واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
جهانگيري:منفی بافی هم حدی دارد؛ اجازه ندهیم فضای امید از بین برود/ تورم با شعار كاهش نمي يابد بلكه نتيجه سياست هاي دولت است
معاون اول رييس جمهور با انتقاد از كساني كه به سياه نمايي در كشور و مايوس كردن مردم مي پردازند گفت: پيام من به اين افراد اين است كه آيه يأس خواندن و منفي صحبت كردن حدي دارد و بايد جايي متوقف شود و نبايد فضاي كشور را تا اين ميزان سياه نشان داد و عليه آن تبليغ منفي كرد.
روز نو : معاون اول رييس جمهور با انتقاد از كساني كه به سياه نمايي در كشور و مايوس كردن مردم مي پردازند گفت: پيام من به اين افراد اين است كه آيه يأس خواندن و منفي صحبت كردن حدي دارد و بايد جايي متوقف شود و نبايد فضاي كشور را تا اين ميزان سياه نشان داد و عليه آن تبليغ منفي كرد.
دكتر جهانگيري در نشست با مديران واحدهاي صنعتي و توليدي شهرستان پاكدشت با بيان اينكه ممكن است در بهترين شرايط اقتصادي نيز برخي واحدهاي توليدي دچار مشكل باشند گفت: عده اي طوري صحبت مي كنند كه گويي گرد مرگ بر سر واحدهاي توليدي پاشيده شده و توليد و كار در كشور رو به موت است . عده اي مي خواهند به مسائلي بپردازند تا ذهن مديران و جامعه را به سمت مسير دلخواه خود هدايت كنند اما نبايد اجازه بدهيم تا فضاي اميد در جامعه از بين برود.
وي با تاكيد براينكه نبايد مردم به آينده كشور و فرزندانشان مأيوس شوند تصريح كرد: دلسوز نظام در مقطع فعلي كه حوادث دلخراشي در كشورهاي اطراف ايران وجود دارد كسي است كه مانع از يأس و نااميدي مردم شود.
دكترجهانگيري با بيان اينكه عده اي آنچنان تبليغ مي كنند كه كارخانه هاي لوازم خانگي يكي پس از ديگري از بين رفته و يا در آستانه نابودي است در حالي كه امروز از واحد توليدي لوازم خانگي بازديد كردم كه نه تنها با نهايت ظرفيت مشغول كار است بلكه هيچ كالايي انباشته شده در انبار نداشته و محصولاتش به كشورهاي ديگر صادر مي شود.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به آشنايي خود با فضاي كار توليدكنندگان گفت: در طول دوره پنج ساله اي كه وزير صنايع و معادن بودم هر سال بخش صنعت رشد دو رقمي داشت اما اگر همان موقع نيز سوال مي شد كه آيا وضعيت صنايع كشور چگونه است پاسخ مي دادم درصدي از واحدها مشكل دارند و برخي از آنها نيز تعطيل شده اند.
دكتر جهانگيري ادامه داد: هر واحد توليدي و صنعتي ممكن است با بحران روبرو شود اما بايد براي ادامه توليد به آن واحد فرصت داد و راه حل يافت تا آن واحد صنعتي سرپا شود و ادامه كار دهند.
وي با تاكيد براينكه بايد به صنعت و توليد كنندگان كشور اعتماد داشت تصريح كرد: توليد كنندگان ظرفيت و سرمايه كشور هستند. توليد كننده اي كه توانسته 800 نفر نيرو داشته باشد سرمايه ملي است و بايد تا وقتي كه مدير و مالك كارخانه اي فكر مي كند مي تواند واحد توليد اش را سرپا نگه دارد به او اميد داد و مأيوسش نكرد چرا كه هيچ كس بهتر از خود او نمي داند كه مي تواند به حياتش ادامه دهد يا خير؟
معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه نبايد به بهانه اختلال در برخي از واحدهاي توليدي از شاگرد اول هاي بخش توليد غفلت كرد گفت: گاهي آنقدر به واحدهاي دچار بحران پرداخته مي شود كه فراموش مي كنيم واحدهاي خوب و سرپا را معرفي و مورد حمايت قرار دهيم تا آنها با مشكل مواجه نشوند.
دكتر جهانگيري با اشاره به بازديد خود از سه واحد توليدي در شهرستان پاكدشت و ديدار سرزده دو هفته پيش خود از دو واحد صنعتي ديگر در غرب تهران گفت: اين واحدها با رونق و نشاط فعاليت داشتند به طوري كه امروز از واحدي بازديد كردم كه به 23 كشور نظير كانادا، انگليس و منطقه خاورميانه كالا صادر مي كند بايد دست اين توليد كنندگان را بوسيد كه افتخار كشور و ملت هستند.
وي خاطر نشان ساخت: اگر مديري در دولت وجود داشته باشد كه نخواهد مشكل چنين واحدهاي توليدي را حل كند حتماً به ناحق در آن جايگاه قرار گرفته و كسي كه به او مسئوليت داده انتخاب درستي نكرده است چرا كه ما مسئوليم نبايد از حال اين واحدها غفلت كنيم و ما مسئوليت گرفته ايم تا مسائل پيش روي توليد كنندگان را برطرف نماييم.
