واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان قزوین:
سند چشم انداز بسیج استان قزوین در حال تدوین است
شناسهٔ خبر: 3692386 - چهارشنبه ۲ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۸
استانها > قزوین
.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین گفت: سند چشم انداز بسیج استان در حال تدوین است و بسیجیان می توانند پیشنهادات خود را برای جامع شدن آن ارائه کنند. به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل یاری سه شنبه شب در جلسه هم اندیشی روشنگری و هم اندیشی فرماندهان پایگاههای مقاومت ادارات که در باغستان برگزار شد اظهارداشت: برای تکمیل و جامع شدن سند چشم انداز بسیج آماده دریافت پیشنهادات و طرح های بسیجیان هستیم تا کاری ماندگار به ثبت برسد. یاری بیان کرد: در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان آماده همه گونه همکاری مالی، فکری و مشورتی با بسیجیان استان هستیم تا کارها و طرح ها با شتاب بیشتری انجام شود. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین تصریح کرد: آموزش و توانمندسازی بسیجیان بسیار مهم است و هیچکس نباید خود را از مهارت آموزی در هیچ مقطعی بی نیاز بداند بلکه لازم است با اشتیاق در کلاس های تخصصی شرکت کند و توان مهارتی خود را افزایش دهد.
یاری اظهارداشت: واحد آموزش سازمان آماده تامین استادان برجسته برای تقویت بنیه علمی و کارشناسی بسیجیان است و آمادگی داریم در هر موضوعی با برگزاری دوره های آموزشی اقدام کنیم. وی اضافه کرد: در اجرای اقتصاد مقاومتی هر هفته جلساتی در استان برگزار می شود تابتوانیم در مسیر رهنمودهای رهبری گام برداریم که دراین زمینه شناسایی و تمرکز بر ظرفیت های مزیتی در صنعت و کشاورزی مهم است. یاری تصریح کرد: شناسایی زنجیره های تولید در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری می تواند به اجرایی شدن کارها کمک کند و گره گشای مسائل باشد. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین یادآورشد: اتکا به تولید داخلی از رموز موفقیت در حوزه اقتصاد مقاومتی است لذا از بسیجیان انتظار داریم از خرید اقلام خارجی جدا پرهیز کرده و تولیدات ایرانی را مصرف کنند. وی بیان کرد: در حال حاضر از مجموع ۷۵۰۰ واحد مشکل دار در کشور حدود ۱۰۰۰ واحد صنعتی در استان است که مقرر شده با تزریق اعتبارات تعداد ۷۵۰ واحد در قالب بسته های حمایتی با تدبیر و اندیشه کمک شده و از بحران خارج شود. یاری گفت: مدیریت منابع مالی در حوزه بسیج ضروری است تا بتوانیم با مدیریت منطقی بر امور و اتکا به روشهای دانش بنیان به نتایج بهتری برسیم.
استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان رئیس مجمع بسیج کارمندان دولت در استان قزوین تصریح کرد: توجه به فنآوری نوین و شرکت های دانش بنیان رمز موفقیت در طرح های اقتصاد مقاومتی محسوب می شود و در شرایطی که ۱۱ درصد جمعیت استان دانشجویی است باید از این ظرفیت برای پیشبرد امور استفاده کنیم که خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده که باید به نتیجه برسد. وی اضافه کرد: ایجاد شهرک آی تی، تقویت پارک علم و فنآوری و بهره برداری از بخشهایی که به مرحله تکمیل رسیده و نیز مشروط شدن همه معاملات خارجی به انتقال فنآوری به داخل در طرح های قتصاد مقاومتی مورد توجه است. یاری بیان کرد: مبارزه با ویژه خواری، قاچاق کالا، فساد، افزایش بهره وری انرژی، نگاه ویژه و حمایت از صنایع کوچک و متوسط، توسعه مشاغل خانگی در اقتصاد مقاومتی در اولویت و محور کار است. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین اظهارداشت: امسال مقرر شده حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای تزریق به صنایع کوچک و متوسط تخصیص داده شود و با توسعه مشاغل خانگی که با حداقل سه تا ۵ میلیون تومان محقق می شود شاکله های اقتصاد مقاومتی تقویت می شود. یاری تصریح کرد: در توسعه روستایی ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات بانک سینا و کمک های استانی در صنایع کوچک روستایی و ۲۰ میلیارد تومان هم ازطریق بسیج سازندگی تزریق خواهد شد تا اشتغال در مناطق محروم تحقق یابد.
تعهد ۴۰۰۰ شغل در بسیج سازندگی و ۸۰۰۰ شغل در کمیته امداد وی بیان کرد: بسیج سازندگی برای ایجاد ۴ هزار شغل و کمیته امداد تا ۸ هزار شغل تعهد کرده که تحقق این کار از رویکردهای مهم اقتصاد مقاومتی است. یاری گفت: رویکرد اقتصاد مقاومتی بر اساس عدالت بنیان بودن، مردمی بودن، اتکا به دانش بنیانی، درون زایی و برون گرایی است که دراین راستا ۱۲ برنامه ملی تدوین و ۲۵۷ پروژه در سطح کشور تعریف شده که ارتقاء بهره وری، قطع وابستگی به نفت، گفتمان سازی در اقتصاد مقاومتی محور کار است که بسیج می تواند در این راستا نقش موثری ایفا کند. وی بیان کرد: همه دستگاههای اجرایی موظف شده اند تا برش استانی برنامه ملی خود را تهیه و اعلام کنند وهر دستگاه لازم است ۵ تا ۱۰ برنامه اقتصاد مقاومتی ارائه کند که در سامانه بنام نیپا رصد می شود. یاری اظهارداشت: از بسیج کارمندان انتظار داریم گفتمان سازی و فرهنگ سازی را جدی بگیرند و با تشویق به مشارکت آحاد اجتماعی، تقویت فرهنگ مدیریت جهادی، کمک به اصلاح رفتار خانواده ها، کمک به سازندگی و ساماندهی نیروهای بسیجی به عملی شدن اقتصاد مقاومتی کمک کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]