واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برگزاری جشنواره زنده بادمهربانی درکرمانشاه/ازکودکان سرطانی حمایت میشود بازارچه خیریه "زنده باد مهربانی" همراه با اولین جشنواره بژی در حمایت از کودکان سرطانی در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی کرماشاه عصر جمعه برگزار شد.
۱۳۹۵ شنبه ۲۲ خرداد ساعت 10:20
به گزارش پانا از کرمانشاه، نخستین جشنواره بژی (شیرینی محلی کرمانشاه) و بازارچه خیریه «زنده باد مهربانی» در حمایت از کودکان سرطانی شب گذشته در کرمانشاه برگزار شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این جشنواره که با هدف حمایت از کودکان سرطانی و با مشارکت نهادها، ادارات و تشکلهای مختلف استان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهر کرمانشاه برگزار شد بیش از ده هزار تن از مردم خیر کرمانشاه حضور داشتند.
غرفه داران نیز کالاها و خدمات خود را برای کمک به کودکان سرطانی بهفروش گذاشتند. در پایان این جشنواره آیین گلریزانی به نفع کودکان سرطانی با حضور مسؤولان، خیران و مردم کرمانشاه انجام گرفت که طی این اقدام، خیران کالا ها را بهصورت نمادین خریداری می کردند و از این طریق 300 میلیون تومان در حمایت از کودکان سرطانی جمع آوری شد.
محمدرضا مقدسی کارشناس تاب آوری در حاشیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار پانا گفت : این جشنواره با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان که درهای رحمت الهی به روی بندگان باز است برگزار شده راهی تازه در زمینه مشارکت و حمایت های مردمی می باشد و امیدوارم منشا حرکت های بیشتری دراین بخش باشد.
وی افزود: حمایت های عاطفی و اجتماعی در روند بهبود زندگی بیماران خصوصا کودکان بسیار تاثیر گذار است.
.
وی ضمن تقدیر ازبرپایی این جشنواره ی باشکوه که به منظورکمک به کودکان برگزار می شود گفت: دعا ، معنویت ، امید و در نهایت حمایت های اجتماعی می تواند مداخلات در روش های بیمارستانی تاثیر بگذارد و آن را بهبود بخشد.
مقدسی توسعه مهربانی و کیفیت بخشی به ارتباطات انسانی و تحکیم پیوندهای اجتماعی را گامی مهم در ارتقای تاب آوری ذانست و گفت: از این طریق می توان عوارض و تبعات روانشناختی بیماری های سخت درمان و بی درمان را کاهش داد .
این کارشناس تاب آوری گفت: تاب آوری در واقع به افراد کمک می کند با کمترین آشفتگی در شرایط خطرناک از جمله بیماری ها به بازیابی و حفظ تعادل زیستی و روانی خویش قادر شوند و یکی از ارکان اصلی این مهم برخوردار بودن از حمایت عاطفی و اجتماعی است که در واقع در درمان و جامعه پذیری مجدد این عزیزان کمک قابل توجهی می کند.
وی افزود: توسعه تاب آوری وحمایت های اجتماعی و عاطفی می تواند در تنظیم هیجانات و کاهش استرس های ناشی از بیماری های جسمی نقش موثری ایفا کند و بحمداله امروز ما شاهد هستیم که کرمانشاه دراین زمینه با همدلی و خلاقیت هم در تامین هزینه های درمان و هم در جلب مشارکت های اجتماعی بسیار موفق ظاهر می شود .
وی درادامه افزود: درد ، خستگی ، اختلال در تصویر ذهنی و مشکلات روانی و عاطفی از عوارض بیماری های مختلف سخت درمان از جمله سرطان می باشد .پاسخ های روانی به این بیماری ممکن است از انکاربیماری ، اضطراب ، رفتار بازگشتی ، احساس گناه وافسردگی گرفته تا توهمات مرگ دیده شود که بنابه گزارش ها تقریبا 60درصد بیماران مبتلا به سرطان مشکلات واختلالات روانی خاصی را تجربه می کنند و این مساله بر روند درمان اختلال ایجاد می کند .
مقدسی اظهار داشت: بی نظمی ها وآشفتگی های هیجانی ، فرسودگی و خستگی عاطفی هم چنین میتواند علاوه بر بیماران ، خانواده و حتی درمانگران و مددکاران ایشان را نیز تهدید کند، به همین دلیل آموزش تاب آوری روانشناختی در تمامی سطوح مورد تاکید قرار می گیرد.
ایم کارشناس در پایان گفت:توسعه تاب آوری روانشناختی تصویری خوب ، و پیش رونده از زندگی خواهد ساخت که تضمین کننده امید و پیام آور بهبودی و تغییر مثبت است .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]