محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845427284
توسعه غنی سازی اوقات فراغت و استفاده از فرصت های آن
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
توسعه غنی سازی اوقات فراغت و استفاده از فرصت های آن استانها > البرز - ایرنا - فرا رسیدن فصل فراغت دانش آموزان از تحصیل، اوقات شاد و لذت بخش را در کنار خانواده به دنبال دارد که در صورت برنامه ریزی صحیح بر اساس شناخت درست از اوقات فراغت، می تواند فرصتی بی نظیر برای خانواده ها باشد.
بیشتر خانواده هابه فراخور شرایط خود برای نحوه گذران اوقات فراغت فرزندان دلبندشان برنامه های گوناگونی را تدارک می بینند، اما در برخی مواقع چون والدین با مفهوم اوقات فراغت به طور کامل آشنا نیستند، امکان دارد از این فرصت به درستی بهره برداری نکنند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز البرز با گردهم آوردن متولیان غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در استان در قالب میزگرد خبری به بررسی راه های استفاده از فرصت موجود در اوقات فراغت پرداخت.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز از توجه به اوقات فراغت در کانون خانواده به عنوان یک نیاز ضروری به منظور هدفمند کردن غنی سازی اوقات فراغت یاد کرد و ادامه داد: برای توسعه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و خانواده هایشان سرفصل هایی در آموزش و پرورش در نظر گرفته شده تا دانش آموزان در تابستان امسال بر حسب علایق و استعداد در کلاس های مختلفی که در پایگاه های تابستانی در مدارس دایر می شود، شرکت کنند.
مسعود مهرانی نیا گفت: توسعه غنی سازی اوقات فراغت به عنوان یک ضرورت به منظور بهره مندی دانش آموزان از فرصت های زمانی خود، نیاز به مشارکت و هم افزایی همه دستگاه های فرهنگی - اجتماعی دارد.
مهرانی نیا افزود: رسالت خطیر تعلیم و تربیت بر عهده آموزش و پرورش است زیرا نیروی انسانی که مهمترین سرمایه کشور محسوب می شود، در مجموعه آموزش و پرورش و کانون مقدس خانواده ایرانی رشد می یابد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر سند تحول بنیادین، تاکید کرد که مسیر آموزش و پرورش برای ایجاد فضای مناسب، جذاب و هدفمند در این راستا برنامه ریزی شده است.
معاون اداره کل آموزش و پرورش استان البرز اظهار کرد: اوقات غنی سازی فراغت یکی از محورهای اصلی برنامه کاری آموزش و پرورش را تشکیل می دهد که در سال 95 با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل با رویکرد جدیدی برنامه ریزی و آماده اجرا در سطح مدارس البرز در قالب برنامه پایگاه های تابستانی، است.
وی گفت: برای غنی سازی اوقات فراغت در پایگاه های تابستانی مدارس البرز نشست های مختلفی در آموزش و پرورش البرز تشکیل شده تا بستر مناسب برای اجرای برنامه های مختلفی که برنامه ریزی و تدوین شده فراهم آید.
مهرانی نیا با اشاره به فقیر بودن زیر ساخت های فرهنگی در البرز در راستای توسعه غنی سازی اوقات فراغت، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در زمینه تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان در فصل تابستان با مشکل کمبود امکانات روبروست به گونه ای که در این راه نیاز به مشارکت و همراهی سایر دستگاه های فعال در استان دارد.
وی گفت: برای غنی سازی اوقات فراغت امسال مجوز 500 پایگاه تابستانی در مدارس شهری و روستایی صادر شده تا مدارس به صورت خودگردان با توجه به امکانات، نیاز و علایق دانش آموزان اقدام به برگزاری کلاس های مختلفی از جمله علوم قرآنی، آموزشی و تقویتی، فرهنگی، هنری، اردویی، گفتمان دینی، صنایع دستی، رایانه، ورزشی، رباتیک، امداد و نجات، سازه های ماکارونی، طراحی وب، زبان خارجی، احکام، گیاه شناسی، تربیتی، خیاطی، فضای مجازی، تعمیرات، آشپزی، کار در مزرعه کوچک من، کنند.
**مهارت آموزی دانش آموزان در اوقات فراغت
مهرانی نیا شعار امسال پایگاه های تابستانی مدارس در البرز را هر دانش آموز یک مهارت ذکر کرد و یادآور شد: دانش آموزان در این طرح تحت پوشش دوره های فنی - مهارتی در سطح کلاسی ، مراکز هنرستانی و کاردانش قرار می گیرند تا توان انجام کارهای تعمیراتی - هنری در خانه را پیدا کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز در ادامه به یکسان نبودن امکانات و زیرساخت های فرهنگی در نقاط مختلف استان پرداخت و حاطرنشان شد: کلاس های پایگاه های تابستانی در هر منطقه بر اساس امکانات موجود ، شرایط ، موقعیت جغرافیایی و نیاز دانش آموزان در کسب دانش و مهارت آن رشته به خصوص و همچنین علاقه و تقاضای دانش آموزان برنامه ریزی و تدوین شده است .
وی با اشاره به تعیین سر فصل های غنی سازی اوقات فراغت به عنوان شاخص های اصلی پایگاه های تابستانی در مدارس البرز یادآور شد: این سرفصل ها با رویکرد اوقات فراغت و فرهنگ عمومی ، فضا سازی رشته های مختلف بر حسب علایق و استعداد فردی دانش آموزان ، اردوهای آموزشی - تربیتی، فرهنگ سازی در راستای خرید و مصرف کالاهای داخلی ، ارتقاء سطح دانش و بینش اعتقادی، هویت دینی و ملی و درهای باز کلاس های پایگاه تابستانی حتی برای یک روز و یک ساعت در مدارس این استان در فصل تابستان عملیاتی می شود.
مهرانی نیا تجدید قوای جسمی، ذهنی و روحی، بروز خلاقیت، شناسایی دانش آموزان نخبه، توانمند و بااستعتداد در رشته های مختلف، اصلاح رفتار های فردی، تقویت اعتماد به نفس و بنیه معنوی، اشاعه فرهنگ دینی، هویت ملی، مهارت های زندگی به سبک زندگی ایرانی - اسلامی، داشتن هدف وبرنامه ریزی درامور تحصیلی، فردی و اجتماعی را از اهداف کلاس های غنی سازی اوقات فراغت در البرز برشمرد.
وی از رشد همه جانبه شخصیت دانش آموزان ،آموزش مهارت نه گفتن ، زبان شکر گویی نعمت و قدردانی ، جهت دهی به برنامه های روزانه در زندگی ، ارتباطات اجتماعی - خانوادگی ، انس با قرآن ، امام شناسی ، آموحتن مهارت های لازمه در خانه ، مدیریت خانه و تحکیم خانواده بعنوان دیگر اهداف برنامه های غنی سازی اوقات فراغت یاد کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز برگزاری اردوهای تربیتی - زیارتی ارزان قیمت به ویژه به مشهد مقدس برای 15 هزار و 400 دانش آموز با مشارکت خیرین ، تهیه و توزیع کارت نشاط در بین دانش آموزان بی بضاعت، برگزاری کلاس های آموزشی - مهارتی در کانون های فرهنگی - تربیتی آموزش و پرورش ، آموزش مهارت های هوش مصنوعی و فضای مجازی ، برگزاری مسابقات بزرگ فرهنگی - هنری ، جشنواره بازی های بومی - محله ای ، پژوهشی و رباتیک از جمله برنامه های آموزش و پرورش این استان را در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در طول سال تحصیلی را تشکیل می دهد.
**برگزاری اردوهایی برای دانش آموزان با خانواده هایشان
مهرانی نیا در ادامه به وجود فقر عاطفی در بین دانش آموزان اشاره و خاطرنشان کرد: برای اولین بار طرح اردوی خانوادگی را در پایگاه های تابستانی در این استان برگزار می کنیم زیرا بر این اصل که همان تقویت روابط عاطفی و حاکم بودن انس و الفت در بین یک خانواده ایرانی - اسلامی است باور و اعتقاد داریم.
وی گفت: در قالب این طرح اردوهای یک و چند روزه درون استانی و برون استانی برای خانواده ها ی دانش آموزان البرزی با عنوان تربیتی - مهارتی ، ورزشی ، تفریحی ، سیاحتی ، زیارتی ، طبیعت گردی و امدادی با سرپرستی کارشناسان و مربیان فعال در امور اردویی مدارس درفصل تابستان به منظور غنی سازی اوقات فراغت در خانواده و تقویت روابط بین فردی در بین والدین و فرزندان برنامه ریزی شده است.
**توسعه فعالیت های روستایی غنی سازی اوقات فراغت
مهرانی نیا افزود: با مشارکت شورا های اسلامی روستاهای البرز در فصل تابستان در روستاها برای دانش آموزان روستایی طرح مزرعه کوچک من برای نخستین بار به اجرا در می آید تا دانش آموزان با کاشت ،برداشت و فروش محصولات کشاورزی ضمن مهارت آموزی در اقتصاد خانواده نیز سهیم شده و با فرهنگ کار و تولید در جامعه نیز در اقدامی عملی اشنا شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: برای دانش آموزان طالقان نیز برای اولین بار در پایگاه های تابستانی مدارس کلاس گیاه شناسی و طب سنتی برگزار می شود تا دانش آموزانی این شهرستان که در دل طبیعت و منطقه ای کوهستانی زندگی می کنند با علم گیاه شناسی و فواید آن برای سلامتی و درمان انواع بیماری ها در قالب طب سنتی نکات آموزشی لازم را توسط کارشناسان بیاموزند.
وی برگزاری اعتکاف دانش آموزی و جشن تکلیف دانش اموزی در قالب اردویی را در شب های لیالی قدر را از دیگر برنامه های ویژه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در البرز برشمرد.
مهرانی نیا به طرح سمین و مسابقات قرآنی در بین دانش آموزان این استان پرداخت و افزود: در سال تحصیلی 95-94 این دو برنامه مهم با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در مدارس البرز اجرا شده و در پایگاه های تابستانی مدارس همچنان ادامه دارد.
وی گفت : در این دو طرح مهمترین هدف انس دانش آموز با مسجد و کلام وحی الهی و تحکیم ارتباط خوب دانش آموز با مسجد ، مدرسه و خانه است.
**جمعیت 430 هزار نفری دانش آموزی البرز
وی تاکید کرد: جمعیت 430 هزار نفری دانش اموزی البرز در بخش غنی سازی اوقات فراغت نیاز به ظرفیت سازی مناسب تر دارد زیرا در این برنامه های آموزشی - مهارتی ، تربیتی - اردویی، فرهنگی - هنری ، علمی - پژوهشی ، ورزشی - جشنواره ای است که دانش آموزان نحبه، با استعداد و توانمند شناخته می شوند.
**شناسایی دانش آموزان نخبه در موسسات فرهنگی و مذهبی
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز نیز در این نشست اوقات فراغت را فرصت مناسبی در بهره گیری از فضای ناب فرهنگی و تبلیغی ایجاد شده دانست و گفت: این طرح به منظور برقراری ارتباط مناسب و موثر با جوانان و نوجوانان که به آن بهترین نحو باید استفاده شود.
حجت الاسلام ثابت حاتمی افزود: طرح اوقات فراغت از زمانی که شهید باهنر که گفت مدرسه تعطیل می شود، ولی تربیت تعطیل نمی شود، در تابستان ها برای دانش آموزان برای اینکه اوقات پرثمر را بگذرانند، راه اندازی شد.
وی اظهار داشت: حوزه علمیه طلبه ها را در فصل تابستان ها به شهرهای مختلف اعزام می کنند تا با دانش آموزان کار کنند و از آن زمان هم خوب نتیجه گرفتند.
**حوزه های علمیه و هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت برای دانش آموزان
وی به فعالیت های سازمان تبلیغات اسلامی در ایام تابستان اشاره کرد و گفت: سازمان تبلیغات دو عنوان هسته فرهنگی جوان برای دانش آموزان مقطع دوم متوسطه و بوستان معرفت برای دانش آموزان ابتدایی و دوره اول متوسطه را ایجاد کرد که سال های گذشته با این دو عنوان فعالیت ها انجام می شد.
حاتمی افزود: تبلیغات اسلامی استان با بیش از 70 کانون فرهنگی تبلیغی (موسسات فرهنگی مردمی یا فرهنگی مذهبی) فعالیت های تابستانی خود را انجام می دهد. سال گذشته 61 روحانی مبلغ فعالیت می کردند که امسال به 81 روحانی افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: این روحانیون و مبلغان آموزش های قرآن، احکام، تاریخ دینی اسلامی را در کنار فعالیت های ورزشی و اردوئی اجرا می کنند.
وی با اشاره به اینکه طرح تابستانی تبلیغات اسلامی در حدود دو ماه از فصل تابستان اجرا می شود، گفت: در طول این طرح دانش آموزان نخبه توسط اساتید دوره ها یا آزمون ها شناسائی می شوند و برترین های هر کلاس به اردوهای کشوری اعزام می شوند.
حاتمی بیان داشت: تبلیغات اسلامی با شناسائی این دانش آموزان، استعدادهای آن ها را پرورش می دهد و در طول سال مورد توجه قرار می گیرند.
**واگذاری امور به دانش آموزان برای ایجاد خودباوری
وی گفت: به طور مثال بعضی از این دانش آموزان به روحانی یک مسجد معرفی می شوند تا بعضی از امور را به آنان بسپارند و برگزاری برخی کلاس ها را به این دانش آموزان واگذار می کنند.
وی افزود: امسال با رویکرد جدیدی برنامه ها اجرا می شود. دستورالعملی که به شهرستان ها و روحانیون مستقر در روستاها داده اند تا دانش آموزان را در سه سطح دسته بندی کنند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز سطح اول را شامل دانش آموزان نخبه دانست که در قرآن و احکام یا یکی از دروس تحصیلی نخبه بوده و امتیاز کشوری، استانی و شهرستانی کسب کرده اند و این دانش آموزان را مشخص کرده و برای آنان مربیان خاصی درنظر می گیرند.
وی به فعالیت دو مدرسه علوم معارف اسلامی صدرا در استان اشاره کرد و گفت: این دو مدرسه که توسط سازمان تبلیغات اسلامی راه اندازی می شوند و به عنوان پایگاهی برای دانش آموزان نخبه هستند و اساتیدی مجرب به آنان آموزش می دهند.
وی سطح علمی و معرفتی این دانش آموزان را براساس گفته این اساتید بسیار بالا دانست و افزود: پاسخگوئی به این دانش آموزان نیاز به افرادی متخصص و سطح بالا دارد.
حاتمی سطح دیگر را شامل دانش آموزان فعال در هیئت های مذهبی، انجمن های اسلامی، کانون فرهنگی مذهبی و کانون مداحان، کانون شاعران و آئینی یا جمعیت بانوان فرهیخته دانست و اظهار داشت:دانش آموزان در این بخش باید الزاما توسط مربیان متخصص در این بخش ها آموزش ببینند.
وی گروه سوم را متشکل از دانش آموزان عام و علاقمند به شرکت در اوقات فراغت برشمرد و گفت: برای این دانش آموزان از روحانیون و اساتید اعزامی از قم یا روحانیون بومی استان استفاده می شود.
**خدمت به دانش آموزان خدمت به همه جامعه
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز با تاکید بر اینکه هرچه به دانش آموزان خدمت کنیم به خودمان خدمت کرده ایم، افزود: در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان دستگاه های مختلف همچون آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، شهرداری، مساجد و... فعالیت می کنند که در بیشتر موارد موازی کاری زیادی انجام می شود.
**تمرکز فعالیت ها برای پرکردن اوقات فراغت و دوری از موازی کاری
وی تاکید کرد: اگر این فعالیت ها متمرکز شود و از طرفی دانش آموزان به سطوح مختلف به جهت علاقه به فعالیت های مختلف دسته بندی شده و سنجیده شوند، نتیجه ی بهتری از این فعالیت ها می گیریم.
**اجرای طرح تابستانی نشاط معنوی در 19 بقعه متبرکه استان
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز نیز به اجرای برنامه های در نظرگرفته شده توسط این اداره کل در ایام تابستان اشاره کرد و گفت: هرساله طرح تابستانی نشاط معنوی در بقاع شاخص استان همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین محمد صالحی افزود: طرح تابستانی نشاط معنوی در 19 بقعه متبرکه استان اجرا می شود که از 18 خرداد ماه تا سوم شهریور ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه این طرح به مدت حدود 45 روز ادامه دارد، اظهار داشت: این برنامه مخصوص دانش آموزان است که برای سطوح مختلف دانش آموزان کلاس های مختلفی برگزار می شود.
وی گفت: برای اجرای این طرح از مبلغین مخصوص این طرح که دوره های لازم برای مواجهه شدن با دانش آموزان را گذرانده اند، بهره مند می شویم.
صالحی ادامه داد: در این دوره های آموزشی از منابع مختلفی همچون کتب نردبان آسمانی، مهارت های زندگی، سبک زندگی، اخلاف، احکام ترغیبی جوانان به نماز و... استفاده می شود.
وی گفت: در کنار برگزاری این کلاس ها، اردوهای فرهنگی تفریحی و دوره های آشنایی بیشتر دانش آموزان با بقاع متبرکه و امامزادگان برگزار می شود.
وی در پایان افزود: در مدت زمان اجرای طرح نشاط معنوی در سال گذشته 2600 نفر از دانش آموزان استان شرکت کردند.
**ضرورت فرهنگ سازی برای استفاده بهینه از اوقات فراغت
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردرای کرج گفت:کشورهای دنیا برای فرهنگ سازی از سفارش اسلام در این زمینه استفاده می کنند.
سید علی اکبر میروکیلی در میزگرد اوقات فراغت ایرنا گفت: در همه جای دنیا وقتی که بحث فرهنگ، پر کردن اوقات فراغت و جلوگیری از هدر رفت زمان به وجود می آیدروش های کاری خاصی را در پیش می گیرند.
وی ادامه داد: اکنون در کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه بیشترین هزینه را در توسعه فرهنگ دارند.
**دخیل کردن ظرفیت های اجتماعی مردم در غنی سازی اوقات فراغت
وی با بیان اینکه این کشورها روی سفارش اسلام تکیه می کنند، اظهار کرد: سعی می کنند با دخیل کردن مردم در تصمیمات مردم را همراه خودشان کنند و ظرفیت مشارکت اجتماعی را افزایش دهند.
میروکیلی بیان داشت: پر کردن اوقات فراغت یعنی افزایش ظرفیت مشارکت های اجتماعی است.
**هم افزایی دستگاه های برگزارکننده برنامه های اوقات فراغت
وی با اشاره به اینکه محور توسعه فرهنگی در حوزه اجتماعی، هم افزایی است، گفت: در این زمینه گاهی اوقات حتی 13ارگان با یکدیگر هم افزایی داشته اند.
وی ادامه داد: به طور مثال در خصوص رفع مشکل تکدی گری ارگان های مختلف با یکدگیر برای رفع این مشکل هم افزایی داشته اند.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرج گفت: سال گذشته برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در کرج طرح تجهیز 120 مدرسه شروع شد.
وی با بیان اینکه برای تجهیز این مدارس دو هدف را دنبال می کردیم ، افزود: یکی اینکه با بررسی اولیه کالبد ما کفاف انجام وظیفه حوزه فرهنگی را نمی داد و می بایست از آموزش و پرورش برای این موضوع کمک می گرفتیم و دیگر اینکه فضایی برای این اقدام در اختیار نداشتیم.
میر وکیلی گفت: اکنون 14فرهنگسرا در کلانشهر کرج فعال است که جوابگو نیست .
این مسئول با اشاره به اینکه سرمایه های ملی و فضاهای ارزشمند مناسب برای فعالیت فرهنگی برای اوقات فراغت و غیره فضای مساجد است، اظهار کرد: متاسفانه این فضا بنا به دلایلی از ما گرفته شده است .
**انطباق برنامه های اوقات فراغت با ارزش های دینی
وی ادامه داد: موفقیت وقتی حاصل می شود که ارزش های اجتماعی منطبق با ارزش های دینی باشد و درکنارآن وجدان کاری داشته باشیم .
میر وکیلی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، گفت: مردم و مسئولان باید به علوم روز مسلح شوند.
وی توجه به فضای مجازی و توانمندی های آموزش و پرورش به عنوان دو محور ذهنی اعلام کرد و گفت: توجه به کالبدی به نام مسجد که هم به لحاظ قداست و هم به لحاظ امکانات می تواند خیلی موثر باشد، ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: شهرداری کرج برای پر کردن اوقات فراغت اکنون سه طرح را در دستور کار خود دارد که تجهیز 120 مدرسه برای اولین باردرکشور و با اعتبار 300 میلیون تومان انجام شد که هر سال برای آن اعتبار اختصاص یافته است .
وی گفت: هر ماه 21هزار نفر در این فضاها آموزش دیدند و در طول چهار ماه 85هزار نفر به صورت مستند آموزش دیدند.
وی بیان داشت: طرح دوم نیز برقراری عدالت اجتماعی و قراردادن تمام خدمات به طور مساوی برای همه مردم شد.
میر وکیلی با بیان اینکه تعدادی از مردم ممکن است به پارک ها مراجعه کنند، گفت: در این بخش نیز هم افزایی داشتیم.
این مسئول افزود: طرح دیگری در 110 مسجدکلانشهر کرج با هماهنگی امور مساجد اجرا شد.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی شهروندی به صورت هدفمند حرکت می کنیم و در حوزه های محیط زیست،سلامت و غیره با مسئولان آن هماهنگی های لازم را برای پر کردن اوقات فراغت داریم.
میر وکیلی گفت: در حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی 400هزار جلد کتاب در خصوص خود مراقبتی تولید کرده بودند که 120 صفحه دارد می بایست برای آن کلاس دایر می شد تادر اختیار خانواده ها قرار گیرد، اما نه امکان برگزاری کلاس و نه اعتبارکافی وجود داشت.
وی بیان داشت: با علوم پزشکی هماهنگی شد تا در مساجدی که نزدیک مراکز بهداشتی است در آن مساجد تدریس کنند و اکنون در 12مسجد این آموز ها شروع شده است و قرار است به 110 مسجد افزایش یابد .
وی با اشاره به اینکه هماهنگ شدن با هیات امنا و امور مساجد کار بسیار سختی است، افزود: سعی کردیم تا این طرح به خوبی برای انجام اوقات فراغت اجرایی شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرج گفت: اکنون شهرداری کرج دارای 14فرهنگسرا و 28 ورزشگاه و 30 خانه سلامت است .
وی اظهار کرد: برای پر کردن اوقات فراغت با افزایش ساعت در سالن های وزشی و در ماه رمضان که برخی مواقع تا نیمه شب مسابقات مختلف در این سالن ها ادامه دارد.
میروکیلی گفت: این مکان ها به صورت تمام وقت خدمات رسانی می کنند.
وی افزود: اکنون در 30 پارک کرج نیز با سپاه هماهنگ شده ایم که در بخش اوقات فراغت کار می کنند.
وی ادامه داد: تمام کارهای مختص اوقات فراغت را سپاه در پارک ها انجام می دهد و در سال گذشته 17پارک بود که امسال به 30 پارک افزایش یافته است.
این مسئول اظهار کرد: 300میلیون تومان نیز برای شاداب سازی اوقات فراغت به پارک ها اختصاص یافته است.
وی گفت: برای آموزش شهروندی در سال جاری حدود 20 میلیاردریال اختصاص داده ایم و آموزش شهروندی فقط برگزاری کلاس و جشن ها نیست ، برگزاری تئاتر میدانی نیز بخشی از آموزش شهروندی محسوب می شود.
تهیه کلیپ های کوتاه برای فضای مجازی ، هماهنگ شدن برای ساختن فیلم های کوتاه نیز ازاعتبارات فرهنگی تامین است .
این مسئول با بیان اینکه در حوزه توسعه اشتغال در ایام فراغت برای اولین بار در کشور با حوزه معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری قرارداد منعقد کرده ایم، گفت: یکی از فرهنگسراها به نام مهر جوان در مهرشهر برای توسعه فناوری های فرهنگی که قالب کلی آن توسعه اشتغال است افراد با مراجعه به این فرهنگسرا مهارت های توسعه فناوری های فرهنگی را فرا می گیرند.
وی افزود:بخشی از آموزش ها در بخش مدیریت فضای مجازی است که تولید محتوا دارد.
وی تصریح کرد امروز نمی شود مستقیم برای افراد جامعه فرهنگسازی کرد .
میروکیلی با اشاره به اینکه در توسعه سبک زندگی با دانشگاه شریف قراردادی منعقد شده است، اظهار کرد:این مراکز وصل به مراجع کشوری در حوزه های مختلف مانند ، انفورماتیک کشور ، شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر مراجع بالا دست هستند.
میروکیلی با اشاره به راه اندازی یک سایت تحت عنوان karajabr.ir،گفت: با مراجعه به این سایت جواب سئولات تغذیه ای سلامت و غیره را می توان دریافت کرد.
این مسئول اظهار کرد: در حوزه سلامت توسعه طب روایی و طب سنتی داریم ، سنتی دوبخش دارد که بخشی منطبق بر احادیث و روایات است و بخش دیگر برگرفته از طب سنتی کشورهای چین و سایر کشور ها است که جدا کرده ایم .
وی افزود: فقط طب روایی است که در این خصوص هم آموزش شهروندی داریم که به صورت تخصصی و مبتدی به صورت رایگان ارائه می شود ضمن آنکه مجله ای تحت عنوان حیات طیبه در دو هزار جلد چاپ و آماده شده تا پخش شود.
وی افزود:برای اولین بار در کشور اولین شهرداری شدیم که مجله اچ اس ایی را تولید کردیم (سلامتی ایمنی و محیط زیست است ) و این سه موضوع در دنیا با یکدیگر درگیر هستند.
محیط زیست ایمنی و سلامتی است که برای اولین بار برای رشد و ارتقای سطح آگاهی مدیران و شهروندان است .
وی با اشاره با اینکه اکنون شهرداری کرج در زمینه پر کردن اوقات فراغت با دادگستری ، تبلیغات اسلامی ورزش و جوانان، دانشگاه ها علوم پزشکی، اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی و حوزه های علمیه خواهران و براداران همکاری می کند، گفت: یکی از موضوعاتی که جدی گرفته شده این است که چرا خصوصی ترین احکام خانم ها توسط آقایان بیان شود و از این پس جلسه ای در خصوص خانم ها و تحکیم خانواده و آیین همسرداری باشد یکی از اساتید خانم آموزش بدهد.
کلید واژه ها: استان البرز -
یکشنبه 16 خرداد 1395 - 08:22:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]
صفحات پیشنهادی
طرح غنی سازی اوقات فراغت با حضور ۵ هزار دانش آموز گنابادی
طرح غنی سازی اوقات فراغت با حضور ۵ هزار دانش آموز گنابادی رییس آموزش و پرورش گناباد گفت براساس پیش بینی های انجام شده در اوقات فراغت ۹۵ حدود ۵ هزار دانش آموزان گنابادی در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت آموزش و پرورش گناباد شرکت خواهند کرد به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگارضرورت توجه ویژه به غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان
فرماندارشهرستان اسلامشهرخواستار شد ضرورت توجه ویژه به غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان فرماندار اسلامشهر با اشاره به آغاز تعطیلات تابستانی 100 هزار دانش آموز شهرستان بر لزوم برنامه ریزی و توجه ویژه به امر غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در این ایام تاکید کرد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۶ خردگسترش نشاط وغنی سازی اوقات فراغت جوانان از اولویتهای کمیته امداد است
گسترش نشاط وغنی سازی اوقات فراغت جوانان از اولویتهای کمیته امداد است بوشهر- ایرنا- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ه استان بوشهر گفت برنامه ریزی برای گسترش نشاط و غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان بعنوان سفیران فرهنگی در خانواده ها با اولویت مناطق کم برخوردار و ویژه اجتماعیپاشایی;غنی سازی اوقات فراغت زمینه ساز پیشگیری از اعتیاد است
شورای اداری آموزش و پرورش آذربایجان شرقی; پاشایی;غنی سازی اوقات فراغت زمینه ساز پیشگیری از اعتیاد است مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت غنی سازی اوقات فراغت زمینه ساز پیشگیری از اعتیاد است ۱۳۹۵ سه شنبه ۴ خرداد ساعت 08 34 به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی جعفر پاشایغنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان
غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان با انجام برنامه ریزی جامع و مناسب به صورت جمعی و گروهی محقق می شود به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری با اشاره به اهمیت برنامه ریزی برای کوتمامی امکانات برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان به کار گرفته شود
معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان تمامی امکانات برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان به کار گرفته شود شناسهٔ خبر 3670219 - شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵ ۵۶ استانها > هرمزگان بندرعباس - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت با توجه به در پیش بودن فصل تابستان باید ازغنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان از مهم ترین ارکان نظام تعلیم و تربیت
غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان از مهم ترین ارکان نظام تعلیم و تربیت معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان گفت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و برنامه ریزی صحیح اصولی و هدفمند برای هدایت رفتاری و شکوفا کردن استعدادهای خدادادی آنها از مهم ترین ارکان فلسفه وجوهمکاری ادارات در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان
تمامی دستگاههای اجرایی ذیربط شهرستان موظفند تا در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان همکاری های لازم را به عمل آوردند به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر سومین نشست اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان نیر به ریاست مهدی احمدی فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش نیر با حضور امام جمعه مدیرکمیته امداد البرز آماده غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان شد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان از البرز گفت مراکز فرهنگی زیر پوشش کمیته امداد این استان آماده غنی سازی اوقات فراغت 3500 دانش آموز شد به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد امام خمینی البرز علی سالارکیا افزود اکنون هشت کانون و دو اردگاه اجلسه غنی سازی اوقات فراغت نسل جوان عسلویه برگزار شد
جلسه غنی سازی اوقات فراغت نسل جوان عسلویه برگزار شد فرماندارعسلویه گفت ارزش گذاری و برنامه ریزی برای پرکردن ساعات فراغت جوانان و نوجوانان جامعه امروز امری ضروری است ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۲ خرداد ساعت 08 28 به گزارش خبرنگار پانا از بوشهر فرماندارعسلویه در ج-
گوناگون
پربازدیدترینها