معاون اول رييس جمهور تصريح كرد: هيچ كاري براي جمهوري اسلامي ايران واجب تر از توليد و اشتغال نيست و هيج فردي شرافتمند تر از توليد كننده نيست.
دكتر جهانگيري با بيان اينكه مديريت در واحدهاي توليدي و كشور حرف اول را مي زند گفت: هركس به دنبال بدنام و بي اعتبار كردن مديران كشور است راه اشتباه مي رود. سرمايه انساني مهمترين عنصر در ارتقاء يك واحد توليدي و سازمان است و بايد از اين سرمايه حفاظت شود.
وي با تكرار درخواست خود از رسانه ملي براي مصاحبه با مديران موفق واحدهاي توليدي و صنعتي كشور گفت: بايد فضايي فراهم كرد كه مديران موفق بتوانند از افزايش توليد و صادرات خود و اشتغالزايي واحدهايشان در فضاي فراهم شده توسط دولت سخن بگويند.
معاون اول رييس جمهور در خصوص تاثير عوامل محيطي بر فضاي كسب و كار واحدهاي توليدي و نقش دولت در اين باره گفت: دولت در حوزه سياست خارجي و پس از برجام فضا را براي ايجاد داد و ستد و مبادلات بانكي فراهم كرده و از طرفي ديگر با كنترل تورم فضا را براي رقابت توليدكنندگان با رقباي خارجي فراهم كرده است.
دكتر جهانگيري تاكيد كرد: تورم با شعار پايين نمي آيد بلكه نتيجه سياست هاي جدي دولت تدبير و اميد است كه امروز براي نخستين بار تورم در كشور تك رقمي شد و به زير 10 درصد رسيد كه موفقيت بزرگي براي دولت است.
وي خاطرنشان ساخت: دولت بيماري را شناخت و با سياست عاقلانه تورم را كاهش داد اما منتقدان هميشگي كه تا پيش از آن به افزايش نرخ تورم انتقاد داشتند حالا مي گويند دولت خيلي روي موضوع تورم تمركز كرده است يا در موضوع تزريق پول به جامعه و افزايش نقدينگي هشدار مي دهند در حالي كه افزايش نقدينگي و كاهش تورم نشان مي دهد كه مجموعه سياست هاي دولت درست بوده است.
معاون اول رييس جمهور درعين حال نحوه مديريت بنگاه ها را نيز مهم ارزيابي كرد و گفت: مديران بايد آگاه به مسائل زمان، بازار،دنيا، منطقه و داخل كشور باشند و رابطه خود را با نظام بانكي، سازمان امور مالياتي و سازمان تامين اجتماعي به خوبي تنظيم كنند بنگاه موفقي خواهند داشت.
دكتر جهانگيري در ادامه حمايت دولت از بنگاه هايي را كه به طور ناخواسته در سالهاي اخير دچار مشكل شدند را وظيفه دولت دانست و گفت: از طرف ما مسئولان بي تفاوت بودن نسبت به وضعيت اين بنگاه ها پذيرفته شده نيست، دولت دلسوز بنگاه هاي اقتصادي است و به آنها كمك خواهد كرد تا مشكلاتشان را برطرف كنند كه اين سياست حرف اقتصاد مقاومتي نيز هست.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از موضوع قاچاق بعنوان يكي از اصلي ترين عوامل آسيب زننده به واحدهاي توليد داخلي ياد كرد و گفت: چرا در حالي كه همه كشور از بالا تا پايين از قاچاق مي نالند به دليل بي در و پيكر بودن مرزهاي كشور قاچاق وجود دارد چرا بايد در بوشهر يك خانم بي سواد بتواند چند دستگاه خودرو لوكس پورشه وارد كند بايد دولت و ملت اراده واحد داشته باشند براي اينكه از قاچاق جلوگيري كنند.
معاون اول رييس جمهور افزود: ما در اين موضوع جدي هستيم و از كساني كه اطلاع دارند و در اين مسير مي توانند كمك كنند ياري مي خواهيم تا موضوع قاچاق از پرونده جمهوري اسلامي ايران مرتفع شوند.
دكتر جهانگيري ضرورت اعمال مديريت در واردات كشور را يادآور شد و گفت: نبايد و نمي توان به خاطر ژست عضويت در سازمان تجارت جهاني تعرفه هاي خود را به گونه اي تنظيم كنيم كه توليد داخلي ضربه بخورد. اين در حالي است كه در قوانين هر كشوري كه عضو اين سازمان شود مي تواند فرصت براي تطبيق شرايط اقتصادي خود با شرايط سازمان تجارت جهاني داشته باشد. هرچند امروز تعرفه هاي كشور تعرفه هاي بالايي نيست.
وي افزود: امروز در اين جا به واحدهاي توليد كننده در اين شهرك صنعتي و كل كشور اين پيام را ابلاغ مي كنم كه شما با دولت در يك جهت واحد قرار داريد تا خط توليد كشور با نشاط و رونق حركت كند. در اين راه نظام بانكي، سازمان امور مالياتي و تأمين اجتماعي همه مساعي خود را به كار خواهند گرفت تا شرايط براي حضور با شتاب و شاداب صنعت كشور فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]