واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: آغاز فعالیت ۱۵۰۰ پایگاه اوقات فراغت تابستانی در آموزش و پرورش فعالیت بیش از ۱۵۰۰ پایگاه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان استان صبح امروز با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و ورزش و جوانان استان به صورت نمادین از کانون فرهنگی رشد آموزش و پرورش ناحیه چهار مشهد آغاز شد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱ تير ساعت 11:04
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، خراسان رضوی، سیدجواد حسینی صبح امروز در آیین افتتاحیه نمادین برنامه های غنی سازی اوقات فراغت تابستان ۹۵ این سازمان که به میزبانی کانون فرهنگی رشد اداره آموزش و پرورش ناحیه چهار مشهد برگزار شد اظهار داشت: در نظام تعلیم و تربیت علاوه بر روزهای تعطیل ایام هفته که در طول سال تحصیلی آنها را طی می کنیم اما با توجه به تعطیلات طولانی مدتی مانند تابستان ، آموزش و پرورش به دنبال ایجاد فضای کیفی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است.
حسینی با بیان این که بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموز استان که ۲۰ درصد کل این قشر را تشکیل می دهند در برنامه های ۱۵۰۰ پایگاه اوقات فراغت آموزش و پرورش تحت پوشش ۳۰۰ برنامه دینی ،فرهنگی،هنری و ۳۲ رشته ورزشی قرار میگیرند گفت:در بحث غنی سازی اوقات فراغت نقش خانواده ها و بخش خصوصی بسیار مهم است و در این میان نباید فراموش کنیم خانواده ها به عنوان اصلی ترین و تاثیرگذارترین نهاد اجتماعی باید توجه به این موضوع را در سبد اصلی برنامه های خود قرار دهند.
وی با اشاره به این که پوشش اوقات فراغتی دانش آموزان استان به لحاظ کمی و کیفی یکی از اصلی ترین اهداف امسال است تاکید کرد: امسال باتوجه به نیاز دانش آموزان ، برنامه ریزی را برای ارتقا سلامت جسمی ،روانی و اجتماعی آنها در قالب برنامه های غنیسازی اوقات فراغت و با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی تدارک دیدیم که در این پایگاه ها دنبال خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی هدف اصلی فعالیت پایگاه های اوقات فراغت را تقویت شخصیتی دانش آموزان در ابعاد مختلف دانست و ادامه داد: اگر در پایان فعالیت این پایگاه ها ارزیابی های ما نشان داد دانش آموزان ما که در این برنامه ها مشارکت داشته اند رفتارهای پرخطر کمتری داشته و ضمن لذت بردن از فعالیت های متنوع شخصیت مطلوبی را از خود در ابعاد مختلف نشان می دهند می توانیم ادعای موفقیت داشته باشیم.
وی اظهار داشت: بیش از ۶۰ مرکز مشاوره در قالب پایگاه های اوقات فراغت راه اندازی شده تا رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی را با جدیت دنبال کنیم ضمن این که در راستای توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی سعی کردیم با گنجاندن مباحثی مانند بورس و بیمه رویکرد توجه به این مدل از اقتصاد را که مدنظر مقام معظم رهبری هم هست ترویج کنیم.
حسینی افزود: در راستای بهبود فعالیت این پایگاه ها ، فعال سازی کانون های درون و برون مدرسه ای ، استفاده از ظرفیت دارالقرآنها ، کانون های فرهنگی، پژوهشسراها و .... موردنظر است و در این بخش باید فعال شدن تمامی ظرفیت هایی که در اختیار داریم موردنظر باشد.
وی استفاده از نتایج و دستاوردهایی که در جشنواره های مختلف دانش آموزی و معلمان بدست آمده در قالب برنامه های پایگاه اوقات فراغت را از موارد مهمی دیگری دانست که باید موردتوجه قرار بگیرد.
اسدی مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهار مشهد هم در این جلسه اظهار داشت: اگرچه تقویم رسمی کلاس های درس به پایان رسیده اما مسیر دیگری برای تعلیم و ترییت دانش آموزان در عرصه های مختلف از امروز آغاز می شود که امیدواریم نتیجه این برنامه ها در انتهای فصل تابستان به پیشبرد اهداف موردنظر سندتحول بنیادین بینجامد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]