تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845436660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حامیان روحانی هم در صف منتقدان عملکرد اقتصادی دولت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حامیان روحانی هم در صف منتقدان عملکرد اقتصادی دولت
نزديك يك سال از عمر دولت يازدهم باقي مانده است و در سه سالي كه از عمر اين دولت گذشته عمده فعاليت آن روي پرونده هسته‌اي متمركز شده و توجه لازم به بخش اقتصاد و فرهنگ نشده است. فقدان توجه و رسيدگي لازم به دو عرصه اقتصاد و فرهنگ و به ويژه اقتصاد را منتقدان و برخي از حاميان دولت يازدهم پاشنه آشيل حسن روحاني در انتخابات پيش رو مي‌دانند.
نویسنده : محمد اسماعیلی 


نزديك يك سال از عمر دولت يازدهم باقي مانده است و در سه سالي كه از عمر اين دولت گذشته عمده فعاليت آن روي پرونده هسته‌اي متمركز شده و توجه لازم به بخش اقتصاد و فرهنگ نشده است. فقدان توجه و رسيدگي لازم به دو عرصه اقتصاد و فرهنگ و به ويژه اقتصاد را منتقدان و برخي از حاميان دولت يازدهم پاشنه آشيل حسن روحاني در انتخابات پيش رو مي‌دانند.
گستره ناراضيان از عملكرد اقتصادي دولت يك سال مانده به انتخابات دوازدهم رياست جمهوري امروز گسترده‌تر از ديروز شده به گونه‌اي كه شخصيت‌ها و حاميان متعصب دولت روحاني هم لب به انتقاد گشوده و از وضعيت نامساعد اقتصادي در كشور خبر مي‌دهند و تأكيد مي‌كنند كه با توجه به وضع موجود احتمال چهار ساله شدن دولت دور از ذهن نيست. روزنامه قانون يكي از رسانه‌هاي حامي سياست‌هاي دولت روز گذشته تيتر يك خود را به همين موضوع اختصاص داد و لب به انتقاد نسبت به سياست‌هاي دولت يازدهم گشود.
اين روزنامه كه سابقه حمله به مباني ديني و انقلابي را هم در كارنامه خود دارد در درج عبارتي با عنوان «موافقان و مخالفان دولت از سياست‌هاي اقتصادي ناراضي‌اند»، تيتر «۱۰۹۶ روز اعتدال بدون اقتصاد» را برجسته كرده و مي‌نويسد: «پيام و معناي حمايت پي در پي مردم در انتخابات‌هاي اخير از مناديان «اعتدال» چيست؟ آيا رخدادهايي ناگهاني بوده‌اند يا پيدا و پنهان، حكايتگر پويش جمعي ملت در مواجهه با وضعيت جامعه است؟ بدون شك، پويش اجتماعي، حركتي است كه توسط افراد، گروه‌ها و احزاب براي دستيابي و نيل به آرمان‌ها و اهدافي خاص در جامعه شكل مي‌گيرد. به بياني ديگر، چنين حركتي را مي‌توان يكي از انواع رفتارهاي اجتماعي دانست كه به اصطلاح پاسخ مردم نسبت به وضعيت اورژانسي آن جامعه است و حول يك يا چند تضاد و شكاف سامان مي‌گيرد.»
اين روزنامه در ادامه در نقد عملكرد دولت مي‌افزايد: «پويش‌هاي اجتماعي، هدفمندند و به مانند حركت‌هاي هيجاني و شورش‌هاي اعتراضي نيستند. آنها به‌دنبال به اجرا درآوردن آموزه‌ها و برنامه‌هايي در سطح عموم بوده و حاميان اين پويش‌ها در قبول و استقبال از اين برنامه‌ها، با همديگر احساس اخوت و همبستگي مي‌كنند. به نظر مي‌رسد دنباله‌دار شدن و دارا بودن چند ويژگي برجسته سبب شده تا حركت‌هاي جمعي ملت را «پويش» بناميم چراكه در وهله نخست، در تمامي آنها، حركت از درون جامعه سرچشمه و حول شكاف سياسي ميان طرفداران مشي «اعتدال» و مخالفان آن شكل گرفت. دوم، حاميان آن گرد چند محور خاص با يكديگر همدل و هم‌قسم شدند. موضوع‌بعد، با وجود تلاش مخالفان براي عقيم كردن اين خيزش و ردصلاحيت‌هاي گسترده نامزدهاي اصلاحگر و اعمال فشار و سنگ‌پراني‌هاي شديد ولي بازهم حركت مذكور مورد حمايت گسترده مردم قرار گرفت. چهارم، اين حركت به‌دنبال كسب و تثبيت ارزش‌هايي همچون قانونگرايي، نهادينه كردن حقوق شهروندي، كرامت انساني و توجه به ديگر حقوق فطري انسان‌ها و مانند آن است.»
 در حالي شخصيت‌ها و رسانه‌هاي وابسته به جريان تجديدنظرطلب امروز دولت را به خاطر سوء‌مديريت اقتصادي سرزنش مي‌كنند كه سابقه حاكميت آنها نيز شبيه همين رويه را نشان مي‌دهد، آنگونه كه طي سال‌هاي 76 تا 84 مسئولان وابسته به اين جريان به جاي پيگيري مطالبات اقتصادي مردم موضوعات شبه‌غربي نظير توسعه سياسي و گفت‌وگوي تمدن‌ها و احقاق آزادي‌هاي مردمي را به عنوان اولويت مورد توجه قرار دادند، البته طي سه سال گذشته هم جريان حامي دولت همانند دولتمردان كمترين توجهي به شعارهاي اقتصادي حسن روحاني در زمان تبليغات انتخابات رياست جمهوري نداشته و به جاي آن موضوعات فرعي و دست چندم را به عنوان مسائل اصلي كشور مورد توجه قرار داده و كمترين توجهي به مطالبات اقتصادي مردم نداشته‌اند.
يكي از موضوعاتي كه جماعت تجديدنظرطلب تلاش كرد در ماه‌هاي اخير به بهانه آن فضاي «هرج و مرج سياسي» را در داخل جا بيندازد و نشان دهد فضاي حاكم بر كشور اوضاع رو به راهي ندارد، بيان ضرورت برگزاري رفراندوم بود؛ موضوعي كه بهانه‌اي شد تا روزنامه‌هاي زنجيره‌اي چند روزي در قالب دهها يادداشت و گزارش به نظام حقوقي و قضايي از يك سو و نهادهاي حاكميتي و مسئولان كشور هجمه وارد كنند، در شرايطي كه مي‌دانند قانون اساسي شرايط ويژه‌اي براي رجوع به آراي مردمي را لحاظ كرده و موضوعاتی نظير مذاكرات هسته‌اي قابل طرح در اين حوزه نيست، با اين حال جريان تجديدنظرطلب تلاش كرد فراتر از القاي حاكميت دوگانه «‌بحران سياسي‌» را ترويج كند، آن هم با بيان ضمني اين نكته كه سران ارشد نظام در همسان‌سازي نظرات در موضوعات كلان به وحدت رويه نمي‌توانند برسند و تضارب آراي غيرقابل پوششي وجود دارد كه معناي آن «‌بحران‌» است.
تجديدنظرطلبان در ادامه همين روند تلاش كردند اولويت‌هاي تصنعي و صرفاً حزبي را به جاي اولويت‌هاي اصلي كشور به مجلس دهم تحميل كنند؛ درست شبيه اتفاقاتي كه در دوره حاكميت اصلاح‌طلبان روي داد و مجلس ششم در كنار دولت‌هاي هفتم و هشتم اولويت را به بحث‌هايي نظير جامعه مدني، تنش‌زدايي در روابط خارجه دادند و بدون توجه به مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم زمينه اتفاقات ناگواري را براي جامعه فراهم ساختند كه از جمله آن مي‌توان به فتنه 18 تير 78 اشاره كرد كه بهانه آن بحث مربوط به آزادي مطبوعات بود كه به عنوان دغدغه اصلي نمايندگان آن دوره قرار گرفته بود، به عنوان نمونه صادق خرازي رئيس شوراي مركزي حزب نداي ايرانيان در گفت‌وگو با تسنيم در خصوص اولويت‌هاي مجلس دهم شوراي اسلامي اظهار مي‌كند: سه موضوع بايد اولويت نمايندگان در مجلس دهم باشد؛ نخستين اولويت مجلس دهم بايد محيط زيست و دومين اولويت بايد حقوق شهروندي باشد. حقوق شهروندي نيز فقط سياست نيست بلكه حقوق شهروندي يعني حقوق زنان و جامعه و پديد آمدن قوانيني كه بتواند مشكلات دستگاه قضايي را برطرف و امنيت را براي جامعه برقرار كند.
 
  اهداف جناحي مقدم برمطالبات مردمي
در سه سال گذشته زماني كه دولت تمركز خود را از موضوع اصلي كشور به سمت ديگري برد، عملاً دو دستاورد براي اين تجديدنظرطلبان حاصل مي‌شود؛ اولاً آنها مي‌توانند در فرآيند انتخابات سال 96، توان اجرايي و مديريتي دولت كنوني را در فائق آمدن بر مشكلات داخلي زير سؤال ببرند و لزوم رأي‌آوري كانديداهاي منسوب به جريان خودي را مطرح و به اين وسيله از دولت پلي براي برگشتن به قدرت درست كنند. ثانياً در هدفي كلان‌تر، بدبيني و بي‌اعتمادي مردم نسبت به كارگزاران نظام را عملياتي و پشتوانه نظام را از آراي مردمي تهي كنند، چراكه با روي كارآمدن روحاني، فضايي از اميد و خودباوري براي حل مشكلات داخلي در جامعه شكل گرفته و زماني كه دولت پس از چهار سال از حل مشكلات ناتوان نشان داده شود، به صورت ناخودآگاه مردم از نظام و كارگزاران نااميد شده و رغبتي به حضور در انتخابات پيش‌رو نخواهند داشت و اين همان هدف راهبردي نظام سلطه براي «شكاف بين مردم و حاكميت اسلامي» است.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن