تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816742968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه‌ کنیم توییترمان هک نشود؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چه‌ کنیم توییترمان هک نشود؟




توییتر ادعا می‌کند که هک نشده اما با این حال برای حفظ امنیت حساب توییترتان راه‌هایی را پیشنهاد می‌کند!





ایسنا: توییتر ادعا می‌کند که هک نشده اما با این حال برای حفظ امنیت حساب توییترتان راه‌هایی را پیشنهاد می‌کند!



چه‌کنیم توییترمان هک نشود؟



به نقل از تک‌تایمز، توییتر اخیرا پس از اخبار قرار گرفتن نام‌های کاربری و کلمه‌های عبورشان در وب تاریک، اعلام موضع کرده و راهکارهایی ارائه داد.


گزارش‌ها حاکی از آن بود که بیش از ۳۲ میلیون حساب کاربری این شبکه اجماعی در وب تاریک (بخشی از اینترنتی که در اختیار عموم نیست و بیشتر اهداف غیرقانونی دارد) برای فروش گذاشته شده است. این اخبار از نشت اطلاعات کاربری، توئیتر را پس از مای‌اسپیس و لینکداین، در لیست پلتفرم‌هایی قرار داد که مورد نفوذ قرار گرفته‌اند.


این شرکت اخیرا آشکار کرد که آنها این موضوع را مورد بررسی قرار داده و اطمینان یافته‌اند که نفوذ به اطلاعات از سرورهای داخلی صورت نگرفته است. در عوض بدافزارها و هکرها اطلاعات را از سایر سایت‌هایی که مورد نفوذ قرار گرفته‌ به دست آورده‌اند و به این خاطر است که  نام‌های کاربرری و پسوردهای توئیتر دیرتر از سایر شبکه‌های اجتماعی در معرض نفوذ قرار گرفته‌اند.


از آنجایی که بسیاری از افراد برای حساب‌های مختلف خود از یک کلمه عبور استفاده می‌کنند و برای مثال همان کلمه عبور لینکداین خود را برای حساب توییترشان قرار می‌دهند (حتی مارک زاکربرگ هم از این قاعده مستثنی نیست) این موضوع می‌تواند یکی از دلایلی باشد که چرا هکرها قادر به دسترسی یا حدس زدن کلمه های عبور شدند.


توییتر در پست وبلاگی خود نوشت: ما مسائل امنیتی را جدی می‌گیریم و هنگامی که چنین پیشامدهایی رخ می‌دهد آن‌ها را بررسی می‌کنیم، اما هریک از افراد هم باید صحت هرگونه ادعا را مورد موشکافی قرار دهند. ما همیشه روی موضوعاتی که برای امنیت حساب‌ها تهدیدی واقعی به شمار می‌روند تمرکز کردیم.


صرف نظر از اینکه نشت اطلاعاتی چطور صورت گرفته، حقیقت موضوع این است که  کلمه‌های عبور بسیاری از کاربران در حال حاضر جایی در وب تاریک قرار گرفته است، بنابراین توییتر آشکار کرد که آنها اقدامات امنیتی را برای حفظ امنیت حساب‌ها صورت داده است.


این شرکت تعداد نامشخصی از کاربران که حساب‌هایشان در معرض خطر است را اعلام کرد و پس از بررسی کلمه‌های عبوری که مورد نفوذ قرار گرفته بودند، مانع دسترسی این کاربران به حساب‌هایشان شده و آنها را ملزم به تغییر دادن کلمه عبورشان کرد.


کسانی که اطلاعات شخصی توییترشان مورد نفوذ قرار گرفته، از طریق ایمیل آگاه شدند که کلمه‌های عبور خود را تغییر دهند. کاربران قادر نخواهند بود وارد حساب‌های خود شوند، پیش از اینکه ابتدا کلمه عبور خود را تغییر دهند، تا از مجاز بودن شخص اطمینان حاصل شود.


توییتر همچنین راه‌های دیگری را برای حفظ امنیت حساب‌ها پیشنهاد داده است. اول از همه اینکه کاربران باید کلمه عبور خود را تغییر داده و پسورد قوی‌تری را انتخاب کنند. یک نکته این است که کلمه‌ها را با حروف بزرگ انگلیسی، اعداد و سایر کاراکترهای خاص ترکیب کنند. و همچنین برای وب‌سایت‌های متفاوت کلمه عبور مشابهی را قرار ندهند.


این شبکه اجتماعی همچنین بیان کرده است که کاربران می‌توانند دو فاکتور برای احراز هویت فعال کنند. وقتی با ثبت کلمه عبور وارد پلتفرم می‌شوند، باید شماره تلفن و ایمیل خود را نیز وارد کنند و آنگاه یک کد شناسایی شش رقمی از این طریق به کاربر ارسال می‌شود تا  بتواند وارد حساب خود شود.


راه دیگری که این شرکت پیشنهاد کرده استفاده از اپلیکیشن مدیریت کلمه عبور (پسورد منیجر) است. پسورد منیجر کمک می‌کند از قدرت کلمه‌های عبوری انتخابی اطمینان حاصل کنید و آنها را در یک مکان نگه دارید، بنابراین کاربران دیگر نگران فراموش کردن کلمه‌های عبور دشواری که انتخاب می‌کنند نخواهند بود.






تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن