تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چيزى از حقّ برادر مسلمان خود را نگه دارد [و به او ندهد]، خداوند، بركت روزى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860607808




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلس نهم برای زمین زدن دولت هر کاری کرد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مجلس نهم برای زمین زدن دولت هر کاری کرد
منتخب مردم تهران در مجلس دهم با بیان اینکه در مجلس نهم داد و فریاد می‌زدند که دولت را زمین بزنند، اظهار داشت: همه گرایش‌ها باید در مجلس نماینده داشته باشند.
آفتاب :  بحجت‌الاسلام والمسلمین احمد مازنی در گفت‌وگو با ایلنا، اظهار داشت: انتخابات یک اصل اسلامی و قرآنی است و حداقل در دو آیه با صراحت به پیامبر اسلام که عقل کل است و از همه انسان‌ها در طول تاریخ درک بالاتری دارد امر شده است با مردم مشورت کند. حتی مردم صدر اسلام که هنوز غبار جاهلیت بر چهره آنها  مانده بوده است. در سیره آنها نیز بر مشورت با مردم به عنوان یک اصل تاکید شده است.


منتخب مردم تهران افزود در کلام مقام معظم رهبری نیز تحت تاثیر آموزه‌های امام خمینی  می‌بینید که از رای به عنوان حق‌الناس تعبیر شده است که در دین و باورهای ما به حق‌الناس ارزش بسیار بالایی دارد و با حساسیت نسبت به آن بحث شده است.


مازنی خاطرنشان کرد: از سویی دیگر بنده معتقدم بالاترین مرتبه حق‌الناس حق حاکمیت است و این مسئله در قانون اساسی ایران نیز به خوبی تبیین شده است و در اصول دیگر قانون اساسی نیز مشخص شده است که مردم با چه ساز و کاری این حق را تبیین می‌کنند و همه مقام‌های سیاسی ایران نیز بر اساس انتخاب مستقیم و غیر مستقیم انتخاب می‌شوند. در کشورهای دیگر هم هیچ روش بهتری از دموکراسی و مراجعه به آرای مردم برای انتخاب حاکمان نداریم که البته نظام‌های متفاوتی برای رای مردم وجود دارد.


منتخب مردم تهران ویژگی‌های این انتخابات را برشمرد و گفت در این دوره نیاز به تغییر احساس می‌شد و این تغییرخواهی را در ناکامی هفتاد درصد نمایندگان مجلس آینده شاهد هستیم. به لحاظ گفتمان نیز در مجلس نهم به هر ترتیبی که برگزار شد که فعلا مورد بحث ما نیست عدد اصلاح‌طلبان به عدد انگشتان یک دست نبود اما در این دوره فهرست امید اکثریت مجلس را به دست آورد.


مازنی تاکید کرد: وقتی می‌گوییم فهرست امید اکثریت است منظور اکثریت اصلاح‌طلب نیست و بسیاری از اصولگرایان معتدل و نیروهای میانه‌رو در این لیست بودند اما اصلاح‌طلبان نیز تعداد بیشتری نسبت به مجلس نهم دارند. مردم احساس می‌کردند دولت می‌خواهد راه را برای حل مشکلات اقتصادی باز کند اما قسمتی از مجلس که داد و فریاد بلندتری داشت با دولت همراه نبود و هرچند در اکثریت نبودند اما چوب لای چرخ دولت می‌گذاشتند و دولت و مجلس هم افزایی نداشتند و برای زمین زدن دولت هرکاری کردند.


مازنی افزود مسئله دیگری که در این انتخابات شاهد بودیم رفتار تشکیلاتی مردم بود که در تهران به صورت خاص این مسئله دیده شد. در تهران نامزدهای مطرح اصلاح‌طلب رد صلاحیت شده بودند و چهره‌های مشهور اصلا نامزد نشده بودند اما وقتی لیست اصلاح‌طلبان منتشر شد مردم تشکیلاتی رفتار کردند و برای این که خواست مردم تحقق عملی پیدا کند باید به بحث احزاب توجه بیشتری شود و خوشبختانه این تفکر هم در میان اصلاح‌طلبان و هم در میان اصولگرایان معتدل این تفکر وجود دارد که کشور در برگزاری انتخابات نقص جای خالی احزاب دارد و مثلا افرادی مثل آقای باهنر به این مسئله اعتقاد دارد و به دنبال یک حزب قوی اصولگرا و یک حزب اصلاح‌طلب قوی وجود دارد و امیدوارم در فقدان احزب کار جبهه‌ای مثل شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان ما را به این هدف نزدیک خواهد کرد.


منتخب مردم تهران در مجلس یادآور شد: مردم از ما توقع کار تشکیلاتی و حزبی دارند و این یکی از ویژگی‌های مجلس دهم باشد.


مازنی تاکید کرد:‌ بستگی به این که ما این رای را چگونه مدیریت کنیم مردم تصمیم خواهند گرفت که بار دیگر به اصلاح‌طلبان رای دادند و تداوم این وضعیت را همین افراد می‌توانند تعیین کننده باشند.


مازنی به اتفاقات انتخاب هیئت رئیسه مجلس اشاره کرد و گف اگر آقای لاریجانی و آقای عارف با هم رقابت کنند این یک رفتار دموکراتیک است و نهایتا نمایندگان رئیس را به عنوان رئیس همه نمایندگان و خانه ملت انتخاب خواهند کرد.


وی از لابی‌های مبتذل برای کمیسیون‌ها انتقاد کرد و گفت باید به تخصص افراد و قابلیت‌های آنها توجه شد و به نسبت وزن اقوام مختلف و گروه‌های سیاسی آنها را در تصمیم‌گیری‌ها سهیم کرد و نه تنها اصلاح‌طلبان و اصولگرایان، حتی افرادی که در گرایش‌های تندتر هستند نیز باید در مجلس جایگاه داشته باشند.


مازنی افزایش بودجه احزاب را یکی دیگر از رئوس برنامه‌های مجلس آینده خواند و ابراز امیدواری کرد که اگر عملکرد این مجلس خوب باشد مردم نیز در دوره‌های آینده رای بیشتری به اصلاح‌طلبان خواهند داد






تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن