واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پيروزي اصلاحطلبان هم تعارف شاه عبدالعظيمي بود!
«تعارف شاه عبدالعظيمي» تعريفي است كه روزنامه آرمان از تمجيدهاي ديروز كاظم جلالي در مورد محمدرضا عارف ارائه ميدهد. اين تيتر يعني آقاي جلالي! ما ديگر تو را باور نداريم.
نویسنده : کبری آسوپار
اين باور نداشتن شايد در نگاه اول چندان هم ناحق به نظر نرسد. كاظم جلالي پس از آن «با پا پس زدنها و با دست پيش كشيدنها» براي كانديداتوري در انتخابات مجلس كه حتي كار را بدانجا رساند كه به گفته خودش، همسر او در مقام مخالفت، مدارك او را پنهان كرد تا كاظم جلالي نتواند كانديدا شود! سرانجام در ليست اميد از تهران قرار گرفت و ذيل نام اصلاحطلبان وارد مجلس شد، اما براي اغلب كارشناسان سياسي روشن بود كه از كاظم جلالي نميتوان توقع داشت كه به رياست لاريجاني رأي ندهد. اصلاحطلبان از اينسو و آنسو و از ذيل جريانها و احزاب ديگر، اسم برداشتند و در ليست خود گذاشتند تا بتوانند بعدتر فخر پيروزي بفروشند و وجهه جريان پيروز براي خود بسازند كه البته تا پيش از انتخابات رياست مجلس، در ساخت اين وجهه كذايي موفق هم بودند. شايد از سر همين موفقيت در ژست پيروزي ساختن بود كه آنقدر خودشان هم در اين وهم غرق شدند كه فراموش كردند اعوان و انصار دکتر لاريجاني در رقابت رياست مجلس، هيچگاه عارف را بر او ترجيح نخواهند داد. همين شد كه دلخور شدند و حالا تمجيدهاي جلالي را پاي تعارفات شاه عبدالعظيمي ميگذارند كه يعني وقتي پاي ميثاق نماندنهاي شما، باعث رئيس مجلس نشدن عارف شد، ديگر اين تحسين و تمجيدها را چه فايده!
تيتر ديگر صفحه يك روزنامه آرمان، همين معنا را تكميل ميكند؛ وقتي از قول مرتضي مبلغ تيتر زده كه «برخي منتخبان خلاف ميثاقنامه اميد عمل كردند» يعني گوشه چشمي به امثال جلالي و نعمتي دارد. كساني كه البته نان اصولگرايان را خوردند و در انتخابات نواب رئيس، آش اصلاحطلبان را هم زدند. با اين همه، براي دلخوريهاي اصلاحطلبان و رسانههايشان همچون روزنامه آرمان، شايد نتوان مخاطبهاي مشخص ديگري جز اين دو اسم پيدا كرد. در واقع هر قدر هم از اين طرف و آن طرف، اصلاحطلبان اسامياي را رديف كنند كه به قول خودشان به آنان خيانت كردهاند و به لاريجاني رأي دادهاند، باز هم به آن تفاوت 70 نفري رأي عارف و لاريجاني نميرسد. در واقع اصلاحطلبان با تكيه بر بدقوليهاي هم حزبيهايشان، ميخواهند بر عدم پيروزي در انتخابات 94 سرپوش بگذارند و همچنان ژست پيروزي را حفظ كنند. در حالي كه واقع امر اين است كه دليل باخت عارف، بدقولي اصلاحطلبان نبود؛ بلكه دليل اين باخت عدم پيروزي در انتخابات مجلس بود؛ واقعيتي كه اصلاحطلبان حاضر به پذيرش آن نيستند و نميخواهند باور كنند رأي امثال جلالي حتي اگر در سبد عارف هم بود، چيزي را در نتيجه تغيير نميداد. در واقع شايد تمجيدهاي جلالي از عارف و پيشكش كردن رياست مركز پژوهشها تعارف شاه عبدالعظيمي باشد، اما مهمتر از آن اين است كه پيروزي اصلاحطلبان در انتخابات 94 خيلي بيشتر از اين تعارف شاه عبدالعظيمي غيرواقعي و كذايي بود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]