تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817293413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مجله سنگی در حوزه میراث و گردشگری منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
یک مجله سنگی در حوزه میراث و گردشگری منتشر شد

گیلگمش


شناسهٔ خبر: 3695515 - یکشنبه ۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۸
فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری

.jwplayer{ display: inline-block; } شماره اول فصلنامه میراث و گردشگری که نشریه راهنمایان گردشگری کشور است چند روز پیش منتشر شد. کاغذهای این مجله از پودر سنگ تولید شده و در آب پاره و خیس نمی‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، در این مجله که صاحب امتیاز و مدیر مسئول آن سیده مهسا مطهر است مطالبی از افرادی مانند میثم کزازی، سید محمد بهشتی، منصور ضابطیان دیده می شود. این فصلنامه در هفت رنگ و به هفت بخش تقسیم شده است. نام گذاری بخش ها براساس کلمه راه انتخاب بوده است. در این مجله آمده است که راه بخشی مهم از سفر است و گاه به اندازه مقصد اهمیت می یابد بر این اساس عناوین انتخاب شده برای بخش های هفتگانه گیلگمش از میان نام هایی است که در بردارنده واژه «راه» است در ابتدای هر بخش به معنا و چرایی انتخاب این نام ها اشاره شده است. یکی از این بخش‌ها به نام «چهارراه» است که در توضیح آن آمده است: شاید معروف ترین نوع از تقاطع راه‌ها با هم باشد. چهارراه نقطه تلاقی راههایی است که از نقاط مختلف می آیند و به مقاصد متفاوتی می روند و آدم هایی که هر یک از راههای مختلفی آمده اند، در این نقطه چیزهایی را با هم تبادل می کنند از نگاه و لبخند گرفته تا کالا خبر و اطلاعات و ... چهارراه در گیلگمش، بخشی برای بررسی و تبادل اطلاعات است که در آن به برخی از جریان ها و رویدادهای مرتبط با میراث فرهنگی و گردشگری می پردازد. در این بخش از فصلنامه آرش نورآقایی رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری مقاله ای را ارائه کرده که در آن به مفهوم کلمه «راه» در ادبیات فارسی می پردازد. بخش «ره گو» در مجله گیلگمش راه خوانی است که از گذشته می گوید. این بخش  برای مرور و تحلیل آثار و روایاتی در نظر گرفته شده که از گذشته به ما رسیده است. در این بخش  است که می توان تحلیلی بر حماسه گیلگمش را خواند. همچنین می توان سفرنامه کنت گوبینو را مطالعه کرد  که توسط لیلی حکیم کارشناس ارشد برنامه ریزی گردشگری گردآوری شده است. گوبینو محقق و دیپلمات فرانسوی در سال ۱۸۵۵ به همراه همسر و دخترش از طریق بندر بوشهر به ایران آمد و دربار ناصرالدین شاه استقبال باشکوهی از او به عمل اورد. او در طول اقامتش در ایران زبان فارسی را آموخت و در نامه ای به خواهرش نوشت «در ایران همه چیز هست؛ زندگی؛ خدا، هستی، نیکی و ... من به ایران آمده ام تا ببینم مردم این سرزمین پهناور و باستانی چطور زندگی می کنند و چطور می اندیشند.»

در گیگلمش، «رهیافت» را برای پرداختن به موضوع میراث در نظر گرفته‌اند. از میراث ملی و جهانی گرفته تا منقول و غیر منقول و ملموس و ناملموس یا هنرهای سنتی و صنایع دستی و آیین‌ها و رسومی که از دل فرهنگ، تاریخ و هنر برخواسته و به جای مانده است. سید محمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی در این بخش از مجله، مقاله‌ای با عنوان سفره ایرانی؛ وجهی از رویای فرهنگ ایرانی دارد. «راهنامه» هم معنای راه می‌دهد و هم معنای سفرنامه. این واژه یکی از واژه‌های متعددی است که کلمه راه را در خود دارد و دقیقا به سفر مربوط است. از همین روی در گیلگمش بخش راهنامه را برای پرداختن به موضوع گردشگری و زیرمجموعه های آن در نظر گرفته اند. در این بخش حمید سپیدنام داستان ریگ و قلعه را درباره سفرش به روستایی نزدیک ابوزیرآباد استان اصفهان نوشته است. اما  «ره آورد» به معنای ارمغان  است و تحفه ای که مسافر پیش کش عزیزانش می کند. ره آورد بخشی است که در هر شماره به بررسی یک موضوع در قالب پرونده ویژه می پردازد و در واقع آن را ارمغان خود برای مخاطبان می داند.   کشف خیابان های شهر در گردشگری خیابانی عنوان مطلب مجید عرفانیان مشاور امور بین الملل گردشگری  است که به نام  پرونده ویژه در نظر گرفته شده است. میثم کزازی آهنگساز و رهبر سابق ارکستر ملی جوانان ایران هم در این بخش از مجله درباره موسیقی و نوازندگان خیابانی مطلبی را نوشته است. «هم راه» واژه ای به معنای آشنایی نظیر رفیق دوست، یار هم قدم همگام و همسفر است. در گیلگمش بخشی است که در آن به سفر از ابعاد متفاوت می پردازد. در این بخش از فصلنامه گفتگویی با رویا نونهالی و همسرش به عنوان زوج هنرمند و مسافر انجام شده است. فصل نامه گیلگمش در اولین شماره خود که چند روز پیش در تابستان ۹۵ انتشار یافته است با قیمت ۱۵ هزار تومان در اختیار مخاطبان خود قرار گرفته است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن