محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846174876
اصولگرايان در انتخابات ٩٦ نامزد جديدي را نميسوزانند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
اصولگرايان در انتخابات ٩٦ نامزد جديدي را نميسوزانند
روز نو : اگرچه يك سال تا انتخابات رياستجمهوري دوازدهم باقي مانده است اما اصولگرايان خبر از شروع جلسات وحدت و همگرايي دادهاند و به نظر ميرسد كه زير پوست جريانها اين سوال به طور مداوم رد و بدل ميشود كه جديترين گزينه و نامزدشان براي اين انتخابات چه فردي ميتواند باشد؟ البته در اين گيرودار اصلاحطلبان بارها اعلام كردهاند كه از گزينهاي به جز حسن روحاني در انتخابات ٩٦ حمايت نخواهند كرد اما به نظر ميرسد كه پاسخ به اين سوال براي اصولگرايان كمي مشكلتر باشد. گزينه اصولگرايان، بايد فردي باشد كه توان و ظرفيت شكستن آراي روحاني و پيروزي بر آن را داشته باشد. در انتخابات رياستجمهوري يازدهم چهار گزينه اصولگرايان در مقابل روحاني شانسي براي پيروزي نداشتند. حالا بايد ديد كه اين جريان از بين چهرههاي امتحان پس داده فردي را انتخاب ميكند يا به سراغ گزينههاي جديد خواهد رفت. فيضالله عرب سرخي، فعال سياسي اصلاحطلب معتقد است كه محبوبيت روحاني بر طبق نظرسنجيها بالاست و از همين رو اصولگرايان اگر مهره جديدي را رو كنند، اين مهره را ميسوزانند. او همچنين معتقد است كه چه چهره جديدي از اصولگرايان انتخاب شود و چه چهرهاي قديمي، رقابت سنگيني در انتخابات سال ٩٦ شاهد نخواهيم بود. اين فعال سياسي اصلاحطلب البته معتقد است كه بازي افراطيها مثل هميشه كاستن از مشاركت عمومي است. چرا كه تنها با كاهش مشاركت عمومي شانس اصولگرايان افزايش خواهد يافت. آنها همچنين از ابزارها و امكانات گسترده خود براي ناكارآمد جلوه دادن دولت بهره ميبرند.كنشگري اصولگرايان در انتخابات سال ٩٦ را چطور ارزيابي ميكنيد؟ جديترين گزينههاي اين جريان در سال ٩٦ چه افرادي هستند؟
با توجه به سوابق امر و نظر سنجيهاي انجام شده به نظر نميرسد آقاي روحاني در انتخابات دور دوم رقيب جدياي داشته باشد. در سال ٩٢ در شرايطي كه جناح اصولگرا با تمام ظرفيت وارد صحنه شد و از طرف اصلاحطلبان و معتدلين نيز خاتمي فرصت حضور نيافت و هاشمي هم رد صلاحيت شد، روحاني به تنهايي از جمع كانديداهاي اصولگرا بيشتر راي آورد در حالي كه در نظرسنجيها شانس زيادي نداشت اما نظرسنجيهاي اخير نشان ميدهد روحاني از حيث محبوبيت جايگاه بالايي دارد، بنابراين تصور نميكنم در انتخابات ٩٦ رقابت سنگيني شكل بگيرد، چه كانديداهاي قبلي تندروها نامزد شوند و چه چهره جديد و ناشناختهاي وارد صحنه شود. البته عملكرد دولت و تبليغات جناح افراطي بر ميزان مشاركت و راي موثر خواهد بود. اين تبليغات از همين حالا آغاز شده است. آنها سعي ميكنند دولت را در تحقق شعارهاي مردم ناكارآمد جلوه دهند و از اين طريق از اميد مردم بكاهند. ايجاد چنين نااميدياي به كاهش مشاركت عمومي ميانجامد و از سبد راي آقاي روحاني ميكاهد. ليكن ميتوان با روشهايي بازيها و تبليغات جناح تندرو را كاهش داد.
پاشنه آشيل دولت روحاني در يك سال باقي مانده چه مواردي است و مخالفان و منتقدان دولت از آنجايي كه نتوانستند نتيجه لازم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي را به دست آروند در چه حوزههايي و به چه اشكالي چوب لاي چرخ كارهاي دولت خواهند گذاشت و انتقاداتي به دولت وارد خواهند كرد؟
به هر حال جريان تندرو براي نا كارآمد جلوه دادن دولت يازدهم بر تلاش خود خواهد افزود و از ضعفهاي دولت استفاده خواهد كرد. برخي از اين ضعفها اجتنابپذير است؛ همچون ضعف اطلاعرساني و عدم برخورد موثر با مديران افراطي به جاي مانده از دولت پيشين و برخي اجتناب ناپذير است، همچون محدوديتهاي درآمدي. جريان تندرو با نسبت دادن موارد تخلفات و ضعفهاي گذشته به دولت تدبير و اميد و استفاده از همه ضرفيتهاي رسانهاي كشور كه عملا در اختيار آنهاست سعي در ايجاد يك جنگ رواني و كاهش محبوبيت روحاني خواهد كرد، اما اين همه براي حذف قانوني روحاني كافي نخواهد بود مگر اينكه به شيوههاي غيرقانوني روي بياورند. محبوبيت روحاني بر طبق نظر سنجيها در بين مردم زياد است و كاستن از اين محبوبيت براي طيف تندرو جناح راست سخت خواهد بود.
جديترين گزينههاي اصولگرايان براي انتخابات ٩٦ چه كساني هستند؟
به نظر نميرسد كه نيروهاي تندرو در انتخاباتي كه شانس چنداني ندارند چهره جديدي را عرضه و معرفي كنند و شانس آن فرد را براي دورههاي بعدي از بين ببرند. بنابراين تصور من بر اين است كه نامزد اصولگرايان در سال ٩٦ هم از ميان چهرههايي همچون قاليباف، جليلي... انتخاب خواهد شد و معرفي چهرههايي چون باهنر يا حداد عادل را موكول به دورههاي بعد خواهند كرد.
اخيرا شاهد افزايش تحركات احمدينژاد بودهايم. ارزيابي شما از اين تحركات و اخبار چيست؟ آيا احمدينژاد ميتواند رقيب جدياي براي روحاني باشد؟ همچنين آيا جناح راست در سال ٩٦ با چهرههاي جديدي وارد عرصه رقابتهاي انتخاباتي ميشود يا در بين چهرههاي امتحان پس داده فردي را انتخاب ميكند؟
همانطور كه اشاره كردم نظرسنجيها از موقعيت ممتاز روحاني نسبت به نامزدهاي جريان تندرو حكايت دارد. بنابراين معرفي چهرههاي جديد بيش از آنكه منتهي به راي آوري و پيروزي شود به سوزاندن آن چهره منتهي خواهد شد، اما ماجراي احمدينژاد كمي متفاوت است. پيش نياز حمايت از احمدينژاد پاسخگويي به سوالاتي است كه طي اين سه سال حتي افراطيترين نيروها نيز از آن طفره رفته و اصولگرايان معتدل نيز اساسا خرج خود را از احمدينژاد جدا كردهاند. بنابراين احتمال حمايت از احمدينژاد بسيار ضعيف است. در چنين شرايطي احتمال حضور احمدينژاد تقريبا منتفي است. همچنين شكايتهاي ناشي از تخلفات احمدينژاد را كه داراي پرونده مفتوح است نيز بايد اضافه كرد. از اين رو حتي احتمال چنداني براي تاييد صلاحيت احمدينژاد در ادوار انتخاباتي آتي وجود ندارد. از اين رو احتمالا رقابت انتخاباتي براي رياستجمهوري دوازدهم چندان رقابتي نخواهد بود.
اصولگرايان تندرو در انتخابات سال ٩٦ آيا ميتوانند با اصولگرايان ميانه و محافظهكار تن به ائتلاف دهند و اگر نه فكر ميكنيد كنش سياسي اين طيف از جناح راست چه خواهد بود؟
در طي سالهاي اخير شكافهاي قابل تحليل مهمي در بين نيروهاي افراطي و اصولگرايان معتدل ايجاد شده كه امكان ائتلاف را ميان آنان تقريبا منتفي كرده است. نگاهي به انتخابات اسفند٩٤ به خوبي نشان ميدهد كه بسياري از نيروهاي اصولگراي معتدل و حتي شخصي چون دكتر لاريجاني جايي در ليست افراطيون نيافتند. بنابراين حداكثر و در صورت معرفي كانديدا از جانب معتدلين، آنها هم ميتوانند از وي حمايت كنند، اتفاقي كه در جريان انتخاب رييس مجلس دهم صورت گرفت. در جريان انتخاب رياست مجلس تندروها اعلام كردند كه حمايتي جبري از آقاي لاريجاني خواهند داشت اما در شرايط انتخابات سال ٩٦ موضوع فرق دارد. در حال حاضر اصولگرايان معتدل به حمايت از دولت آقاي روحاني پرداختهاند و حتي در مجلس دهم نيز دولت روحاني از بين معتدلين اصولگرا همراهاني دارد. بنابراين احتمال اينكه تندروها در انتخابات سال ٩٦ با اصولگرايان معتدل همراه شوند بسيار ضعيف خواهد بود. انتخابات ٩٤ به خوبي نشان داد كه ائتلاف و تفرقه ميان اين دو طيف از جناح راست بسيار عميقتر از اين است كه بر سر مسالهاي مثل انتخابات رياستجمهوري وحدتي در بين آنها تشكيل شود. خصوصا اينكه شانس پيروزي گزينهاي از طيف افراطي در مقابل آقاي روحاني بسيار كم است.
راهبرد اصولگرايان براي يكدورهاي كردن رياستجمهوري آقاي روحاني چه خواهد بود؟
راهبرد يك دورهاي كردن دولت روحاني استراتژي جريان اصولگرا نيست بلكه راهبرد نيروهاي افراطي است، زيرا اصولگرايان معتدل خود حامي دولت روحاني هستند و از بخشهاي مهمي از برنامه دولت همچون سياست خارجي و اقتصاد حمايت ميكنند. تغيير موضع جناح معتدل از حمايت از سياستهاي دولت يازدهم به مخالفت و نقد با آن در طول يك سال باقيمانده غيرممكن است. ليكن جريان افراطي در كنشگريها و رفتارهاي خود نشان داده كه مايل به ادامه دولت روحاني در دور دوم نيست. البته اين جريان راهبرد قوي تا كنون براي تحقق هدف خود به كار نبرده است.
مهمترين مشكلات دولت روحاني در يك سال باقي مانده چه خواهد بود؟
مهمترين مشكل دولت روحاني در سه سال گذشته و يك سال آينده عدم همراهي بخشهاي اجماعي حاكميت بوده است. در سه سال گذشته يكي از مهمترين مشكلات دولت روحاني همراه نبودن دو قوه ديگر با دولت بوده است. مجلس نهم نه تنها هيچ گونه همراهي با دولت نداشت، بلكه حتي بر سر راه دولت موانعي جدي ايجاد ميكرد. استيضاح چندين و چند باره وزراي دولت بخشي از مشكلاتي بود كه دولت روحاني با آن مواجه بود. ديگر مشكل دولت محدوديت منابع است، با توجه به انتظارات نامحدود و زيادي كه در دولت پيشين ايجاد شد و بي پاسخ باقي ماند و همه انتظارات به يكباره بر دوش دولت روحاني قرار گرفت. مهمترين اين انتظارات اقتصادي بوده است. همچنين عدم انسجام كافي براي پيشبرد برنامههايي كه امكان اجرا و توان رضايت مردم را دارند از جمله ديگر مشكلات دولت است. ضعف راهبرد رسانهاي و عدم استفاده مناسب از ظرفيتهاي موجود در اقناع افكار عمومي ديگر مشكلي است كه باعث ميشود افكار عمومي از واقعيتها فاصله بگيرند و قضاوتهايي با اطلاع نادرست از دولت داشته باشند. خصوصا اينكه جريان منتقد و مخالف دولت ابزارها و رسانههاي قوي براي ايجاد فضاي دلخواه در بين افكار عمومي را در دست دارد و از هيچ كوششي براي ناكارآمد نشان دادن دولت فروگذار نميكند. از طرفي تلاش ميكند تا مشكلات و ايرادهاي دولت را بزرگنمايي كند و از سوي ديگر ميكوشد تا نقاط مثبت و كارآمدي دولت را به چالش بكشد يا ديده نشود.
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]
صفحات پیشنهادی
اخبار داغ ایران:نظر احمدی نژاد درباره موسوی/شرط خروج بابک زنجانی از زندان/رونمایی از نامزد اصولگرایان در انتخا
ازدواج با خواهران و دختران در آلمان وولفگانگ شویبله وزیر دارایی آلمان در مصاحبه ای با نشریه "دی زیت" این کشور برای دفاع از سیاست مهاجرتی دولتش از استدلالی غیرمتعارف استفاده کرده و گفت اگر اروپا مرزهایش را بسته و هرگز اجازه ندهد که کسی از خارج از این قاره به آن واردرونمایی از نامزد اصولگرایان در انتخابات 96 - چند ثانیه
سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخشی از گفت و گوی خود از احتمال نامزد شدن قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری از سوی اصولگرایان سخن گفت و کاندیداتوری قاسم سلیمانی را بعید دانست و تاکید کرد که گفتمان سیاسی با گفتمان نظامی متفاوت است عضو شورای مرکزی خانهروایتی از نظر احمدی نژاد درباره میرحسین موسوی/ شرط خروج بابک زنجانی از زندان/ رونمایی از نامزد اصولگرایان در ا
روایتی از نظر احمدی نژاد درباره میرحسین موسوی شرط خروج بابک زنجانی از زندان رونمایی از نامزد اصولگرایان در انتخابات 96 واکنش فریدون به علت غیبتش صبح دنا روایت زیباکلام از پیروزی روحانی با دستان بسته صادق زیباکلام می گوید اصلاح طلبان همچنان از روحانی حمایت می کنند البته مباروایتی از نظر احمدینژاد درباره موسوی/ شرط خروج بابک زنجانی از زندان/ رونمایی از نامزد اصولگرایان در انتخابات
روایتی از نظر احمدینژاد درباره موسوی شرط خروج بابک زنجانی از زندان رونمایی از نامزد اصولگرایان در انتخابات 96 واکنش فریدون به علت غیبتش رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود مورد توجه قرار میگیرند تیترهایی مانندمصباحیمقدم: احتمال حمایت اصولگرایان از روحانی در انتخابات96/تلگرام 30درصد به آرای اصلاح طلبان افزود
مصباحیمقدم احتمال حمایت اصولگرایان از روحانی در انتخابات96 تلگرام 30درصد به آرای اصلاح طلبان افزود سیاست > احزاب و شخصیتها - سخنگوی جامعه روحانیت مبارز میگوید که احتمال دارد مجموعه اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آینده از حسن روحانی حمایت کنند مرجان الساداتمعماي نامزد انتخاباتي اصولگراها
معماي نامزد انتخاباتي اصولگراها صادق زيباكلام روز نو اصولگرايان مانند هر جناح ديگري داراي افراد شناخته شده هستند كه مردم اصولگرايي را با در نظر گرفتن اعمال آنها ميشناسند از اين رو بنا نيست كه افراد ناشناس وارد فضاي انتخاباتي سال ۹۶ شوند كه يكباره از آنها رونمايي شود بنابمال نامزدی یک ایرانی برای انتخابات ریاست جمهوری آلمان
بدنبال عدم تمایل رئیس جمهوری کنونی آلمان از حضور دوباره در انتخابات احتمال کاندیداتوری یک ایرانی در این سمت قوت گرفته است ریاست جمهوری آلمان یوآخیم گواک رئیس جمهوری کنونی آلمان عدم تمایل خود برای کاندیداتوری مجدد در انتخابات آتی ریاست جمهوری در این کشور را اعلام کرد وی در بیاکلینتون رسما نامزد نهایی دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری 2016 شد/ تبریک اوباما به هیلاری
کلینتون رسما نامزد نهایی دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری 2016 شد تبریک اوباما به هیلاری هیلاری کلینتون با پیروزی در انتخابات درون حزبی نیوجرسی نیومکزیکو و داکوتای جنوبی رسماً خود را پیروز و نامزد نهایی دموکراتها در انتخابات آتی ریاستجمهوری 2016 آمریکا اعلام کرد بهباهنر: سردار سلیمانی کاندیدای اصولگرایان انتخابات 96 نیست
باهنر سردار سلیمانی کاندیدای اصولگرایان انتخابات 96 نیست رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری اعلام کرد سردار قاسم سلیمانی کاندیدای اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نیست به گزارش نامه نیوز محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اینکه آیا اخبار مربوطمحمدرضا خاتمی: در انتخابات آتی، کاندیدای اصلی اصلاحطلبان، اعتدالیون و اصولگرایان معتدل، آقای روحانی است
محمدرضا خاتمی در انتخابات آتی کاندیدای اصلی اصلاحطلبان اعتدالیون و اصولگرایان معتدل آقای روحانی است نایب رئیس مجلس ششم معتقد است که آرزوی تندروها برای انتخابات سال 96 برای حذف روحانی تحقق نخواهد یافت وی همچنین مخالفان دولت را متهم به عوام فریبی می کند و اقدام آنها را تمثیلی-
گوناگون
پربازدیدترینها