تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837534618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت برگ مصنوعی که فتوسنتز می کند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ساخت برگ مصنوعی که فتوسنتز می کند




دانشگاه هاروارد سیستمی شبیه به برگ ساخته‌اند که می‌تواند انرژی خورشید را بهتر از برگ طبیعی ذخیره کند. این سیستم با تقلید از فرایند طبیعی فتوسنتز انرژی خورشیدی را گرفته و آن را به انرژی شیمیایی یا سوخت مایع تبدیل می‌کند.





مجله دیجی کالا - زهرا غلامی: دانشگاه هاروارد سیستمی شبیه به برگ ساخته‌اند که می‌تواند انرژی خورشید را بهتر از برگ طبیعی ذخیره کند. این سیستم با تقلید از فرایند طبیعی فتوسنتز انرژی خورشیدی را گرفته و آن را به انرژی شیمیایی یا سوخت مایع تبدیل می‌کند.

محققان هاروارد با استفاده از این سیستم می‌توانند انرژی خورشید را ذخیره کنند. سپس به کمک مکانیسم‌های هیبریدی مواد شیمیایی غیرطبیعی و باکتری‌ها، انرژی خورشید را به انرژی شیمیایی تبدیل می‌کنند.


ساخت برگ مصنوعی که بهتر از برگ طبیعی فتوسنتز می‌کند



این محققان اختراع‌شان را با پروسه‌ی طبیعی فتوسنتز مقایسه می‌کنند و به آن را «برگ بیونیک» یا «برگ مصنوعی» می‌نامند. آنها می‌گویند میزان بازدهی این برگ مصنوعی از دیگر سیستم‌های مشابه از جمله خود فتوسنتز بیشتر است.

در مقاله‌ی این پژوهش نوشته شده که محققان می‌خواستند به دو هدف برسند. یکی اینکه به جای تبدیل انرژی خورشید، آن را ذخیره کنند؛ و دیگری اینکه با کربن دی اکسید موجود در هوا چیز مفیدی بسازند و به این طریق سطح یکی از گازهای گلخانه‌ای اصلی را در اتمسفر کمتر کنند.

ساز و کار این سیستم به این شکل است: درون یک ظرف شیشه‌ای بیش از دو الکترود، نوعی باکتری و آب قرار داده می‌شود. سپس محققان از میان الکترودها جریان الکتریکی عبور می‌دهند و در نتیجه‌ی آن مولکول‌های آب تجزیه می‌شوند و گاز هیدروژن آزاد می‌شود.

«پاملا سیلور»، یکی از نویسنده‌های این مقاله می‌گوید: «می‌توان با سوزاندن هیدروژن از آن به عنوان منبع انرژی استفاده کرد. اما به جای این کار ما تصمیم گرفتیم از باکتری استفاده کنیم. این باکتری‌ها هیدروژن و کربن دی اکسید را می‌گیرند و به کمک آنها رشد می‌کنند.»

وقتی این جانداران رشد می‌کنند، مواد شیمیایی خاصی تولید می‌کنند. این باکتری‌ها را می‌توانیم مهندسی کنیم تا مواد مفیدی مثل الکل بسازند.

ده‌ها سال است که دانشمندان می‌خواهند با تجزیه‌ی آب به وسیله‌ی الکترود، باکتری پرورش دهند. با اینکه در نهایت موفق به انجام این کار شدند، به علت محدودیت‌های خاصی نتوانستند به بازدهی خوبی برسند. چالش اصلی آنها هم فروشست مواد فلزی سنگین از الکترودها و تولید اکسیژن‌های واکنش‌پذیر بود. در این شرایط باکتری‌ها نمی‌توانند سالم بمانند. اما نوآوری دکتر سیلور و همکارانش در این تحقیق جدید این بود که در سیستم تجزیه‌ی آب از کوبالت استفاده کردند. این ماده قابلیت خوددرمانی دارد. یعنی کاتد و آند یکدیگر را ترمیم می‌کنند.

وقتی دانشمندان برای اولین بار این نوع آزمایشات را در دهه‌ی 60 میلادی انجام دادند، با موانع بسیاری رو به رو بودند. به همین دلیل فقط می‌توانستند به بازدهی یک درصد برسند. اما محققان با این پژوهش جدید توانسته‌اند بازدهی را تا 10 درصد افزایش دهند.

اما آیا این سیستم می‌تواند در دنیای واقعی کاربرد داشته باشد؟ محققان می‌گویند می‌توانیم از این مکانیسم در کشورهای در حال توسعه استفاده کنیم، چون این کشورها برای ذخیره و دسترسی به انرژی زیرساخت کافی را ندارند. البته سوال دیگری که مطرح می‌شود این است که آیا این سیستم‌های بیولوژیکی می‌توانند در مناطقی مثل بیابان صحرا زنده بمانند. در هر صورت، با اینکه دیگر کارشناسان مرتبط با این حوزه درباره‌ی کاربرد این سیستم در دنیای واقعی مطمئن نیستند، اما معتقدند که نتایج این پژوهش امیدبخش است.







تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن