تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871872132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جامعه تاب تحمل تنش های سیاسی جدیدی را ندارد/ تأکید و توجه به مسائل اقتصادی توسط مسئولان - پایگاه خبری دزنیوز


واضح آرشیو وب فارسی:دزنیوز: به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، احمد حمزه در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (۲۳ خرداد ۹۵) گفت: کشور در شرایط فعلی تاب تحمل تنش سیاسی جدیدی را ندارد و مطالبه مردم ما نیز مسائل سیاسی نیست و همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن اشاره داشتند، مسائل اقتصادی در اولویت […]به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس ، احمد حمزه در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (۲۳ خرداد ۹۵) گفت: کشور در شرایط فعلی تاب تحمل تنش سیاسی جدیدی را ندارد و مطالبه مردم ما نیز مسائل سیاسی نیست و همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن اشاره داشتند، مسائل اقتصادی در اولویت کاری مسئولین باید قرار گیرد. وی افزود: مجلس با دریافت این پیام رهبری کار خود را بدون جناح بندی سیاسی شروع کرده و انشاءالله بتوانیم همین مسیر را در آینده ادامه دهیم، چرا که هر تنش سیاسی در مجلس ممکن است به جامعه منتقل شود و پیامدهای ناخوشایندی را برای جامعه داشته باشد. نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ولایت فقیه، ستون استوار و عمود خیمه انقلاب ما و وحدت و انسجام ملی ماست، بر همه مسئولین مملکت ما اطاعت بی چون و چرا و از معظم له فرض است و این هم برای پیشبرد بهتر امور و هم برای افزایش و تحکیم وحدت ملی و هم برای ناامید کردن دشمنان از ایجاد تفرقه و دو دستگی در کشور ماست. حمزه خاطرنشان کرد: هیچ گروه و دسته و جناحی حق ندارد ولایت فقیه را منحصر در خود بداند، همانطور که ما به این امر مباهات می کنیم که تعداد ولایتمداران درتمام نقاط جهان روز به افزایش باشد، نباید دایره ولایتمداری را در کشور خودمان روز به روز محدودتر و تنگ تر کنیم و هر کس مرتکب چنین امر شود، بیشترین جفا را در حق ولایت کرده است. وی افزود: متأسفانه موضوع ایثارگران و جانبازان کمی مغفول مانده و برای اشاعه فرهنگ شهادت و ایثارگری در جامعه باید تجلیل وافر، پیوسته و شایسته و بایسته از وارثان فرهنگ شهادت و ایثارگری باید در دستورکار باشد. نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما شاهد هستیم که روز به روز در کشور، مناطق برخوردار فربه تر می شوند و مناطق ضعیف و محروم روز به روز بر مشکلات شان افزوده می شود و ما شاهد عدم توازن در این توسعه هستیم. حمزه در پایان با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود، از مسئولان خواستار رسیدگی به این مشکلات و حل آنها شد.


یکشنبه ، ۲۳خرداد۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دزنیوز]
[مشاهده در: www.deznews.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن