته‌است.


نویسنده این مطلب گفت از ابتدای دهه 80 میلادی، نیروهای آمریکایی که برای مقابله با گسترش شوروی در سایر مناطق اروپا به این قاره فرستاده شده بودند، به سمت خاورمیانه متمایل شدند. پس از حملات 11 سپتامبر، درگیری‌ها در این منطقه افزایش یافت. افزایش این درگیری‌ها به دلیل غرور بیش از حد آمریکا به قدرت نظامی‌اش بود. آمریکا می‌پنداشت قدرت نظامی‌اش به این کشور حق تغییرات در خاورمیانه -- و تبدیل این منطقه به سرزمین‌هایی که این کشور می‌خواست -- را می‌دهد.


مسئله اینجا است که میلیون‌ها مسلمان ساکن خاورمیانه از سیاست‌های آمریکا ناراضی هستند و از تحمیل آن سیاست‌ها بر کشورهایشان آشفته شده‌اند. مسلمانان، آمریکا را به چشم یک کشور متحد که به دنبال رهایی آن‌ها از قدرتمندان سرکوبگر و اقتصاد نابسامان است، نمی‌بینند. بلکه این کشور را یک امپریالیست می‌دانند که هوس‌رانی و مادی‌گرایی را در سرزمین‌هایشان می‌گستراند.


در ادامه این مطلب آمده است: با اینکه آمریکا بیش از 35 سال درگیر مسائل خاورمیانه بوده‌است، هنوز این کشور از مردم و فرهنگ خاورمیانه ناآگاه است و با ادامه دادن به اقدامات سیاسی و نظامی در این منطقه، وضع را آشفته‌تر می‌سازد. آمریکایی‌های زیادی در خاورمیانه جان خود را از دست می‌دهند. در حالی که آن‌ها در خاک آمریکا می‌توانند برای این کشور مفیدتر واقع شوند.


این مطلب در ادامه به علل پیدایش جنگ در خاورمیانه پرداخت. آغاز این جنگ به اعلام دکترین جیمی کارتر – رئیس جمهور اسبق آمریکا – در ژانویه سال 1980 میلادی (بهمن 1358) برمی‌گردد. در این تاریخ روس‌ها به تازگی به افغانستان حمله کرده‌بودند. ترس از نقشه‌کشی‌های روسیه برای خلیج فارس و همچنین ادعاهای علیه کارتر مبنی بر ناتوانی او برای دفاع از حقوق آمریکا در مرزهای خارجی، کارتر را بر آن داشت تا اعلام کند هرگونه تلاش برای تصاحب میدان‌های نفتی در خلیج فارس، حمله و تجاوز به منافع آمریکا قلمداد خواهد شد. به این صورت آمریکا با مداخلات نظامی به جای مذاکرات دیپلماتیک دست به حفاظت از مناطق نفت‌خیز خاورمیانه زد.


مداخلات نظامی آمریکا در کشورهایی مانند سومالی، لبنان، افغانستان و عراق به جای کاهش تنش‌های منطقه‌ای، مشکلات عمده‌ای در این کشورها به دنبال داشته‌است. مداخلات نظامی 35 ساله آمریکا در این سرزمین‌ها، روحیه ضدآمریکایی را در ساکنان آن افزایش داد. این روحیه ضدآمریکایی امروز بسیار چشمگیرتر از زمان تصدی مقام ریاست‌جمهوری آمریکا به دست جیمی کارتر بوده و اکنون در خاک این کشور نیز محسوس است.


در انتهای این مطلب سوالی مطرح شد: از آنجا که طی 35 سال اخیر، حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه همواره با منافع آمریکا گره خورده است، پرسش اینجا است، در صورتی که آمریکا سیاست مناسب‌تری در برابر خاورمیانه داشت، اکنون جهان چگونه بود؟ نویسنده مطلب این مسئله را بی‌پاسخ گذاشت.





۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن