تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870482821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش جان کری به خبر سانسور مذاکرات - پایگاه خبری تحلیلی صراط


واضح آرشیو وب فارسی:صراط نیوز: وزیر خارجه آمریکا با انتقاد از ویرایش گزینشی ویدئوی کنفرانس خبری سخنگوی این وزارت خارجه درباره توافق هسته ای ایران آن را «احمقانه»، «خام» و «نابجا» توصیف کرد.صراط: وزیر خارجه آمریکا با انتقاد از ویرایش گزینشی ویدئوی کنفرانس خبری سخنگوی این وزارت خارجه درباره توافق هسته ای ایران آن را «احمقانه»، «خام» و «نابجا» توصیف کرد. به گزارش شبکه خبری سی ان ان، جان کری وزیر امور خارجه ایالات متحده در گفت وگو با خبرنگاران در پاریس، گفت، قصد دارد تا بفهمد چه کسی در وزارت امور خارجه مسئول این اقدام بوده و اضافه کرد: نمی خواهد کسی که این کار را کرده در وزارت امور خارجه کار کند. وی افزود: می خواهم بدانم که دقیقاً چه اتفاقی افتاده و چرا؟ درخواست کری برای انجام تحقیقات در این خصوص در حالی مطرح می شود که اختلافات درباره این واقعه در حال افزایش است و جمهوری خواهان کنگره آمریکا تقاضای تحقیقاتی درباره این کلیپ حذف شده ویدئویی کرده اند. وزارت امور خارجه آمریکا حذف بخش هایی از ویدئویی که بر روی وب سایتش قرار داشته را تأیید کرده است اما تاکنون نتوانسته مقامی که درخواست حذف را مطرح کرده بود شناسایی کند. روز جمعه اد رویس، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان در نامه ای به استیو لینیک بازرس کل خواستار تحقیقات در این زمینه شد. رویس در این نامه نوشت: با دستکاری این ویدئو دفتر امور اجتماعی مأموریت خود را به منظور ارتباط درست و اطلاعات دقیق با هدف پیشبرد سیاست خارجی ایالات متحده متزلزل ساخته است. وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ویدئوی مورد بحث مذاکرات بسیار مهم هسته ای با جمهوری اسلامی ایران را در بر می گیرد، این موضوع دردسرساز است. جیسون چافتز، رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان در نامه ای به کری در پنجشبه شب گذشته خواستار مواردی مرتبط با این واقعه از جمله اسناد هویتی با نام و عنوان افرادی که درخواست حذف این ویدئو و نیز کسانی که این کار را انجام دادند، شد. مشاور قانونی وزارت امور خارجه در هفته جاری اعلام کرد که بخشی از ویدئوی کنفرانس خبری دسامبر 2013 در مورد گفت وگوهای پنهان بین آمریکا و ایران پیش از اینکه بر روی وب سایت قرار گیرد عامدانه حذف شده است. جان کربی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت که یک مقام رسمی ناشناس آمریکا از طریق تماس تلفنی درخواست حذف چند دقیقه از مکالمات بین سخنگوی وزارت امور خارجه با خبرنگاران را مطرح کرد. کربی گفت: تکنیسین وزارت امور خارجه که اقدام به ویرایش کرده نمی تواند به یاد بیاورد که چه کسی این دستور را صادر کرده است. این بخش حذف شده ویدئو شامل پرسش هایی درباره کنفرانس خبری پیشین ویکتوریا نولاند، سخنگوی وقت است که وی در آن گفت وگوهای پنهانی بین آمریکا و ایران درباره توافق هسته ای بالقوه را رد می کند. وی در گفت وگو با سی ان ان، تأکید کرد: زمانی که من به این پرسش در فوریه 2013 پاسخ دادم هیچ اطلاعی درباره گفت وگوهای دوجانبه بین آمریکا و ایران نداشتم. به عنوان یک سخنگو من کاملاً بی خبر نگه داشته شده بودم.


شنبه ، ۱۵خرداد۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صراط نیوز]
[مشاهده در: www.seratnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن