تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868315594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله موشکی ایران آمریکا را فلج می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: باید تهدید تهران را بسیار جدی بگیریم و حملات موشکی گسترده این کشور به یک ناو جنگی اصلی آمریکا، کاخ سفید را فلج می‌کند ...

به گزارش تراز ، یو اس نیوز اند ورلد ریپورت (U.S.News & World Report) یکی از مجله‌های خبری-تحلیلی ایالات متحده است که در واشنگتن دی‌سی چاپ می‌شود.

این مجله در گزارشی زیر عنوان "چگونه ایران می تواند پیروز بن‌بست تنگه هرمز باشد" به بررسی قدرت نظامی ایران دربرابر آمریکا و متحدان منطقه‌ایش پرداخته است.
در ابتدای یاداشت یو اس نیوز اند ورلد ریپورت آمده است: متاسفانه واقعیت این است که باید تهدید ایران به بستن تنگه هرمز که بارها توسط مقامات این کشور مطرح شده را بسیار جدی تر از آن بگیریم که در ابتدا انتظار داشتیم.

همین ماه گذشته [میلادی] بود که ژنرال "حسین سلامی" معاون سپاه پاسداران ایران گفت اگر آمریکا ما را تهدید کند، نیروهای ایرانی تنگه هرمز را خواهند بست.

وی تاکید کرد: اگر آمریکایی ها و متحدان منطقه ای آن ها بخواهند از تنگه هرمز عبور کرده و ما را تهدید کند، اجازه هیچگونه ورودی به این تنگه را نخواهیم داد.

اظهارات ژنرال سلامی چند روز پس از آن بیان شد که آیت الله علی خامنه ای، رهبر عالی ایران، از حضور آمریکا در خلیج فارس انتقاد کرده بود.

 یو اس نیوز ضمن بیان اینکه "سخنان معاون سپاه پاسداران، آخرین مورد از تهدیدات صریح یا ضمنی ایران درباره تنگه هرمز بود" می افزاید: در خلال رزمایش دریایی "پیامبر اعظم 9" در فوریه 2015، یک ماکت ناو هواپیمابر آمریکایی توسط ایران هدف موشک قرار گرفته و منفجر شد.

در آن زمان، دریادار "علی فدوی" فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ناوهای هواپیمابر آمریکایی انبارهای بسیار بزرگی از مهمات بوده و دربردارنده موشک ها، راکت ها، اژدرها و بسیاری از مهمات دیگر هستند.

پس از آن، در ماه دسامبر گذشته بود که ایران یک آزمایش موشکی را در کنار کشتی های نظامی آمریکایی و کشتی های تجاری نزدیک به تنگه هرمز انجام داد.

در ماه ژانویه نیز به یک کشتی جنگی آمریکا هشدار داده شد که به محدوده مانور موشکی ایران در منطقه نزدیک نشود.

براساس این گزارش، ایران همچنین یک هواپیمای بدون سرنشین را بالای ناو هواپیمابر آمریکا به پرواز درآورده و اعلام کرد، "پهپاد انتحاری" خود را که می تواند در حمله به کشتی های جنگی ایالات متحده مورد استفاده قرار گیرد، آزمایش کرده است.

این مجله آمریکایی، "ضعف مشهود در دولت اوباما" و "توافق هسته ای" را موجب شجاع‌تر شدن ایران دانسته است.

یو اس نیوز نوشت: کشتی هایی که از تنگه هرمز عبور می کنند، حامل یک سوم نفت جهان هستند که از طریق دریا معامله می شود، بنابراین کاملا ممکن است که تهدیدهای ایران برای تاثیرگذاری بر قیمت نفت و افزایش آن باشد. هرچند به احتمال قوی‌تر، ایران به دنبال استراتژی بلند مدت خود مبنی بر بیرون راندن آمریکا از منطقه است.

درادامه این گزارش می خوانیم: شاید ایران درحال حاضر توانایی نظامی برای بستن تنگه هرمز را نداشته باشد، اما تهران به اندازه کافی قدرت دارد که بتواند به بحرانی جدی دامن زده و به تصویر موجود از تسلط نیروی دریایی آمریکا آسیب بزند.
یو اس نیوز افزود: در رزمایش "چالش هزاره 2002" که توسط آمریکا اجرا شد، آمریکا ضربات سنگین از جمله از دست دادن یک ناو هواپیمابر و ده رزمناو را تمرین کرد.

در سناریوی رزمایش چالش هزاره ۲۰۰۲، ایران با شلیک تعداد قابل توجهی موشک به تهاجم نظامی آمریکا پاسخ می‌داد که باعث بر هم خوردن آرایش نظامی نیروهای آمریکایی و نابودی ۱۶ ناو آمریکایی، شامل یک ناو هواپیمابر، ده رزمناو و ۵ کشتی آمفی بی می‌شد. برآورد‌هایی که پس از این رزمایش به عمل آمد نشان داد که در صورت وقوع این سناریو به صورت واقعی، بیش از ۲۰ هزار نظامی آمریکایی در روز اول جنگ با ایران کشته خواهند شد.

پس از این رزمایش، توانایی های آمریکا در منطقه خلیج [فارس] رو به کاستی گذاشته و نیروی دریایی ایالات متحده با فشارهای روزافزون از سوی روسیه و چین مواجه شده است.
 

این مجله آمریکایی در ادامه آورده است: علاوه بر ضعف پتانسیل نظامی آمریکا، موضوع دیگر این است که آیا کاخ سفید واکنشی قوی به بحران تنگه هرمز نشان خواهد داد یا خیر. یک رئیس جمهور بدون اعتماد به نفس [مانند اوباما] تلاش خواهد کرد حکومت ایران که در موضع تهاجم است را دلخور نکند و احتمالا تعهد لازم برای واکنش فوری به بحران را از خود نشان نخواهد داد.

رهبری از پشت پرده نیز جواب نمی دهد چراکه کاخ سفید، متحدان سنی ما در منطقه را از خود رانده و آنها قابلیت نظامی لازم برای به چالش کشیدن ایران را ندارند حتی اگر مطمئن باشند که ما از آن ها حمایت می کنیم.

در پایان این یادداشت می خوانیم: حملات موشکی ایران یا تهاجم گسترده این کشور به یک کشتی جنگی اصلی آمریکا می تواند کاخ سفید گریزان از ریسک و خطر را فلج کند و موجب خزیدن دیپلمات ها به ژنو جهت یافتن راه حلی دیپلماتیک برای بحران شود. 
 
 



منبع: جام نیوز







زمانبندی انتشار: 19 خرداد 1395 - 15:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن