تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820420452




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات برق ایران به اروپا در عوض فروش گاز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: تبدیل گاز به برق و صادرات آن به جای صادرات مستقیم گاز، برای کشورهای حاشیه خزر که دارای منابع گازی عظیمی هستند به صرف تر است.

به گزارش تراز ،به نقل از پایگاه خبری ترند، ایران اخیرا میزبان نشستی برای ارائه یک پیشنهاد بلندپروازانه انرژی با عنوان «قطب انرژی خزر» بوده است. این نشست که با عنوان «نشست تخصصی تئوری شبکه انرژی خزر» برگزار شد بر ایده تبدیل گاز به برق برای صادرات به بازارهای منطقه ای و فرامنطقه ای از جمله اتحادیه اروپا متمرکز بود.

این ایده اولین بار در سال 2014، توسط کریس کوک، مدیر سابق موسسه اینترنشنال پترولیوم اکسچنج مطرح شد که هم اکنون مدیریت انستیتوی تحقیقاتی پترو اسکاتلند را در اختیار دارد.

بر اساس این ایده، تبدیل گاز به برق و صادرات آن به جای صادرات مستقیم گاز، برای کشورهای حاشیه خزر که دارای منابع گازی عظیمی هستند به صرف تر است.

عزیزالله رمضانی، مدیر امور بین الملل شرکت ملی گاز ایران در نشستی که در این باره در تهران برگزار شد گفت، ترکمنستان و آذربایجان به همراه تامین کنندگان منطقه ای انرژی می توانند یک شبکه برق واحد ایجاد کنند تا برق از این طریق تولید و صادر شود.

وی افزود، برق تولید شده از گاز می تواند به کشورهای منطقه صادر شود و این سودده تر از صدور خود گاز خواهد بود.

محمود خاقانی، مدیرعامل سابق دفتر امور آسیای میانه و خزر وزارت نفت ایران در این باره گفت، کشورهای حوزه خزر باید عمدتا به عنوان کشورهای دارنده گاز تلقی شوند، زیرا منابع گاز طبیعی آنها در مقایسه با منابع نفتی بسیار بالاست. اما خاقانی معتقد است، ارسال گاز به بازارهای هدف دشوارتر از ارسال نفت خام است.

خاقانی که در فاصله سال های 1996 تا 2000 مدیر بخش انرژی مواد معدنی و محیط زیست دبیرخانه اکو بوده گفت: «گاز نمی تواند به آسانی نفت به بازار عرضه شود. احداث خط لوله مستلزم صرف هزینه های بالاست و در سال های اخیر به موضوعی بسیار سیاسی تبدیل شده است.»

«از سوی دیگر، در 2 سال اخیر زیمنس آلمان و برخی دیگر از شرکت های مهندسی دستاوردهای عظیمی را در زمینه تکنولوژی  جریان مستقیم ولتاژ بالا به دست آورده اند که انتقال برق به فاصله های دور را امکان پذیر و اقتصادی ساخته است. این موضوع چشم انداز امیدوار کننده ای را پیش روی شبکه انرژی خزر قرار می دهد.»


منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 3 تير 1395 - 05:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن