تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829503887




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار دانشجویان ایرانی محصل درآمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آمار دانشجویان ایرانی محصل درآمریکا
کمیسیون نخبگان و آینده نگاری شورایعالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: در سال ۲۰۱۳-۲۰۱۴ حدود ۱۰ هزار و ۲۰۰ دانشجوی ایرانی در آمریکا مشغول به تحصیل بوده‌اند و ایران در سال ۲۰۱۳-۲۰۱۴ مقام دوازدهم را در مهاجرت دانشجو به آمریکا داشته است.
به گزارش فارس، چهل و چهارمین جلسه کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری برگزار شد.

در این جلسه ادامه گزارش مهاجرت تحصیلی دانشجویی در دنیا با تمرکز بر اطلاعات آماری کشورهای اسلامی و منطقه و همچنین جمهوری اسلامی ایران، توسط رئیس کارگروه نخبگان ارائه شد.

از کشورهای اسلامی و منطقه کشور اندونزی، مالزی، ترکیه و کویت مورد بررسی قرار گرفت و بیان شد در سال ۱۴/۲۰۱۳ حدود ۸۰۰۰ دانشجوی اندونزیایی در آمریکا مشغول به تحصیل بوده اند و سهم این تعداد دانشجو در کمک به اقتصاد آمریکا ۲۴۶ میلیون دلار بوده است.

همچنین این آمار نشان می‌دهد مهاجرت دانشجویان اندونزیایی در آمریکا و بالعکس طی بیست سال گذشته طبق یک برنامه جامع و مشخص صورت نگرفته است. در ادامه و با بررسی اطلاعات آماری کشور مالزی، به حضور ۶.۸۸۲ دانشجوی مالزیایی مشغول به تحصیل در آمریکا و کمک ۲۱۸ میلیون دلاری این تعداد دانشجودر سال ۱۴/۲۰۱۳ اشاره و بیان شد کشور مالزی برای تبدیل شدن به قطب علمی در شرق آسیا برنامه جامع و دقیقی را در پیش گرفته است.

بررسی داده‌های آماری کشور کویت نیز نشان داد در سال ۱۴/۲۰۱۳ حدود ۷۳۰۰ دانشجوی کویتی در آمریکا به تحصیل اشتغال داشته‌اند و سهم این تعداد دانشجو در کمک به اقتصاد آمریکا ۱۵۳ میلیون دلار بوده است. همچنین بیان شد کشور کویت با الگوگیری از عربستان در صدد تدوین نقشه جامع علمی کشور به منظور تقویت نیروی انسانی خود است. در ادامه به افزایش ۵/۴۲ درصدی تعداد دانشجویان کویتی در آمریکا در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال قبل نیز اشاره شد.

بر اساس آمار اعلام شده در کشور ترکیه، در سال ۱۴/۲۰۱۳ تعداد ۱۱۰۰۰ دانشجوی ترک در آمریکا مشغول به تحصیل بوده‌اند و در این سال ترکیه مقام یازدهم را در ارسال دانشجو به آمریکا داشته و سهم آن در کمک به اقتصاد آمریکا ۳۹۷ میلیون دلار بوده است.

در سال ۱۴/۲۰۱۳، ۵۲ درصد دانشجویان ترک در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل بوده‌اند و در حال حاضر بخش قابل توجهی از دانشجویان ترک در آمریکا در رشته‌های علوم انسانی مشغول به تحصیل هستند. بررسی آمار دانشجویان ترکیه ای در آمریکا در هفده سال اخیر نیز نشان داد این کشور روند تقریبا ثابتی را در ارسال دانشجو به آمریکا داشته است.

در ادامه همین گزارش اطلاعات آماری جمهوری اسلامی ایران در مورد مهاجرت تحصیلی دانشجویی به آمریکا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بیان شد در سال ۱۴/۲۰۱۳ حدود ۱۰.۲۰۰ دانشجوی ایرانی در آمریکا مشغول به تحصیل بوده‌اند. ایران در سال ۱۴/۲۰۱۳ مقام دوازدهم را در ارسال دانشجو به آمریکا داشته است.

در ادامه آماری از تعداد دانشجویان ایرانی در آمریکا در ۳۱ سال اخیر ارائه و اشاره شد از سال ۱۹۸۳ تا سال ۱۹۹۹ تعداد دانشجویان ایرانی در آمریکا با رشد منفی مواجه بوده و از حدود ۲۰ هزار نفر در سال ۱۹۸۳ به حدود ۱۷۰۰ نفر در سال ۱۹۹۹ رسیده است. پس از آن از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ روند رشد با شیب ملایم همراه بوده بطوریکه در سال ۲۰۱۴ تعداد دانشجویان ایرانی در آمریکا به حدود ۱۰.۲۰۰ نفر افزایش یافته است.

پس از ارائه گزارش اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات در رابطه با طرح موضوع و ارائه گزارش در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور سیاست گذاری و برنامه ریزی مناسب، لزوم توجه به کیفیت دانشگاه‌ها و ضرورت ماموریت گرا شدن دانشگاه‌ها به منظور تامین نیروی انسانی کارآمد، مشخص کردن نقش و وظیفه دانشگاه‌ها و دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها در کاهش مهاجرت تحصیلی و افزایش جذب دانشجویان خارجی، تعیین سیاست‌های کلی و کلان به عنوان فلسفه زیر بنای مقوله مهاجرت، مشخص کردن دلایل مهاجرت و عوامل کششی و رانشی مهاجرت به منظور تهیه پیش نویس سیاست‌ها و پرهیز از سیاسی شدن و رعایت انصاف در بحث مهاجرت تحصیلی پرداختند.





منبع: فارس

مطالب مرتبط
شوخی‌‌ای که یک میلیارد تومان آب خورد!
صادرات محصولات لبنی مازندران به روسیه برای نخستین بار پس از انقلاب
حکایت ملانصر الدین فوتبال ما
کمیته اضطراری آلودگی هوا و سنگ اندازی آموزش و پرورش
محصلی که معلم اخلاق فوتبال ایران شد
هاشمی رفسنجانی: مردم ایران تصمیم خود را برای تحول واقعی گرفته‌اند



۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن