تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833191185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلینتون و ترامپ چه نگاهی به ایران دارند؟/ نقش برجام در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کلینتون و ترامپ چه نگاهی به ایران دارند؟/ نقش برجام در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
نامزدهای ریاست جمهوری حزب دموکرات و جمهوری‌خواه مواضع مختلفی را درباره توافق هسته‌ای ایران اتخاذ کرده‌اند.

کلینتون و ترامپ چه نگاهی به ایران دارند؟/ نقش برجام در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مرحله مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رو به پایان است و به احتمال فراوان، هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ به عنوان نامزدهای نهایی حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا رو در روی یکدیگر قرار خواهند گرفت.


یکی از موضوعات مهمی که از زمان آغاز رقابتهای مقدماتی ریاست جمهوری در آمریکا همواره به عنوان یک محور مهم در موضع‌گیری‌ها و سخنرانی‌های انتخاباتی این دو نامزد وجود داشته است، موضوع نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه و توافق هسته‌ای آن با کشورهای 1 + 5 است. 


هیلاری كلینتون، 68 ساله، متولد شیكاگو، بانوی اول آمریكا در دوره ریاست جمهوری بیل كلینتون، سناتور سابق ایالت نیویورك و وزیر خارجه سابق آمریكا در دوره ریاست جمهوری باراك اوباما بر خلاف ترامپ، خود را در طول رقابت‌های انتخاباتی حامی توافق هسته‌ای ایران نشان داده است. وی زمانیکه وزیر امور خارجه بود نیز از حامیان انجام مذاکرات با ایران بود. به نوشته هافیگتن پست، از آنجاکه او در طول دوران تصدی وزارت امور خارجه نیز تلاش زیادی برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات داشت، بیش از هر نامزد دیگری احتمال دارد فعالیت‌های ایران در حوزه‌های دیگری مانند حمایت از دولت سوریه و توسعه برنامه موشکی خود را برای حفظ توافق هسته‌ای تحمل کند.


کلینتون اواخر هفته گذشته در نطق سیاست خارجی خود در "سن دیگو" مدعی شد که آمریکا می‌توانست با اقدام نظامی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند؛ اما تاکید کرد اقدام نظامی علیه ایران می‌توانست باعث گسترش جنگ در سطح منطقه شده و سربازان آمریکایی را در یک گرداب بزرگ دیگر در خاورمیانه گرفتار کند. کلینتون اضافه کرد: ما در عوض به جای جنگ، ایران را به پای میز مذاکره آوردیم و در نهایت تمام مسیرها را به روی جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران بستیم. با این حال، وی در ادامه تاکید کرد جهان باید بداند که واشینگتن در صورت نیاز از اقدام نظامی نیز برای متوقف ساختن ایران استفاده خواهد کرد؛ بویژه اگر پای منافع اسرائیل به عنوان نزدیک‌ترین متحد آمریکا در منطقه در میان باشد.


نامزد پیشتاز دموکرات‌ها سیاست خارجی ترامپ را نیز در نطق سیاست خارجی خود "خطرناک" توصیف کرد و تهدید کرد در صورت پیروزی ترامپ، سیاست خارجی او می‌تواند به یک "جنگ هسته‌ای بزرگ" منجر شود.


در مقابل، دونالد ترامپ، تاجر 69 ساله نیویوركی، که عمده شهرت او به خاطر ثروت زیاد و کتابهایی است که در زمینه موفقیت در تجارت نوشته است، اگرچه مانند «تد کروز» - رقیب انتخاباتی سابق خود -  مدعی نشده است که توافق هسته‌ای ایران را در اولین روز ریاست جمهوری خود پاره خواهد کرد، به کرات تاکید کرده است در صورت پیروزی در انتخابات، اصلاحاتی را در متن توافق هسته‌ای ایران اعمال خواهد کرد تا ایران مجبور شود تاوان سنگین‌تری را در صورت نقض آن بپردازد. 


ترامپ تاکنون در طول رقابتهای انتخاباتی بارها از توافق هسته‌ای ایران به عنوان یک "توافق بسیار بد" یاد کرده و مدعی شده است این توافق باعث دسترسی ایران به میلیاردها دلار پول نقد برای پیشبرد اهداف منطقه‌ای خود می‌شود. وی همچنین بارها دولت اوباما را متهم به ارائه امتیازات مختلف به ایران برای "حفظ این توافق بد" کرده است. 


علاوه بر این، ترامپ همواره در سخنرانی‌های مختلف، انتقاد از توافق هسته‌ای ایران را به عنوان یک اهرم تبلیغاتی مهم علیه کمپین انتخاباتی دموکرات‌ها به کار گرفته است و بنابراین به نظر می‌رسد ایران یکی از اولویت‌های اصلی سیاست خارجی وی بلافاصله پس از پیروزی احتمالی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باشد. به نوشته وبسایت هیل، ایریک ترامپ – پسر ترامپ – در یک برنامه رادیویی مدعی شد آنچه پدرش را ترغیب به حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کرد، توافق هسته‌ای اوباما با ایران بود! 


با این حال، هر دو نامزد، آزمایش‌های موشکی اخیر ایران را نقض برجام و قطعنامه‌های سازمان ملل دانسته‌اند. 


هافینگتن پست چندی پیش در مطلب دیگری با طرح این پرسش که کدام نامزد ریاست جمهوری آمریکا برای ایران گزینه بهتری به شمار می‌رود، نوشت: کلینتون در مواضع خود نسبت به ایران تهاجمی‌تر از اوباما نشان می‌دهد؛ اما در عمل تقریبا تفاوت محسوسی بین او و اوباما در سیاست خارجی و خاورمیانه‌ای وجود ندارد. بویژه آنکه رفتار کلینتون با توجه به حضور چندین ساله او در عرصه سیاست، به مراتب برای ایران قابل پیش‌بینی‌تر از ترامپ است. 


ترامپ همچنین بارها مدعی شده است ایران در حال افزایش نفوذ خود در سوریه، عراق و یمن است؛ اما تاکنون حرفی از برکناری دولت مشروع بشار اسد به زبان نیاورده است. وی وعده داده است پس از پیروزی در انتخابات، 30 هزار نیرو برای مقابله با داعش به منطقه اعزام کند.


كلینتون نیز مانند او مدعی شده است واشینگتن نباید اجازه دهد ایران نفوذ خود را در نزدیکی اسرائیل افزایش دهد. وی همچنین مانند ترامپ خواستار افزایش نقش آمریکا در سوریه و عراق برای مقابله با داعش شده است. 


بر خلاف ترامپ که تاکنون بارها خواستار کاهش حضور نظامی آمریکا در مناطق مختلف جهان شده است، کلینتون معتقد است که آمریکا باید حضور نظامی خود را در مناطق مختلف جهان حفظ کند؛ چراکه خلاء قدرت آمریکا باعث شکل‌گیری قدرتهای جدید در نقاط مختلف جهان می‌شود. همانگونه که به ادعای وی، خروج آمریکا از عراق باعث شکل‌گیری داعش شد.


نویسنده: مهدی حاجت‌پور




انتهای پیام /










۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن