تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819073658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام خمینی (ره) نگاه جامعی نسبت به ساحت های 6 گانه تربیت داشتند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر : امام خمینی (ره) نگاه جامعی نسبت به ساحت های 6 گانه تربیت داشتند معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امام راحل بزرگوار ما در وجود مبارک خود در عمل، نظر، تفکر و در آثار بزرگ و گرانقدری که از خود باقی گذاشته اند نگاه جامع نسبت به ساحت های 6 گانه تربیت داشتند.
۱۳۹۵ جمعه ۷ خرداد ساعت 09:40

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، حمیدرضا کفاش در همایش ملی علمی و تخصصی تربیت که در بنیاد بین المللی اسراء برگزارشد اظهارداشت: اعمال،رفتار و کردار امام خمینی (ره) نشان از نگاه عمیق و متوازن ایشان نسبت به مقوله های تعلیم و تربیت دارد. ویژگی های شخصیتی امام خمینی (ره) در تمامی ابعاد منطبق بر روح سند تحول بنیادینن آموزش و پرورش است.

  معاون پرورشی و فرهنگی  وزارت اموزش و پرورش  با بیان اینکه این انسان بزرگ تاریخ، شرق را شکف زده و غرب را دچار دگرگونی کرد گفت: در بخش اعتقادی، اخلاقی و دینی؛ امام خمینی (ره) به عنوان پیرو امام علی(ع) ویژگی های شخصیتی را در خود پروراند که  آثار ان ماندگار شده و خواهد بود.

  وی با اشاره به اینکه ساحت وجودی امام در بعد تربیتی اخلاقی، اعتقادی فوق العاده بالاست تصریح کرد: امام خمینی (ره) در فلسه، عرفان، فقه و فقاهت، اصول و ابعاد مختلف اعتقادی، اخلاق و منش و رفتار و کردار زبانزد خاص و عام است.

  کفاش عنوان کرد:  ان بزرگوار به لحاظ انس با قرآن، آشنایی کامل با نهج البلاغه و هم زیستی با ادعیه نشان داده است  که در این ابعاد، انسان خودساخته کاملی است که توانسته آثار عظیمی در جهان خلق کند.

  وی ادامه داد: امام ساحت تربیت سیاسی و اجتماعی را در وجود خود به حد اعلی رساند. اسلامیت و مردمی بودن نظام از تربیت سیاسی و اجتماعی امام خمینی (ره)  برمی خیزد.

  کفاش با شاره به اندیشه و تفکر وخطوط  غلط برخی گروه ها و جریانات مبنی بر  تفکر دین منهای سیاست افزود: امام خمینی (ره) در مقابل این تفکرات از خود عنصری سیاسی و احتماعی با زیربنایی اعتقادی و مذهبی ساختند و همین تربیت را به عنوان مکتب خود در جامعه ارئه دادند.

  معاون پرورشی و فرهنگی وزارت اموزش و پرورش  به نگاه امام خمینی (ره) نسیت به مقوله هنر، موسیقی دین ؛  خانواده، کار در محیط زندگی اشاره کرد و بیان داشت: آثاری که از امام  خمینی (ره) سراغ داریم بیانگرنگاه زیباشناختی ایشان به  به مقوله های مختلف زندگی، تقوا، ایثار، فداکاری، جوانان و شهادت، است و الان ساحت زیباشناختی امام  خمینی (ره) زبانزد خاص و عام  گردیده است.



کفاش با بیان اینکه امام به شدت با تربیت تک ساحتی مخالف بود گفت: امام شدیدا نسبت به کسانی که در روی یک بعد خود کار می کنند مقابله کرد.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن