تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805454249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کانون ها متناسب با نیاز استان نیست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کانون ها متناسب با نیاز استان نیست
مقدمات ارائه گواهی‌های بین‌المللی به دانش‌آموزان حائز رتبه در مسابقات فرهنگی و هنری و یا در نظر گرفتن امتیازات تحصیل در دانشگاه‌ها برای آن‌ها انجام می شود.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رییس اداره فرهنگ و هنر اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان با بیان این‌که در ایام تابستان کانون‌های فرهنگی و تربیتی و شعب اوقات فراغت در مدارس بخشی از مسئولیت هدایت دانش‌آموزان و غنی‌سازی اوقات فراغت آن‌ها را بر عهده دارند، اظهار کرد: این مراکز به فراخور امکانات، اقبال دانش‌آموزان و زمینه مناطق مختلف رشته‌های فرهنگی، هنری و ورزشی متنوعی را در ایام تابستان ارائه می‌کنند.

مرتضی ادگی ، افزود: کانون‌های فرهنگی تربیتی به‌عنوان مراکز غنی‌سازی اوقات فراغت در طول سال به برنامه‌های معمول خود می‌پردازند اما در تابستان به شکل پررنگ‌تر و با حجم بیشتری فعالیت می‌کنند؛ همچنین علاوه بر این کانون‌ها، شعب مراکز اوقات فراغت در بعضی مدارس داوطلب و کانون‌های اقماری نیز در بعضی مناطق تشکیل می‌شود.

رییس اداره فرهنگ و هنر اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان با اشاره به وجود 60 کانون فرهنگی تربیتی در سطح استان، خاطرنشان کرد: تقریباَ در اکثر شهرستان‌ها به استثنای یکی، دو منطقه کوچک این مراکز فعال هستند که در چند بخش شامل برنامه‌های عمومی (مانند مناسبت‌ها، ایام، جُنگ‌ها و ...)، کارگاه‌های آموزشی در زمینه‌ی مسائل فرهنگی و هنری به‌عنوان عمده‌ترین کار این مراکز و آموزش رشته‌های متنوع ورزشی به فراخور امکانات و اقبال دانش‌آموزان در مناطق مختلف فعالیت می‌کنند.

ادگی با بیان این‌که تعداد این کانون‌ها با توجه به جمعیت بیش از 900 هزار نفری دانش‌آموزان خوزستان متناسب با نیاز استان نیست، گفت: در سه، چهار سال گذشته کانون‌های فرهنگی تربیتی جدید در مناطق مختلف استان راه‌اندازی شد و امسال درصدد هستیم که حداقل 2 کانون شامل یک کانون دخترانه و یک کانون پسرانه در هر منطقه آموزشی استان راه‌اندازی شود.

رییس اداره فرهنگ و هنر اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان در خصوص ارتباط ساختاری این کانون‌ها با آموزش‌وپرورش و نحوه تأمین هزینه‌های مالی این مراکز، اظهار کرد: کانون‌ها در چند سال اخیر با توجه به اعتبارات به‌صورت خودگردان و از محل درآمدهای خود فعالیت می‌کنند، با این وجود یک شورای سیاست‌گذاری در خصوص شهریه دوره‌های آموزشی این مراکز با توجه به وضعیت دانش‌آموزان هر منطقه تصمیم‌گیری می‌کند و شهریه این دوره‌ها در مقایسه با مراکز و آموزشگاه‌های آزاد تفاوت قابل توجهی دارد.

وی همچنین در خصوص شناسایی دانش‌آموزان با استعدادهای خاص هنری و برنامه آموزش‌وپرورش برای هدایت و حمایت از آن‌ها، تصریح کرد: در طول سال تحصیلی شناسایی این دانش‌آموزان در قالب برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری و پرسش مهر ریاست‌جمهوری در چهار سطح مدرسه، منطقه، استان و معرفی برگزیدگان در سطح کشور انجام می‌شود و به‌نوعی یک استعدادیابی، ترغیب و تقدیر از این دانش‌آموزان صورت می‌گیرد؛ هدف این است که این دانش‌آموزان ابتدا شناسایی و در مواردی نیز با برگزاری کارگاه‌های آموزشی خاص تقویت شوند.

ادگی در پاسخ به این‌که آیا برنامه‌ریزی‌های خاص برای هدایت استعدادهای برتر هنری در سطح مدارس انجام می‌شود، گفت: متأسفانه چنین چیزی در آموزش‌وپرورش پیش‌بینی نشده است مگر آن‌که این دانش‌آموزان با توجه به علاقه‌مندی خود در سطح دانشگاه جذب رشته‌های فرهنگی و هنری شوند و شاید بتوان این موضوع را یک نقیصه در آموزش‌وپرورش دانست.

وی افزود: البته در دو، سه سال اخیر در سطح وزارت قدم‌هایی در این خصوص برداشته شده و قرار است برای دانش‌آموزان دارای رتبه‌های برتر در مسابقات فرهنگی و هنری گواهی‌های بین‌المللی صادر شود که در این راستا نیز اسامی دانش‌آموزان برتر در دو سال اخیر به وزارت اعلام شده اما هنوز این اقدام عملی نشده است؛ همچنین قدم‌هایی برای در نظر گرفتن امتیازات خاص جهت تحصیل این دانش‌آموزان در مقاطع بالاتر در سطح دانشگاه‌ها برداشته شده که هنوز به نتیجه نرسیده است.

انتهاي پیام/و







۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن