تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):خدا با ما است و نيازمند ديگرى نيستيم، و حق با ما است و باكى نداريم كه كسى از...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863036878




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش نفوذ ایران در امریکای لاتین


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



افزایش نفوذ ایران در امریکای لاتین
روز نو :  این روزنامه با طرح ادعای ضمنی نقش داشتن ایران در مرگ دادستان آرژانتینی بررسی کننده پرونده بمبگذاری مرکز یهودیان بوئنوس ایرس می نویسد:"البرتو نیسمن دادستان آرژانتینی ازبه ضرب گلوله در ژانویه سال 2015 میلادی جان خود را از دست داد. او در حال بررسی پرونده بمگبذاری تروریستی در مرکز یهودیان بوئنوس ایرس در سال 1994 میلادی بود. مدیر اجرایی جامعه امن در واشنگتن اما مدعی شده که با استناد به چندین سند و استراق سمع قانونی ثابت می کند که چگونه مرگ این دادستان مانعی اساسی را از سر راه ایران حذف کرد". 


به گزارش خرداد، این روزنامه البته در ادامه می افزاید که او نتوانسته ثابت کند که ایران در مرگ نیسمن دست داشته اما معتقد است که ایران بزرگترین ذینفع در این موضوع بود ! 


 این روزنامه در ادامه اشاره می کند که دادستان این پرونده بعدا مدعی شده بود که کریستینا کرشنر رییس جمهوری وقت آرژانتین در صدد مخفی کردن نقش احتمالی ایران در پرونده آمیا بوده است. نیسمن در روزهای پیش از مرگ خود علیه دولت کرشنر شکایتی کیفری را تنظیم کرده بود. 


این روزنامه در ادامه می افزاید:"رییس مرکز مذکور در واشنگتن باور دارد که اسناد محرمانه دولت آرژانتین باید عمومی شوند و مشخص شود که ایران چه نقش احتمالی ای در این ماجرا داشته است". 


این روزنامه امریکایی پس از اذعان به این که تاکنون هیچ مدرکی دال بر نقش داشتن ایران در آن حادذثه ارائه نشده است می افزاید:"بولیوی، ونزوئلا و نیکاراگوئه از افزایش نفوذ و حضور ایران در امریکای لاتین خوشحال هستند. ایران از طریق مراکز فرهنگی، های نفوذش را گسترش داده است. برای مثال، در جوامع روستایی در جنوب مساجد و سفارتخانه پرو، ایران توانسته حمایت های زیادی را به سود خود جلب کند. شرکت های مرتبط با صنایع دامی و نفتی در برزیل و اروگوئه نیز عامل دیگری ر افزایش نفوذ ایران هستند. دولت امریکا باید نسبت به این موضوع حساسیت به خرج دهد. شواهدی وجود دارند که نشان می دهند ایران در دانشگاه های امریکای لاتین هم نفوذ کرده است". 


این روزنامه در پایان می نویسد:"سخت نیست روزی را ببینیم که چگونه پایان تحریم ها علیه ایران و دسترسی آن کشور به 150 میلیارد  دلار انگیزه ای برای بازگشایی کانال های اقتصادی بین المللی باشد که نفوذ ایران را در نیمکره غربی افزایش خواهد داد". 


پیش تر نیز نشریه نشنال اینترست با انتشار گزارشی از نفوذ فرهنگی ایران در امریکای لاتین خبر داده بود. نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» در گزارشی به قلم «امانوئل اتولنگی» در زمینه «حضور معنوی ایران در  آمریکای لاتین» نوشت: ایران در آمریکای لاتین حضوری موجه و بی‌ضرر چون فعالیت ساخت مراکز فرهنگی و مساجد، مدارس، اعزام ناظران ذبح اسلامی و تبلیغ ادبیات مذهبی، برپایی شبکه‌های اجتماعی و حتی گسیل مبارزین نبردهای نیابتی دارد. با این وجود و در لوای مباحث مذهبی و پیشبرد ادیان، ایران در واقع از اهرم ارتباط با حکومت‌ها و نهضت‌های ضد آمریکایی برای یافتن جایگاهی در این منطقه بهره می‌برد و به مسلمانان منطقه نمونه‌ای از اسلام انقلابی را آموزش می‌دهد. ایران به جای تکیه بر ابزار سنتی سیاستمداری، پیشرفت از طریق مساجد و مبلغان را در دستور کار خود دارد.  البته بکارگیری روحانیون شیعه ایرانی و لبنانی به عنوان عوامل غیر رسمی انقلابی ایران موردی جدید نیست.


این نشریه در ادامه نوشته بود:" در یک مورد به عنوان مثال، نیروهای وابسته به ایران وارد مساجد شیعیان در برزیل می‌شوند. این گروه‌ها که ظاهری معصوم و جوان دارند روحیه مسئولیت پذیری و ذینفع بودن در برابر بی عدالتی را به نسل‌های جدید انتقال می‌دهند. آن‌ها در واقع نیروهای «نهضت المهدی» حزب‌الله لبنان هستند که همراهی با حزب‌الله را مخفی نکرده و رهبر آن‌ها شخصی به نام «وهب» است که در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارد.


این افراد در حالی‌که در مسجد شیعیان سائوپائولو پیراهن‌هایی منقش به نشان «حزب‌الله و عاشورای 2015 » را به تن داشتند، در مراسمی که در 25 ماه مه به مناسبت سالگرد مقاومت لبنان نمایش نظامی را به اجرا گذاشتند.


نشنال اینترست نوشت: مکتب شهادت در برزیل نیز رواج یافته است به طوری‌که  در ژوئن 2014، مسجد «امام علی (ع)» در کورتیبا میزبان یکی از مبارزین حزب‌الله بود که بعدها (مارس 2014) در عملیات سوریه کشته (شهید) شد. اعضای این جامعه که به طور مرتب عکس‌هایی از پرچم برزیل با نشان حزب‌الله همراه با تصاویر مبارزین جوان حزب‌الله در جنوب لبنان را به دست گرفته‌اند، در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند. پرچم حزب‌الله را اینک حتی می‌توان به طور آنلاین و به بهای کمتر از ده دلارخریداری نمود.


نویسنده در خاتمه با اذعان به ناتوانی آمریکا در مقابله با نفوذ ایران در حیات خلوت این کشور  می‌نویسد: دولت آمریکا در مقابله با این فعالیت‌ها چه کار می‌تواند انجام دهد؟ در نهایت این دولت‌های منطقه هستند که باید تهدیدهای نیروهای خارجی در افراطی کردن مردم خود را لحاظ نمایند. این مسئله زمانی اهمیت می‌یابد که دولت آمریکا  نیز اذعان نماید توسعه  و نفوذ مذهبی ایران است که اذهان هزاران نفر از اهالی منطقه را به تسخیر درآورده است.





تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن