تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845778119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بندبازان سياسي دليل ناكامي عارف


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بندبازان سياسي دليل ناكامي عارف
ديروز بود كه يك نماينده مجلس خبر داد علي لاريجاني براي دلجويي از عارف به منزل او رفت. اين ديدار پيام هاي زيادي در خود دارد و كليدي‌ترين نكته آن پايان رقابت و آغاز رفاقت است. شايد نگاه سياسي و جناحي به رياست مجلس بود كه اجازه نداد عارف در هيات رئيسه خود قرار گيرد.
به گزارش نامه نیوز، بايد در نظر داشت قهر در ادبيات سياسي كشور نقشي ندارد و آنچه براي مردان اين عرصه از اهميت برخوردار است قدرت پذيرش اشتباه و گام نهادن در مسير جبران آن است. همگان آگاه هستند كه عارف در انتخابات رياست‌جمهوري سال ۹۲ پس از درخواست بزرگان اصلاح‌طلب و ميانه‌رو، از عرصه رقابت كنار رفت و روحاني با حمايت اين دو طيف بركرسي رياست جمهوری نشست.
 
در انتخابات مجلس دهم با تصميم بزرگان اصلاح‌طلب و ميانه رو، عارف در سر ليست اميد قرار گرفت تا به عنوان منتخب اول تهران به بهارستان برود كه اين موضوع پاسخي به انصراف او در سال ۹۲ بود اما در موضوع راي نياوردن عارف براي رياست مجلس نبايد گروهي را مقصر دانست چرا كه پيش از نام‌نويسي عارف براي رياست از سوي شخصيت‌هايي كه مي‌دانستند در اين عرصه منافع ملي و نه تمايلات سياسي بايد در اولويت قرار گيرد، به او توصيه شده بود كه شرايط كنوني طالب تداوم لاريجاني است و او نبايد خود را كانديدا كند اما برخي القائات سياسي به او مبني بر داشتن آراي فراوان سبب كانديداتوري و ناكامي او شد.

اكنون كه بسياري از موضوعات مشخص و روشن شده است بايد اصلي‌ترين عامل ناكامي عارف را بندبازاني دانست كه منافع شخصی را در اولويت قرار دادند و امروز هم براي مقصر جلوه ندادن خود هجمه به دلسوزاني را در دستور كار قرار داده‌اند كه بارها به عارف توصيه كرده بودند براي رياست مجلس به تامل بيشتري نياز است.

چه كسي پيروزي را به عارف القا كرد؟

سياست غير قابل پيش بيني است اما آنگاه كه حوزه منافع ملي تعريف مي‌شود بايد يك رنگ بود و تنها يك‌رنگ! به ويژه آنكه در مجلس شوراي اسلامي تغيير چهره بسيار مشهود و البته منفور است. انتخابات مجلس دهم بسياري از پنهان‌ها را آشكار و بسياري از رفتارهاي در زير نقاب را آشكار كرد و نشان داد هر طيف و فردي به چه نيتي وارد عرصه شده است. آنهايي كه روزي بر طبل حمايت از عارف مي‌كوبيدند و ميانه روها كه رياست لاريجاني را به صلاح پارلمان در اين مقطع مي‌دانستند، پس از مسجل شدن عدم رياست عارف بر مجلس دهم رويكرد خود را به شكل واضحي تغيير دادند و در مدح لاريجاني نوشتند که البته رئیس مجلس هم آنها را به خوبی می‌شناسد.

شايد پر بيراه نباشد اگر نام اين مشي سياسي را نان به نرخ روز خوردن يا عافيت طلبي سياسي گذاشت. البته اين مشي مختص دوره كنوني نيست و از گذشته وجود داشته است. چنانكه همين چند روز قبل بود كه آيت‌ا... سيد حسن خميني گفت: «من بودم و ديدم كه چه كساني بودند و چه كساني نبودند؟ چه كساني بعد سر سفره نشستند و چه كساني از اول زجر كشيدند. من در متن مبارزه بودم و مي‌دانم چه كساني براي انقلاب چوب خوردند و چه كساني وقتي پلو را آوردند سر سفره آمدند. البته سفره انقلاب متعلق به همه است. همه بنشينند؛ اما جاي بقيه را تنگ نكنند.»

گعده اصلاح‌طلب‌نماها

اكنون تركيب مجلس به ثبات رسيده و اعضاي هيات رئيسه مشخص شدند و رئيس و نواب آن از طيف ميانه‌رو هستند. براي مشخص شدن چهره اصلاح‌طلب نماها لازم است مروري كوتاه بر مواضع آنان پيش از انتخاب اعضاي هيات رئيسه داشت. مثلا درباره علي لاريجاني عنوان كردند كه او يك اصولگراست و راي دادن اعضاي ليست اميد به او براي جلوس بر كرسي رياست شايسته نيست. نكته قابل تامل در اينجا بود كه فراموش كردند لاريجاني در ليست اميد قم حضور داشت و نه ليست اصولگرايان اين شهر. بنابراين تبليغ به راي ندادن به لاريجاني نوعي خودزني سياسي بود كه در نهايت نتيجه يا عايدی برای این بند بازان سياسي نداشت.

آن زمان كه از آنان علت مخالفت شان با لاريجاني سوال مي‌شد اينگونه پاسخ مي‌دادند كه رياست مجلس دهم بايد به يك اصلاح‌طلب برسد! اما به اين سوال پاسخ ندادند مگر تعهد ندارند كه منافع ملي را بر منافع حزبي و جناحي ارجح بدانند؟ پس اينك چه شده كه اقليتي اصلاح‌طلب‌نما در پي فضاسازي هستند و بهانه به دست دلواپسان دادند كه اختلاف در اردوگاه اصلاح‌طلبي را جار بزنند؟ يا درباره مسعود پزشكيان كه نايب‌رئیس اول مجلس شد برخي از مدعيان اصلاح‌طلبي با دلواپسان همنوا شدند و عنوان داشتند كه راي بالاي پزشكيان حاصل آراي اصلاح‌طلبان مجلس نيست بلكه او از آراي قوميتي و چند اصلاح‌طلب براي حضور بر كرسي رياست بهره برده و يك روزنامه مدعي اصلاح‌طلبي هم نوشته بود كه «۵۰ راي مسعود پزشكيان كه منجر به آن شده او به هيات رئيسه برسد دلايل غيرسياسي دارد و بيشتر بازمي‌گردد به اعتقادات قومي» كه ادعاي مضحكي بود و نشانه محبوبيت پزشكيان و محبوبيت او در ميان تمام اقشار سياسي مجلس در روز دوشنبه نمايان شد كه پزشكيان در غيبت لاريجاني بر كرسي رياست نشست و از هر طيفي به او تبريك گفتند.

شايد اصلاح‌طلب نماها هنوز آن گفته پزشكيان را در خاطر دارند كه در سال ۹۲ گفته بود: «من به گرايش‌هاي سياسي افراد كاري ندارم و در زمان اصلاحات هم كه وزير بودم كاري به گروه‌هاي سياسي و اصلاح‌طلبي نداشتم.» به هر حال نمي‌توان منكر آن شد كه راي مردم در سال ۹۴ راي به گروه‌هاي سياسي نبود و عقلاي اصلاح‌طلب و ميانه روها اين موضوع را پيش بيني كرده بودند كه ليست ائتلافي به نام اميد ارائه كردند و پيروز شدند، اما كاش برخي فرصت طلبان با تخريب آنهايي كه اهل باج دادن نبودند، در مسير پيروزي به تلاش بي‌حاصل براي اختلاف افكني نمي‌پرداختند. امروز نتيجه اعتماد به بندبازان سياسي با دلخوري عارف نمايان شد و لاريجاني كه خود را وارد گود فرصت طلبان نكرد تا پيروز شود به ديدار او رفته تا وعده مجلسي بدون حاشيه را محقق كند.



منبع: روزنامه آرمان

مطالب مرتبط
مصباحی‌مقدم: احتمال حمایت اصولگرایان از روحانی در انتخابات96/تلگرام 30درصد به آرای اصلاح طلبان افزود
جدایی اصولگرایان معتدل از تندروها؟
حمله تند وطن امروز به حسین فریدون
احمدی‌نژاد چگونه احمدی‌نژاد شد
پیشنهاد زیباکلام به روحانی: نامزد ریاست جمهوری نشویدتا چهره ملی شوید/ ظرفیت کاریزماتیک عارف و ظریف
غير اصلاح‌ طلبان سر سفره اصلاحات؟
رقيبان احتمالی رييس‌جمهور «بي‌رقيب»
خبر ویژه کیهان از بلوف اصلاح طلبان



۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن