واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بهره برداری از ۱۲ پروژه آموزشی تا ابتدای مهر ۹۵مورد در خلیل آباد مدیر آموزش و پرورش خلیل اباد گفت: ۱۲ پروژه آموزشی تا ابتدای مهر ۹۵مورد بهره برداری قرار می گیرند.
۱۳۹۵ يکشنبه ۶ تير ساعت 13:19
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، چهارمین جلسه شورای آموزش وپرورش همزمان باماه میهمانی خدا وبا حضور امام جمعه ، فرماندار، بخشدارششطراز، مدیرآموزش وپرورش ، روسای ادارات ونهادها، معاونین وكارشناسان اداره درمحل سالن كنفرانس اداره برگزار شد.
درابتدای جلسه، صداقتی ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات درماه ضیافت الله وبا گرامیداشت فرارسیدن هفته قوه قضائیه وگرامیداشت یادوخاطره شهیدمظلوم دكتربهشتی ویاران باوفایشان ، طی سخنان كوتاهی ضمن بیان دستوركارجلسه گفت : با همكاری خوبی كه بین خیرین مدرسه ساز و آموزش و پرورش وجود دارد مصمم هستیم تا ابتدای مهر ۹۵، تعداد ۱۲ پروژه عمرانی آموزشی را در شهرستان خلیل آباد به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: در سال تحصیلی كه گذشت ، موفقیت های چشمگیری نصیب آموزش و پرورش خلیل آباد شده است واین مهم مدیون زحمات وتلاشهای تمامی همكاران پرتلاش اعم ازصف وستاد می باشد .
صداقتی در ادامه به وفاق وهمدلی بین شورای آموزش و پرورش و شورای اداری شهرستان اشاره نمود و تصریح كرد: وقتی همدلی بین مردم، خیرین و شورای اداری و آموزش و پرورش باشد مطمئناً كمك های استان را نیزبه همراه می آورد.
وی با بیان اینكه خلیل آباد بالاترین جذب سیستم های گرمایشی را در سطح استان داشته است، اذعان نمود: تمام مدرسه های خیر ساز شهرستان نیز به سیستم گرمایشی مجهز شده اند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد در ادامه از افتتاح ۱۲ پروژه آموزشی در ابتدای مهر سال ۹۵ خبر داد و تاكید كرد: با همكاری خوبی كه بین خیرین مدرسه ساز و آموزش و پرورش وجود دارد مصمم هستیم تا ابتدای مهر ۹۵، تعداد ۱۲ پروژه عمرانی آموزشی را در شهرستان خلیل آباد به بهره برداری برسانیم.
وی همچنین به تشكیل كارگروه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در شهرستان خلیل آباد اشاره كرد و اظهار داشت : هدف از تشكیل این كارگروه، بستر سازی و بهره برداری مطلوب از حوزه فناوری شهرستان در خدمت آموزش و پرورش است.
وی در خاتمه خاطر نشان كرد: اگر در حوزه آگاه سازی فرزندانمان نسبت به آسیب های شبكه های اجتماعی دیر عمل كنیم و نظارت نداشته باشیم باید به دنبال راهكاری برای رفع این آسیب ها در بین خانواده ها باشیم.
درادامه حجه الاسلام ناهیدی امام جمعه خلیل آباد ضمن تبریك میلاد باسعادت سبط اكبرنبی مكرم اسلام(ص) حضرت امام حسن مجتبی (ع) ، گفت : ماه رمضان بهترین فرصت برای دستگاه های اجرایی است كه به اعمال ماه رمضان بپردازند.
وی با بیان اینكه مسئولان باید در برنامه های قرآنی ماه مبارك رمضان پیشگام و پیشقدم باشند، خاطر نشان كرد: مسئولین به واسطه جایگاهی كه دارند بیشتر در برابر آسیب ها هستند و باید توجه بیشتری به معنویت و خودسازی داشته باشند.
ناهیدی در ادامه افزود: ماه رمضان قبل از اینكه ماه روزه داری باشد ماه نزول قرآن است و آن جایگاهی كه نزول قرآن دارد قطعاً جایگاه های دیگر این ماه نخواهند داشت.
وی با بیان اینكه مسئولین باید وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و خود را به خدا نزدیكتر كنند، اذعان نمود: باید یك ارزیابی از خود داشته باشیم و ببینیم كه چه تغییری در این چند روزی كه از ماه مبارك رمضان گذشته است كرده ایم.
امام جمعه خلیل آباد در خاتمه با بیان اینكه نماز و روزه صحیح می تواند زمینه را برای درك شب قدر فراهم كند، تاكید كرد: خودمان بیش از دیگران باید به فكر اصلاح خودمان باشیم و سعی كنیم كه بیش از دیگران به ارزش های اسلامی پایبندی بیشتری داشته باشیم.
درپایان هم ، فرماندارورئیس شورای آموزش وپرورش به ایرادسخن پرداخت وگفت : امروزه سند تحول بنیادین در حوزه آموزش و پرورش به صورت عملی تبیین شده و در حال اجرا است و مطمئناً تاثیرات مثبتی را در جامعه خواهد داشت.
وی ضمن تقدیر از مدیران و معلمانی كه در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ وظیفه خطیر آموزش را بر عهده داشتند، خاطرنشان كرد: رشد ۸۷ درصدی دانش آموزان در شهرستان خلیل آباد نشان دهنده زحمات زیاد مدیران و معلمان مدارس است.
شاكری با اشاره به اعتراض مردم به عدم نتیجه گیری مطلوب در كنكور سال گذشته، اذعان نمود: باید در فرصت باقی مانده زمینه و بستر موفقیت دانش آموزان در كنكور سال جاری و سال آینده را فراهم كنیم.
وی با بیان اینكه اعتماد مردم به آموزش و پرورش دوچندان شده است، تاكید كرد: آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد در سال جاری در جذب و هدایت خیرین اقدامات خوبی را داشته است و به نوعی در نهضت مدرسه سازی عملكرد مطلوبی از خود به جای گذاشته است.
فرماندار خلیل آباد با بیان اینكه باید تدبیر شود كه دانش آموزی از تحصیل باز نماند، عنوان كرد: برای ارتقاء وضعیت فرهنگی جامعه و شهرستان باید از پتانسیل و ظرفیت آموزش و پرورش استفاده بیشتری شود.
وی در پایان بااشاره به تاكیدات استاندارمحترم خراسان رضوی درشورای آموزش وپرورش استان مبنی برلزوم همكاری تمامی دستگاههای دولتی با آموزش وپرورش دربحث اوقات فراغت ، بر غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تاكیدنمود و تصریح كرد: تمام دستگاه های اجرایی باید بدون موازی كاری در جهت تقویت و بهبود كلاس های اوقات فراغت گام بردارند و كلاسهای اوقات فراغت بایستی از دو ویژگی مهم جذابیت وتنوع برخوردارباشند تا دانش آموزان هم با انگیزه ورغبت بیشتری درآنها شركت نمایندضمن اینكه به رویكرد مهارت آموزی كلاسها هم بایستی توجه خاصی معمول شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]