واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد:
ارتقای آموزشی دانشجویان تحصیلی در خوزستان دنبال می شود
شناسهٔ خبر: 3690173 - دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
استانها > خوزستان
.jwplayer{ display: inline-block; } اهواز ـ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ازاجرای فرآیند ارتقای کیفی عملکرد آموزشی دانشجویان دارای افت تحصیلی با استفاده ازفرآیند اثر بخش تکنیک شناختی رفتاری خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ساسان موگهی در خصوص عواقب ادامه افت تحصیلی دانشجویان چنین اظهار کرد: در معرض خطر قرار گرفتن سلامت روان دانشجو، وضعیت آینده تحصیلی و روند زندگی خانوادگی و اجتماعی وی از جمله دیگر مشکلات ادامه روند افت تحصیلی است. وی افزود: این در حالی است که پیشگیری و درمان این معضل می تواند به ارتقای سطح سلامت روان دانشجویان، صرفه جویی در امکانات آموزشی، اقتصادی و رفاهی دانشگاه بینجامد، بدین منظور تصمیم به طراحی فرآیندی اثر بخش جهت برطرف کردن این مشکل گرفته شد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه از سال ۹۲ همکارانم در اداره مشاوره روانشناختی دانشجویان با بررسیهای کارشناسی، فرآیند "ارتقای کیفی عملکرد آموزشی دانشجویان دارای افت تحصیلی با استفاده از فرآیند اثر بخش تکنیک شناختی رفتاری"(C.B.T) را طراحی و به مرحله اجرا گذاشتند، گفت: در این روش با تکنیک های شناختی، دانشجویان توانایی حل مشکلات خود را به دست می آورند. موگهی ادامه داد: طی دوسال اجرای آزمایشی این فرآیند، دانشجویان دارای افت تحصیلی توانستند به طور میانگین دو نمره به نمره معدل خود نسبت به نیم سالهای قبلی اضافه کنند.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای بزرگداشت مقام معلم هر ساله جشنواره ای تحت عنوان"جشنواره شهید مطهری" ابتدا در سطح دانشگاه و سپس در تمام کشور برگزار می کند که در این جشنواره از اساتید و فرآیندهای آموزشی برتر در تمام کشور تقدیر و قدردانی می شود، موگهی اضافه کرد: این فرآیند در جشنواره آموزشی شهید مطهری در سال ۹۵ در سطح دانشگاه رتبه اول و در کشور رتبه دوم را در حیطه راهنمایی و مشاوره کسب کرد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص روش اجرای این فرآیند گفت: از سال ۹۲ این طرح برای کلیه دانشجویان دانشگاه در هفت دانشکده آغاز شد، به این ترتیب که هر ترم اداره مشاوره، دانشجویان دارای افت تحصیلی را شناسایی و با استفاده از یکی از روشهای پیشگیرانه و درمانی اثر بخش شناختی رفتاری با نام (C.B.T) به آنها کمک می کرد تا درصدد رفع مسئله افت تحصیلی خود برآیند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اضافه کرد: روش اجرای این طرح به این ترتیب است که بعد از شناسایی دانشجویان مورد نظر، به اتاقهای مشاوره در دانشکده ها فراخوانده می شدند و مصاحبه ای جهت شناسایی علل و عوامل افت تحصیلی با آنان صورت می گرفت، که بعد از آن، با مداخلات لازم توسط مشاور به دانشجو کمک می شد تا توانایی خود را به دست آورد و افکار منفی و ناکارآمد را که یکی از عوامل افت تحصیلی در قالب مشکلات روحی روانی است را کنار گذاشته و افکار کارآمد را جایگزین کند. وی افزود: این روند تا زمانی که وضعیت تحصیلی دانشجو ارتقا یابد و فرد خودکفا شود ادامه پیدا می کرد که زمانی حدود ۶ تا هشت هفته مداخله را شامل می شود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در پایان، از کارشناسان ارشد اداره مشاوره دانشگاه خانمها دغاغله، ابافت و جعفری و کارشناسان ارشد مدیریت توسعه آموزش پزشکی دانشگاه به ویژه مهندس کمیلی جهت تلاش برای به ثمر رسیدن این فرآیند تقدیر و تشکر کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]